Mica surpriza

Automarket va pregateste o mica surpriza in urmatoarele zile, insa pentru a duce misiunea la bun sfarsit am nevoie si de un mic ajutor din partea voastra.

Nu intru in detalii pentru ca nu vreau sa stric complet surpriza, asa ca voi trece direct la subiect: Ce intrebare i-ai pune lui Romain Grosjean?

Astept de la voi intrebari pertinente legate strict de Formula 1. Cu alte cuvinte, intrebarile clasice de tipul “Ce parere ai despre femeile din Romania?” ies automat din discutie.  Scrieti intrebarile in sectiunea de comentarii si de restul ma ocup eu, intr-un fel sau altul :)

Etichete: / /

14 comentarii la “Mica surpriza”

  1. vulpe andrei spune

    este adevarat ca vei fi inlocut de di grassi la interlagos , daca da ce planuri ai de viitor

  2. scuderia spune

    ma gandesc deja la surpriza…il aduceti in studioul automarket..:)…video-chat ceva…oricum..am si eu o intrebare: care a fost prima senzatie cand te-ai aflat pe grila de start la primul tau gp din f1?:)

  3. adi1618 spune

    cat de greu e sa te mentii in forma pentru cursele de formula 1 si cate ore te antrenezi pe zi? si inca una cat de solicitanta e o cursa, mai ales in zonele calde?

  4. michelle_b spune

    Romain, ai declarat ca ai ales sa concurezi sub culorile Frantei [pina si licenta ta este franceza], deoarece tara ta natala nu te-a ajutat si sustinut pentru a te lansa in lumea sportului cu motor. Acum, cind faci parte din elita acestui sport si esti cunoscut in toata lumea, as dori sa aflu daca vei initia vreun proiect pentru a ajuta tinerii elvetieni, care impartasesc acelasi vis cu tine si au talent ?

  5. roxana spune

    Cand te gandesti la F1, care sunt primele 3 lucruri care-ti vin in minte?

  6. markedd spune

    In cati ani crezi ca vei ajunge sa te bati pt. titlul mondial la piloti?

  7. ally_great spune

    Care crezi ca sunt calitatile si abilitatile pe care trebuie sa le aiba un pilot de Formula 1 pentru a-si pastra locul de titular intr-o echipa? pentru ca am avut (mai ales la mijlocul sezonului) multe schimbari in cadrul mai multor echipe, una din aceste cauze fiind rezultatele slabe obtinute.

  8. ctlnmihai spune

    Romain ,daca Bob Bell ti-ar cere sa produci un accident deliberat ,conditionindu-ti de acest lucru ramanerea ta la aceasta echipa ca pilot cum ai reactiona?

  9. ionut spune

    Care este atmosfera in echipa dupa scandalul piquet ? Crezi ca Renault mai are credibilitatea necesara sa concureze in F1?

  10. diesel spune

    Poti sa ne spui care este relatia ta cu Fernando avand in vedere ca sunteti coechipieri?

  11. roadempire spune

    De ce nu l-ai adus si pe ALONSO cu tine?

  12. ccmax spune

    Ce senzatie ai cand stii ca intrii in cursa si ai sanse mici de a castiga? (nu vreau sa para ofensator…doar sunt curios cum reuseste sa demonteze acest lucru)

  13. RADCARGT08 spune

    Cum ar trebui din punctul tau de vedere..sa arate o masina de FORMULA1, raportul tecnica si aerodinamca,este KERs util sau nu?

  14. mobius spune

    Ce parere ai ca pilot, despre Piquet, cel pe care l-ai inlocuit la echipa, avand in vedere scandalul (fals dupa parerea mea) Singapore 2008?.