Trei de la Spa-Francorchamps

  • Priviţi fotografia de mai jos şi gândiţi-vă când i-aţi mai văzut pe piloţii de Formula 1 manifestând atât de mult interes pentru un anumit eveniment, indiferent care ar fi acesta?  Ei bine, cam acesta a fost interesul pe care l-a atras Williams în paddock atunci când Rubens Barrichello a fost sărbătorit pentru cel de-al 300-lea Grand Prix al carierei. Surprinzător sau nu, Michael Schumacher nu a fost prezent.

barrichello_300

  • Succesul de care se bucura Red Bull în Formula 1 a dat aripi şi altor producători de băuturi energizante: Hell sponsorizează Williams, Monster Energy sponsorizează Mercedes GP, iar Mad Croc este noul partener al celor de la Sauber. Cu alte cuvinte, a devenit la modă să fii sponsor în Formula 1 dacă produci energizante.
  • Formula 1 a primit cu braţele deschise trei noi sponsori în numai două zile: EFG International şi Snoras Bank au devenit sponsori la Renault, iar Mad Croc a semnat cu BMW-Sauber. De notat că niciuna dintre cele trei nu a mai fost prezenta în Formula 1. Chiar dacă vorbim de contracte de sponsorizare mici spre medii, apariţia acestora este un semn bun pentru sănătatea financiară a competiţiei. Aşteptaţi-vă la nume semnificativ mai mari la începutul sezonul 2011, în special al Renault.

Foto via Joe Saward

12 comentarii la “Trei de la Spa-Francorchamps”

  1. Mclaren spune

    de ce am impresia ca daca studiez atent poza dau peste Miki prin vreun colt?

  2. Gabriel spune

    e si bernie acolo, si cred ca si domenecali

  3. Vlase spune

    @McLaren
    Miki nu e acolo fiindca nici prietenul sau, Michael Schumacher, nu a dorit sa participe…asa ca daca unul nu participa, atunci nici celalalt…sunt de nedespartit :)
    O sa-l auzim comentand: “ooo, pai l-am sunat pe Michael de dimineata si mi-a spus ca mai bine se uita la Cartoon Network si m-a chemat si pe mine…asa ca nu puteam sa-l refuz pe prietenul meu Schumi…da-l incolo de Barrichello ca nu e de valoarea mea” :)

  4. Diesel spune

    Miki o fi langa Bari, probabil de aici si interesul celor din fotografie:)

  5. F1-zone spune

    miki-Il faceti pe om sa sughite

  6. F1-zone spune

    sughita

  7. Radcargt08 spune

    se uitau la meci fotbal:))

  8. ally_great spune

    Poze cu ursu:)) By the way, despre bauturile energizante , pe cutia de Hell apare sigla Williams ca partener oficial :)

  9. Corneliu spune

    Ce? Cum sa nu fie Miki la Spa? Daca nu e la evenimentul asta, este cu siguranta in culise cu o nevasta/logodnica/amanta de pilot din poza si discuta pe marginea teoriei relativitatii restranse si consecintele acesteia in cursele moderne de automobilism…

  10. David spune

    ce cascat e Vettel…mai mai sa-i intre o musca in gura :)

  11. dor3l spune

    @Vlase
    Dacă nu știai, Miki nu îl are la suflet pe Schumacher. Comentarii puse degeaba, făcând mișto despre un om care cât de cât a mai participat la „câteva” premii de Formula1. Nu știu tu câte prezențe ai avut în viața ta la un astfel de premiu.
    Dacă întrebarea ta (anticipând) ar fi: „Da’ tu la câte ai fost?”, răspunsul meu ar fi „La nicio cursă, dar nu mă bag în seamă”.

    Oricum, felicitări pentru impresia artistică. Imaginație bogată, recunosc.

  12. anacreon spune

    se poate sa nu fie in poza , asta nu inseamna ca nu a luat parte . un articol rautacios .