Armonia lui Schumacher

Formula 1 a beneficiat in aceasta saptamana de doua vesti magice:

- Michael Schumacher si-a anuntat revenirea in competitie la Marele Premiu al Europei, urmand sa-l inlocuiasca pe accidentatul Felipe Massa.

Consecinte: Cursa de la Valencia va bate toate recordurile de audienta din ultimii ani, iar scandalurile din ultimele luni au fost date instantaneu uitarii. Departe de a fi un gentlemen pe circuit, Schumacher este pilotul care se identifica cu istoria ultimilor 15 ani din Formula 1. Si, pe bune, are prea putina importanta ce rezultate va obtine acum. Nu mai are nimic de demonstrat.

- Echipele, FIA si Bernie Ecclestone au semnat in sfarsit Acordul Concorde. Un acord care semnifica, intr-adevar, armonie in Formula 1 (in termeni muzicali, concord = armonie). Macar vom avea liniste timp de trei ani de acum inainte.

Probabil a fost una dintre cele mai importante saptamani din Formula 1 din ultimii ani. Doua vesti extraordinare care au dus fanii Formulei 1 pe cele mai inalte culmi ale bucuriei (cu exceptia celor care nutresc simpatii pentru o anumita echipa din Hinwil).

Nu ne ramane decat sa ne bucuram de acest weekend si sa asteptam cu mare nerabdare Marele Premiu al Europei.

Etichete: /

Un comentariu la “Armonia lui Schumacher”

  1. ccmax spune

    Sunt total de acord cu faptul ca MS nu trebuie sa demonstreze nimic si ca revenirea lui a crescut “instant” interesul fata de F1… Doar am sa savurez spectacolul :)