O poveste pentru 800 de curse în F1

Ferrari aniversează la Marele Premiu al Turciei cursa cu numărul 800 în Formula 1. Vorbim despre un număr rotund şi despre un record, Ferrari fiind singura echipă care a concurat în toate sezoanele de Formula 1 (nu însă şi la prima cursă din istorie din 13 mai 1950, ar adăuga cârcotaşii).

Probabil însă ca aceasta istorie nu ar fi fost posibilă fără sprijinul direct al numeroşilor fani Ferrari, iar italienii doresc să afle cu această ocazie cele mai frumoase poveşti ale suporterilor săi. Aşadar, dacă eşti fan al Scuderiei Ferrari şi scrii bine în engleză sau italiană, aşterne într-un mail o poveste de maxim 400 de cuvinte în care să relatezi cum ai trăit o cursă de Formula 1 pentru această echipă. Scrisorile electronice trebuie trimise pe adresa press.office@ferrari.com.

Nu vă aşteptaţi la premii în bani sau alte produse promoţionale. Până la urmă, dragostea pentru Ferrari  nu ar trebui să ţină cont de astfel de amănunte. În schimb, cele mai bune 10 povesti vor fi publicate pe site-ul oficial al Scuderiei Ferrari în 28 mai.

Succes!

Etichete:

2 comentarii la “O poveste pentru 800 de curse în F1”

  1. vulpe andrei spune

    SUCCES si lor si la MII de curse terminate pe podium !
    Ferrari ramane istoria F1 ! Felicitari conducerii, echipei , pilotilor si tuturor Fanilor care le-au stat aproape cursa de cursa si nu numai
    Italia S’e desta !
    FORZA FERRARI !

  2. angel spune

    http://www.youtube.com/watch?v=JhAyr_5uv2A&feature=related