Paradoxuri

Sebastien Loeb si Valentino Rossi au testat in aceasta saptamana pentru Red Bull si, respectiv, Ferrari.

Pe de alta parte, Sebastien Bourdais acuza voalat Toro Rosso ca pilotii care vor aduce bani de acasa vor pilota la echipa italiana in 2009.

Nu e un pic ironic? Imaginati-va pentru 5 minute cum ar fi Formula 1 cu Loeb si Rossi printre piloti si fara toti acesti pseudo-piloti cu valize…

3 comentarii la “Paradoxuri”

  1. drstupid spune

    Cred ca este un pic dur sa numim pe cineva din F1 “pseudo-pilot”. Sunt piloti buni si ft buni. Nu cred ca oricine poate sa faca ceea ce a facut Bourdais in cariera sa de pilot. Acum daca ar fi toti Vettel, care ar fi farmecul? Din fericire, nu mai avem parte de echipe precum Arrows. Cu toate ca se pare ca nu suntem nici ft departe…

  2. TeamClown spune

    Ar trebui sa-i multumiti lui Max pentru numarul limitat de piloti.

  3. NeoGalaxy spune

    Pe grila Formulei 1 pot fi maxim 24 de masini. Scrie in regulament si in acel contract semnat de echipe. Acuma ca sunt doar 20… trebuie sa le multumim celor de la Honda pentru asa ceva. Ca nu prea exista producatori interesati… chiar ii inteleg… Toti vor sa vand milioane de masini si sa vezi… se pare ca nu se mai poate.

    Evident… un analist inteligent le spunea ca nu se mai pot vinde atatea masini pentru ca nu mai au unde sa mearga dar… ce sa-i faci cu lacomia asta.

    Deci… cine este vinovat de fapt? Nu facem prea mult caz de niste piloti cand problemele sunt ceva mai grave, poate?