Se cauta un castigator

Prima cursa europeana a anului este privita, pe buna dreptate, drept un al doilea inceput de sezon pentru Formula 1. Motivele sunt mai mult decat evidente, in contextul in care monoposturile care vor parcurge primii kilometri pe asfaltul din Barcelona vor fi semnificativ diferite fata de cele din Bahrain.

Pana acum stim ca Red Bull Racing a fost imbatabila in calificarile din primele patru curse ale anului si ca McLaren, in special prin Jenson Button, si-a castigat respectul pentru strategiile de cursa.

Ce se va intampla insa la Barcelona? Este o intrebare cu un raspuns foarte dificil, motiv pentru care m-am gandit ca ar fi intersant sa aflam opinia comunitatii fanilor Formulei 1 la aceasta intrebare:

10 comentarii la “Se cauta un castigator”

  1. Mclaren spune

    Eu raman fidel lui Vettel & RedBull.
    Au cea mai echilibrata masina is unul dintre cei mai buni piloti. Daca reusesc o strategie buna a lor e cursa.
    My 2 cents

  2. din mihai spune

    Tot nu functioneaza cum trebuie F1 champ. Cand rezolvati problemele?

  3. Daniel Popescu spune

    @din mihai: Am verificat sistemul de selectie pentru piloti si echipe pe multe calculatoare, din locatii diferite. Nu am semnalat nicio problema, motiv pentru care nu cred ca este de la noi..

    Plus ca de saptamana trecuta si pana acum nu au existat plangeri similare.

    Incearca cu un alt browser, Firefox, Chrome sau, de ce nu, Internat Explorer.

  4. 91Schumi06 spune

    Cred ca Red Bull vor castiga,pur si simplu sunt prea buni,le trebuie doar mai multa concentrare.Aaaa,era sa uit…victoriile McLaren au fost pur intamplatoare,nu strategia i-a propulsat pe primele locuri,ci hazardul din cursele respective.O cursa pe uscat pot castiga si ei???

  5. florin spune

    Cred ca Ferrari au cea mai mare probabilitate in a castiga, McLaren a avut noroc pana acum pur si simplu. E adevarat toate echipele de top au piloti excelenti. Ferrari a avut o strategie total gresita. Doua curse L-au tinut pe Alonso fortat in spatele lui Massa(nu sunt fan Alonso), poate se dezmeticesc pana la urma. In Europa se schimba totul, pe uscat va fi altceva.

  6. NeoGalaxy :P spune

    Uscat, ploaie, s-ar putea sa nu conteaze, dar monoposturi care sa mearga pe zapada asta inca nu este ceva de incercat :) Iar la ce zapada este in anumite zone din Spania, cred ca ploaia, daca chiar ea v-a veni este probabil cea mai mica problema :)

  7. Marius spune

    Eu nu cred ca victoriile McLaren de pana acum au fost intamplatoare si aici ma refer la Button intrucat el a castigat doua curse. Victoriile lui Button au tinut de el, de faptul ca este calm, bun strateg si piloteaza calm si fara greseala. Acelasi lucru se poate spune despre Hamilton, care desi n-a castigat pana acum, a facut spectacol de fiecare data, cu exceptia primei curse din Bahrain, de care n-are rost sa mai vorbim. Eu zic ca toti pilotii, de la toate echipele au concurat in aceleasi conditii, iar Hamilton pana acum, in acest sezon, de altfel si in precedentele campionate, le-a cam dat clasa la multi. Anul asta sa faca 32 de depasiri in 4 curse spune foarte multe despre calitatile lui…..sa nu mai zic ce depasiri a facut, doar sa revedeti reluarile cu depasirile lui in etapa din China. Imi pare bine ca aici fanii “rosii” nu-mi pot da voturi negative. Pana una alta, sper intr-o victorie McLaren la Barcelona de weekendul asta, daca ar fi a lui Hamilton ar fi si mai bine, intrucat merita la cat a tras pana acum. Am incredere in McLaren ca vor dezvolta masina mult mai bine decat ceilalti, asta vazandu-se de-a lungul timpului si mai ales anul trecut, cand de la jumatea campionatului 2009, de la cea mai slaba masina de pe circuit au ajuns ca cea mai rapida. So, bafta McLaren. Nu m-ar deranja ca Ferrari sa-i urmeze pe favoritii mei, in detrimentul celor de la RBR care-mi devin tot mai antipatici si is tot mai plini de ei….sper sa si-o ia pe coaja cat mai rpd de la cele doua echipe cu traditie….

  8. din mihai spune

    In sfarsit merge selectat Williams. Probabil echipa se putea selecta dar nu imi aparea poza. Merci.

  9. unckle spune

    @copii cu probleme la joc – ati ncercat sa curatati arhiva de fisiere temporare ale brouzerului ? … face minuni operatiune ;)

  10. Gabriel spune

    @daniel
    Fara suparare dar votul poll-ului a fost facut pe preferinte, nu zic ca e rau, eu personal ma asteptam la ceva mai apropiat de realitate… sunt multi fani ferrari in RO, pe foaie RBR sunt cei mai buni… dar vom vedea.