Uniforme de la… Ferrari

500 de elevi din China au primit uniforme de scoala din partea Scuderiei Ferrari.

Daca la noi se poarta cornu’ si laptele si, mai recent, chiar stick-ul USB, chinezii sunt mult mai practici cand vine vorba de dotarile elevilor.

Astfel, Ferrari a oferit 500 de uniforme unor elevi din China, prin care Scuderia incearca sa promovreze Formula 1 in Asia.
Initiativa, laudabila de altfel, are insa si un aspect negativ: uniformele sunt impanzite cu logo-urile mai multor sponsori, printre care si cel al producatorului de tutun Marlboro.

In contextul unor campanii tot mai aprige impotriva producatorilor de tutun, Ferrari a reusit, cel mai probabil involuntar, sa promoveze imaginea unuia dintre cele mai cunoscute branduri din domeniu.

Si ca sa nu credeti ca scolarii chinezi nu au bagat de seama acest aspect, poza de mai jos este graitoare in acest sens:

uniforme.jpg

Etichete:

4 comentarii la “Uniforme de la… Ferrari”

  1. undispudet spune

    Bataie de joc ptr copii aceia,mai este si din partea unel echipe prestigioase ….

  2. Andrei spune

    Sunt obligati ca pe orice uniforma/costum sa aplice sponsorii oficiali. Intentia a fost notabila dar sunt sigur ca nu se apuca nimeni de fumat pentru ca poarta un costum Ferrari F1 cu sponsorul Marlboro.
    Si eu am cateva bluze, camasi Ferrari si nu m-am apucat de fumat ca scria Marlboro :) De fapt nu fumez deloc :)

  3. SpeedGeorge spune

    @andrei…mie daca mi-ar da ferari un asa costum :D promit ca m-as apuca de fumat… :P si nu orice tigari ci numai marlboro as fuma :)

  4. Andrei spune

    Super tare SpeedGeorge :) Noroc ca nu sunt genul care se lasa influentat de rahaturile alea de reclame :) dar imi iubesc camasile Ferrari :)

    Forza Ferrari :)