Toyota Day

Prezentarea oficiala a noului monopost Toyota a adus o serie de noutati si premiere pentru lumea Formulei 1, evenimente care au fost tratate pe larg de Automarket.ro.

Iata pe scurt ce am retinut dupa aceasta zi:

- pentru prima oara in istoria F1, o echipa si-a prezentat noul monopost exclusiv pe internet, pe un site dedicat special acestui eveniment. Este inca o dovada ca internetul reprezinta viitorul in comunicatii: costuri minime, rapiditate, usurinta in utilizare.

Din pacate, site-ul de prezentare pentru TF109 a fost asaltat de reprezentantii presei si fani si a fost picat mai bine de o ora. Personal, am vazut primele imagini pe site putin dupa ora 14:00. Pentru 2010 le recomand cu caldura mai multa banda de internet.

- in ciuda problemelor de acces explicate mai sus, Automarket.ro a fost unul dintre primele site-uri care a publicat fotografiile oficiale ale noului TF109. Este adevarat, vorbim despre poze la rezolutie scazuta, insa poze oficiale. Sursa acestora nu a fost site-ul de prezentare, ci site-ul oficial al echipei Toyota. Apropo, noul site Toyota arata mult mai bine decat precedentul.

In momentul publicarii imaginilor pe Automarket.ro, singurul site pe care am mai vazut fotografii cu TF109 a fost GPUpdate.net. Autosport.com si F1-Live.com, doua dintre cele mai apreciate site-uri de F1 pentru credibilitate si, respectiv, bogatia de informatii, nu publicasera inca nicio informatie despre TF109.

- Automarket.ro a publicat 6 (sase) materiale video de la lansarea TF109 prin intermediul unei agentii de presa care are contract cu Toyota Racing.

- La fel ca si luni, cu ocazia lansarii monopostului Ferrari F60, Automarket.ro a tratat pe larg lansarea noii masini Toyota. Cele 10 stiri consecutive despre TF109 spun totul despre modul in care noi am inteles sa abordam acest eveniment.

Acest lucru vine ca o confirmare a faptului ca Automarket.ro trateaza identic acest gen de subiect, indiferent ca vorbim despre noul monopost Ferrari sau noua masina Force India.

- Show-ul continua vineri, odata cu lansarea noului monopost McLaren. Ramaneti alaturi de noi pentru primele imagini si declaratii oficiale despre MP4-24!

Etichete: /

12 comentarii la “Toyota Day”

  1. alin spune

    a mai fost un site, in romanica, deci nu asa departe, ce s-a descurcat destul de bine (fimulete+foto) si in cazul ferrari, si in cazul toyota :)

    sunt sigur ;) ca se va descurca la fel de bine si cu ocazia urmatoarelor lansari.

    apreciez munca depusa pe automarket, dar lauda asta de sine… nu-mi place; fii sigur ca cei care vin aici stiu foarte bine ca publicatii cu multe pretentii (in tara noastra) nu se ocupa cum trebuie de f1. de-asta zic, lasa-i naiba pe gsp ori sportro; am ezitat sa las un comment la post-ul care-i arata cu degetul dupa lansarea ferrari, dar acum am zis totusi sa spun ce cred.

  2. scuderia spune

    cel mai meserias site…bv:*:))

  3. ally_great spune

    Am venit pe site aproape acum 2 ani, inainte ma informam de pe Netsport.com, dar de atunci nu l-am mai accesat…si nici nu mai plec de aici :D Site-ul e de nota 10 si tre’ sa recunoastem ca avem un editor F1 de nota 11. Bravo Automarket si Dani pt munca depusa! (stiu ca nu e usor deloc si e foarte greu sa ii multumesti pe toti) ;)

  4. PREOTU spune

    EU AM GASIT ACEST SITE ACUM UN AN; SI DE ATUNCI NUMAI AICI POSTEZ COMENTARIUL MEU LA FIECARE ARTICOL . FELICITARI AUTOMARKET SI DANI PENTRU EFORTUL DEPUS. TINE-O TOT ASA SIN ANUL ACESTA.

  5. ctlnmihai spune

    Sunt mai multe surse de informare ptr. fanii F 1.stirile importante oricum le aflu inaintea celor de la automarket :) important e sa am timp si o conexiune la internet :)

  6. Radu catalin spune

    Felicitati Automarket:)!!!pt promtitudinea prezentari lansarilor …Sunteti o sursa rapida si bine ancorata fluxul de informatii mondial in motorsport da si piatza auto,nu doar Formula 1…Pt ceilalti care este…{ctlnmihai} traiasca fratele GOOGLE!!!!!

  7. ally_great spune

    @ctlnmihai “bine ca esti tu da^sptept” -citat din Unguru’ Bulan…si acum on-topic : Ca fan F1 te cred ca ai alte surse de informare, dar presupun ca sunt din presa internationala. Sau gresesc? Pt ca in Romanica , personal nu am gasit o sursa care sa trateze mai profesionist campionatul (adevarul, la fel cum am spus si mai sus, nici nu am mai cautat). Si acum o chestie (sa nu intelegi gresit, nu ma laud) : pe langa cele 3 site-uri internationale amintite de admin, eu am inca 8 si 5 site-uri pe care pot urmari antrenamente libere pe live-stream…asa ca nu stiu care e mai informat : tu, eu, Automarket, Dani?

  8. ctlnmihai spune

    Da ,Ally_great .sunt mai informat decat voi 3 la un loc,adica u,dany &automarket :D

  9. ally_great spune

    @ctlnmihai Repet : bine ca esti tu da^stept! Vezi cum faci,in cazul asta mi se pare ca pierzi vremea pe aici. Te asteapta o colaborare cu ‘nea Miki, BBC, ITV, RTL…

  10. ctlnmihai spune

    nu ti-am spus k sunt in echipa bbc-ului? .si ,apropo Itv-ul nu mai transmite ptr. britanici sezonul de F1.. dar nu stiai asta ?hmm ,ai minusuri :D

  11. ally_great spune

    @ctlnmihai POATE ca am minusuri, dar tu ai lacune! Nici macar nu ai inteles la ce ma refer si te-ai grabit sa imi raspunzi. Nu ma refeream NUMAI la televiziune, dar fiecare proceseaza informatia in felul sau. Nu e necesar sa imi mai raspunzi. Noapte buna!

  12. ctlnmihai spune

    Noctem bona