Don’t text and drive

Campanii împotriva folosirii telefonului mobil la volan există de foarte multă vreme, însă niciuna dintre acestea nu a fost realizată pe pielea unui pilot de Formula 1. Cel puţin, nu până acum.

Cei de la Williams au avut însă inspiraţia de a-l pune pe Valttery Bottas, pilotul de rezervă al echipei, să trimită un SMS în timp ce concura în simulator. Rezultatul este uşor de anticipat:

Cu ocazia asta am văzut pentru prima oară şi simulatorul echipei Williams. Oare cât va trebui să mai aşteptăm să vedem primele imagini cu simulatorul McLaren, considerat în unele cercuri drept cel mai bun din Formula 1?

Etichete: /

9 comentarii la “Don’t text and drive”

  1. as21ro spune

    Super campanie!

  2. drako spune

    Excelent!
    Um mesaj foarte bine transmis!

    Multumesc pentru filmulet!

  3. mad79 spune

    cati dintre conducatorii auto de la noi,care si-au luat carnetul prin spaga,vor vedea acest clip publicitar si cati dintre cei care l-au vazut vor si retine acest nesaj,pun pariu ca 0.000001%dintre bravii nostrii vitezomani.
    Aceasta campanie nu este pentru Romania,ci pentru soferi si soferite constienti si responsabili!!!!
    ps.Nu puteti sa scoateti introducerea codului din imagine,e tare enervant!

  4. Octav72 spune

    Daca s-ar da amenzi usturatoare si pe la noi, poate unii s-ar lasa de ‘’sportul” asta la volan. Chiar ceva mai devreme, venind spre casa pe o ploaie zdravana, cineva incetinea circulatia, mai mult incurcand. Am vazut repede de ce : vorbea la mobil…

  5. Cristy spune

    Cat de lung era mesajul ?

  6. unckle spune

    “cati dintre conducatorii auto de la noi,care si-au luat carnetul prin spaga,vor vedea acest clip publicitar si cati dintre cei care l-au vazut vor si retine acest nesaj?”

    raspuns : 0 !! ;)

    ce te face sa crezi ca vre-un “baiat fantastic” se uita aici … el are treaba sa “livreze” cu dubitza/papucu/matizu/[masina de firma] ;)

  7. mad79 spune

    era o intrebare retorica unchiule:D

  8. prudentul spune

    Machete don’t text.

  9. EndlessDarkness spune

    Neither Chuck Norris :)