5 motive pentru a urmari F1

Start in Formula 1 2008! In acest weekend are loc prima cursa a noului sezon, pe circuitul Albert Park din Melbourne, Australia. Sa vedem care ar fi motivele pentru a ramane conectati la evenimentele din Marele Circ pe parcursul acestui an:

1. Interzicerea tractiunii controlate pentru prima oara dupa anul 2000 va scoate si mai mult in evidenta calitatile pilotilor. Astfel, pilotii cu adevarat talentati vor avea mai multe sanse de a se impune pe pista.

2. Dupa lupta extrem de echilibrata din 2007, avem toate motivele sa speram ca si in acest an lupta pentru titlu va fi acerba. Daca vor fi din nou cel putin trei piloti care vor lupta pentru coroana cu lauri, avem toate motivele sa ne asteptam la un spectacol de calitate.

3. Exista cateva echipe care pot produce marea surpriza in acest an. Printre ele se numara Williams, dupa rezultatele promitatoare din inter-sezon, si Honda, acolo unde Ross Brawn isi va pune amprenta pe performantele echipei.

4. Duelul dintre Alonso si Piquet Jr la Renault va fi captivant. De vazut daca brazilianul va reusi sa-i puna la fel de multe probleme lui Alonso ca si Lewis Hamilton in 2007.

5. Cea mai asteptata cursa a sezonului este cea din luna septembrie, din Singapore. Pentru prima oara in istoria de peste 50 de ani, o cursa de Formula 1 se va desfasura pe timp de noapte.

2 comentarii la “5 motive pentru a urmari F1”

  1. Benneton spune

    Referitor la punctul 5. Intr-adevar o idee buna si sa speram ca nu numai prin prisma faptului ca este inovativa.

  2. ally_great spune

    Pt startul campionatului de F1, pt a viziona prima cursa din sezon trebuie sa ne trezim sambata la 5 pt calificari si duminica la 6.25 avem cursa. Din pacate, cred ca pentru noi toti, tot TVR-ul este cel care transmite in direct….