500

De obicei, pe Automarket, numărul 500 este asociat cu Fiat 500. Astăzi vom face însă o excepţie de la regulă pentru o mică aniversare.

Ceea ce citiţi în aceste momente este postul cu numărul 500 publicat pe acest blog. Privind în urmă la cei aproape 3 ani de blogging pe Automarket, îndrăznesc să spun că este o performanţă la care nu mă aşteptam, pentru că totul a plecat mai degrabă dintr-o joacă: Mircea m-a întrebat într-o zi cu soare “Vrei să ai blog pe Automarket?”, eu am răspuns “Da” în secunda următoare, iar rezultatul îl aveţi în faţa ochilor.

Au trecut mai puţin de 3 ani de la postul în care vă “ameninţam” că luminile roşii s-au stins şi demaram acest proiect. Între timp, pe lângă cele 500 de posturi, s-au adunat şi 4962 de comentarii, adică o medie de aproape 10 comentarii pentru fiecare post, ceea ce înseamnă că n-am vorbit chiar singur pe aici…

500

16 comentarii la “500”

 1. dmd spune

  La mai multe!

 2. marianescu spune

  Felicitari si… LA MAI MARE!

 3. Mircea Meşter spune

  Congrats! :)

 4. Radu spune

  Felicitarile noastre si la cat mai multe si mai bune ;)

 5. toreador023 spune

  Felicitari pentru intreaga echipa Automarket!!…si in special tie, care ne bucuri cu noutati din lumea Formulei 1…Hai spor la munca!

 6. lev spune

  Felicitari si din partea mea!

 7. coman_norbert spune

  Eu nu vreau să te felicit ptr că sunt rău :)

 8. unckle spune

  felicitari :)

 9. Liviu spune

  O tii numai in aniversari :) La mai multe! Felicitari.

 10. Lucky_Man spune

  Felicitari si-ti multumesc mult pentru treaba excelenta pe care o faci…la cat mai multe posturi.

 11. Cristy spune

  Felicitari…=d> si sa o tineti tot asa sau daca se poate mai bine :) Va multumit automarket…Multumim pentru ce faceti…am muri dak nu ati fi voi

 12. michelle_b spune

  Dani, felicitari si la mai multe :)

 13. ally_great spune

  Felicitari Dani! Asteptam blogul 1000, 1500, etc. si 10 mii de comentarii :)

 14. 91Schumi06 spune

  Daniele,da-mi voie sa te felicit si sa-ti urez si eu “La mai multe”.Sper sa ne incanti sezoane bune cu articolele tale si candva sa te auzim si la tv luand-i locul “omniscientului” Dan Miki Alexandrescu.Felicitari!

 15. auto electrice spune

  Da, este o performanta. Mai ales in aceasta perioada te poti lauda cu asa ceva. Ati ridicat situl tot mai sus. Felicitari

 16. Daniel Popescu spune

  Multumesc tuturor pentru felicitari, inseamna mult pentru mine!

  @91Schumi06: Nu as fi bun de comentator TV. Pentru asta as avea nevoie de multe calitati pe care nu le am. Prefer sa raman la tastatura :)