Atmosfera Formulei 1 din anii ‘80

“La începutul carierei mele în Formula 1 (1983) nu aveam niciun computer, iar laptopurile nici măcar nu existau! Piloţii aveau nevoie de multă experienţă pentru a seta monopostul şi a construi împreună cu inginerul. Exista o relaţie foarte puternică între ei.”

“Partea umană a Formulei 1 era mult mai puternică decât astăzi. Cred că exista o relaţie foarte bună între noi. Toţi piloţii mâncau împreună seara şi călătoreau împreună. Odată eram cinci în avion, inclusiv Senna, însă astăzi nu vei vedea asta niciodată! Piloţii de astăzi nici măcar nu au dreptul să vorbească unul cu altul pentru a opri transferul de tehnologie.”

“Ne-am bucurat de toate aceste lucruri, am petrecut mult timp împreună călătorind, mâncând şi mergând la petreceri. Relaţiile dintre piloţi şi dintre coechipieri au fost întotdeauna foarte bune.”

Thierry Boutsen, fost pilot de Formula 1 în perioada 1983-1993 la Arrows, Benetton, Ligier şi Jordan şi câştigător a trei curse.

Orice comparaţie cu Formula 1 anilor 2000 este complet irelevantă.

5 comentarii la “Atmosfera Formulei 1 din anii ‘80”

  1. unckle spune

    banii uneori fac rau … dar fara ei nu se poate :)

  2. sonky spune

    Da in ziua de azi se mai pastreaza acest lucru poate in raliuri ,cel putin nu la cel mai inalt nivel.Lumea a evoluat si nu neaparat in bine .

  3. Flavius spune

    Mie mi-a placut ft. mult perioada 1996 – 2002 in F1
    Din pacate nu am apucat perioada de glorie a lui Senna.
    Dar m-am bucurat de splendoare oferita de Schumi si Hakkinen

  4. rayn380 spune

    Merci Daniel ca mi-ai sters contul!!! Sper macar, ca acelasi lucru, cel putin, sa-l fi facut si in cazul dobitocului aluia de maryo

    Scuze de OFFTOPIC!!! Dar chiar n-am stiut cum sa-i multumesc lui Daniel, pentru acest lucru, dupa ce timp de 2 ani si ceva am frecventat aproape zi de zi acest site, am facut trafic, am comentat, mi-am exprimat punctul de vedere. Din pacate sunt multi “smecheri” care ma calca pe coada, si nu ma pot abtine sa le raspund cu aceeasi moenda(imi fierbe sangele in vine cand cineva ma jigneste fara ca sa fi facut referire la el). Anyway, nu este vina noastra pentru astfel de faze, vinovati sunt cei care administreaza acest site, care nu au stiut sau nu au vrut sa modereze oarecum discutiile dintre useri, astfel incat sa nu se ajunga la astfel de faze. Merci inca o data. Adio Automarket!!! Welcome Autosport forum!!!

  5. Diesel spune

    Sunt alte vremuri, tehnologia schimba tot iar F1 nu face exceptie. Mai demult citeam carti, bateam mingea pe maindane, era multa miscare in tot ce se intampla in viata noastra, acum stam lipiti de monitoare si savuram jocuri virtuale in timp ce ne transformam in fiinte supraponderale si flasce. Uneori o furtuna solara chiar ar putea fi de dorit…cu riscul de a ne intoarce la cursele de cai.