Automarket F1 este şi pe Facebook

Una dintre noutăţile pe care Automarket le-a pregătit pentru sezonul 2011 al Formulei 1 este o pagină dedicată pe Facebook.

Este, dacă vreţi, un pas natural în dezvoltarea secţiunii de Formula 1, având în vedere că peste 2.500.000 de romani au cont pe această reţea de socializare, mulţi dintre aceştia fiind pasionaţi de luptele din Marele Circ. Acesta este şi motivul pentru care nu cred că are rost să explic ce este Facebook, aşa că voi trece direct la ceea ce contează. Mai exact, iată de ce merită să daţi Like paginii de Facebook:

  • veţi vedea fotografii inedite, publicate exclusiv pe Facebook
  • veţi putea participa la concursuri interactive despre istoria Formulei 1 – fără premii, dar cu recunoştinţa celorlalţi fani pentru perspicacitate
  • veţi afla informaţii în premieră şi statistici inedite despre F1 Champ, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc
  • veţi fi permanent la curent cu cele mai importante evenimente din lumea Formulei 1
  • veţi afla lucruri inedite despre Formula 1 prin intermediul feature-urilor şi analizelor publicate pe site

Şi multe altele care vor veni pe parcurs, pe măsură ce decoram pagina. Totul aici.

35 comentarii la “Automarket F1 este şi pe Facebook”

  1. Radu spune

    Gata…sunt fan :P

  2. Coman Norbert spune

    gata sunteți “trendy”…

    porcăria de rețele de socializare va ajuns și pe voi… toți analfabeții stau pe facebook dar nu au timp de un book, de o carte… prostia devine normalitate…

    Eu vreau o viață reală, nu pe rețele de socializare… nu sunt curios de cățelul lui x-ulescu… nici de tricoul cu decolteu a unei pipițe care locuiește la 2 ani lumină de mine.

    Iubesc cultura clasică… nu vreau să fiu trendy… deci automarket.ro te vizitează tinerimea incultă pe Facebook.

  3. Mclaren spune

    Like

  4. motanul kiki spune

    @Coman Norbert Haide sa ne respectam alegerile unii altora.
    Nu stau toti incultii pe facebook. Haide sa nu generalizam… Si faptul ca ai cont nu inseamna obligatoriu ca stai toata ziua si te joci farmville sau mai stiu ce alte prostii. Uite, eu de exemplu mi-am gasit colegii de generala, cu care pierdusem orice legatura acum muulti ani.
    PS si imi mai ramane timp si de o carte. :p
    Like!

  5. Diesel spune

    @Coman Norbert-Nu stiu cati ani ai insa facebook chiar e o treaba buna. Nu te obliga nimeni sa ai in lista ta “pipite”, aplicatii idioate sau inculti care sa-si afiseze catei sau muschi mai mult sau mai putin tatuati. Facebook-ul se poate personaliza dupa chipul si asemanarea ta. Poti sa ai Teatru din localitate care te informeaza ce program au in saptamana in curs, poti sa ai link-uri cu zona profesionala de care apartii si poti sa ai si Automarket. Exagerarea denota lipsa cunoasterii.Eu salut initiativa Automarket mai ales ca acolo nu intalnesc comentariile care uneori populeaza uneori forumul.

  6. Daniel Popescu spune

    @Coman Norbert: Orice padure are uscaturile ei, iar generalizarile de genul asta sunt total irelevante.

    Facebook iti permite sa te “imprietenesti” doar cu persoanele dorite, iar asta este o metoda eficienta pentru a filtra aparitia unor mesaje de tipul celor exemplificate de tine. Si cum ai ajuns la concluzia ca daca ai cont pe Facebook inseamna ca nu citesti carti?

    Nu in ultimul rand, sa spui ca, citez, “porcăria de rețele de socializare va ajuns și pe voi… toți analfabeții stau pe facebook” e un pic deplasat cand tocmai tu esti cel care a facut o greseala de gramatica…

  7. Lucky_Man spune

    Like…pe cand si http://www.m.formula1.automarket.ro?…pe mine m-ar ajuta enorm…. in rest numai de bine.

  8. Diesel spune

    Analfabetii stau si pe internet si se uita la TV toata ziua. Ba mai folosesc telefonia mobila si au automobile.Ce-ar trebui sa facem, sa ne urcam pe cai si sa ne trimitem carti postale? E retorica, insa inainte de a da cu pumnu’…e bine sa te uiti dupa pioneze.

  9. cristian123 spune

    Daniel, ti-as fi recunoscator daca nu mi-ai vinde gogosi de genul “Facebook iti permite sa te “imprietenesti” doar cu persoanele dorite”, pt ca lucrurile nu stau chiar asa.
    1. Nu am si nu voi avea cont pe facebook din motive de securitate informationala – e parerea mea si nu mi-o voi schimba.
    2. Voi promovati site-ul si pe facebook pt ca e un mod foarte bun de a va face publicitate si de a va atrage mai multi useri. Nu va condamn, pana la urma toti trebuie sa mancam, insa e pacat de ce a vrut sa fie site-ul asta la inceput (ma refer in mod special la sectiunea Formula 1) si ce a ajuns.

  10. Daniel Popescu spune

    @cristian123: Daca vrei si ai timp, m-as bucura daca ai detalia motivele pentru care nu mai esti multumit de sectiunea de Formula 1. Feedback-ul constructiv e oricand binevenit.

    Referitor la punctul 1, si eu am fost foarte circumspect si mi-am facut cont abia la inceputul anului 2011. Stiu ca datele personale ajung (si) pe unde nu trebuie, tocmai de aceea ma limitez la informatii cat de cat generale. Dar Facebook are si partile lui bune.

    Si da, cred ca un site trebuie sa fie prezent acolo unde exista o comunitate foarte mare de potentiali vizitatori, iar pe Facebook sunt aproximativ 2.500.000 de romani…

  11. Coman Norbert spune

    Eu întâlnesc zilnic persoane (în mediul universitar… studenți) care sunt tot timpul pe facebook dar la examene sunt varză.

    Socializarea în mediul virtual este… mai ciudată. De multe ori cei care în realitatea cotidianului firesc sunt niște șoricei… în mediul virtual sunt vitejia întruchipată.

    Daniel Popescu tu nu ești agramat în numeroasele tale articole? Așa din când în când… graba… nu?

    Există o modă, un trend al socializării pe rețelele respective… “dacă nu ești acolo nu exiști”…

    Uite că exist… folosesc mail-ul… dar nu pierd vremea pe yahoo, facebook, etc.

    Eu nu afișez mușchi,.. da, am 120 kg… sunt tatuat din cap pănă în picioare… dar am avut și 10 pe linie la istorie și filosofie… foarte rar un 9. Studiez filosofia și istoria dar mă pricep și la sisteme de operare… cei care frecventează site-urile Ubuntu, Linux Mint, mă cunosc.

    Studiez zilnic chiar și la vârsta de 37 de ani.

    Sunt și muzician (chitară și bass)… am cântat la Festivalul de la Mamaia în 2005 cu formația Cultură sub Cenzură, am făcut parte din grupul de jazz Harry Tavitian Trio. Sunt atras de cultură, sub toate aspectele în care se regăsește aceasta: muzică, literatură, filosofie, istorie, etc.

    Pot să discut cu voi despre Dostoievski, Kafka, Orwell, Merquez, Borges, Platon, Aristotel, Augustin, Toma, Hegel, Kant, Spengler, Toynbee, Braudel, Le Goff, Duby, etc.

    Cred că am o oarecare cultură… și vârstă…
    Scuze ptr generalizare… dar am o părere foartă proastă despre noua generație… foarte rar întâlnesc (în facultățile României) tineri care să fie plurivalenți… să posede o cultură generală din “n” domenii.

  12. Diesel spune

    Suntem ridicoli. Sa ne apucam fiecare sa ne depanam CV-ul? Vrem sa impresionam si asta nu e neaparat rau…Criticam “trendul” dar noi insine tastam cu destula dexteritate pe un forum de F1 unde ce facem?Socializam, impartasim impresii, opinii schitam autoportrete. Dar criticam facebook-ul. Hai sa nu pornim basul si cu toba mare ca n-are sens. Poate pe forumuri de specialitate.

  13. ctlnmihai spune

    Câte discuții generează facebook-ul… :D

  14. ctlnmihai spune

    eu am 12 clase ,necăsătorit și nu cânt la vreun instrument :D

  15. Coman Norbert spune

    Criticam “generația facebook”…
    Să fim serioși… automarket intră pe facebook ptr popularitate… pentru că este un trend… ptr că vor să atragă tineretul.
    Și linux-ul (Ubuntu) devine tot mai “social”. De ce? Ptr că există o categorie de posibili “clienți”, de fani facebook… ptr că vor să fie “cool”.
    Da… poate este mai bine ptr automarket.ro, este un pas “necesar” într-o lume “care trăiește prin cablu”.
    Văd că săriți pe mine… nu am dreptul la opinie?
    Judec după un clișeu… cei 2% care sunt oameni cultivați pe facebook să mă ierte.

  16. ctlnmihai spune

    Ai dreptul la opinie coman norbert.. da a deranjat enumerarea calităților tale..eu deja mă simt complexat..

  17. cristian123 spune

    @Daniel
    Nu-mi place directia in care a luat-o sectiunea de F1 deoarece:
    1. In decursul celor 4 ani petrecuti pe aceasta sectiune ca utilizator am asistat la o degradare continua a limbajului folosit (ca sa folosesc o exprimare eleganta), iar exemple sunt multe, mai ales de vreo 3 saptamani incoace.
    2. La inceput, nu era permis decat celor inregistrati sa comenteze si consider ca asa era mai bine – desi nevoia stringenta de utilizatori te face sa te abati de la reguli.
    3. Aplicarea cu echitate a masurilor de sanctionare a userilor – au fost cazuri de useri exclusi in situatii in care altii au scapat desi n-ar fi trebuit.
    Ar mai fi cateva (in special legate de concurs), dar timpul ma preseaza. Poate cu alta ocazie. Sa auzim de bine.

  18. james hetfield spune

    @Coman Norbert
    Robert Trujillo sa cam saturat de noi, ești interesat de o colaborare?
    prima de instalare este de 1.000.000$.

  19. Coman Norbert spune

    @cristian123

    Facebook-ul contează… popularitatea contează, nu calitatea! Internetul este cantitate în dauna calității…
    Dar și cantitatea este o valoare, chiar deloc neglijabilă, nu?
    Scandalul aduce clienti… lumea este curioasă de evoluția disputelor… ptr că transformăm lumea în mahala, într-un loc pentru bârfe, iar facebook ajută, încurajează acest proces.

  20. toreador023 spune

    mda, Diesel are dreptate, de ce sa criticam ceea ce facem:)…nu trebuie sa privim asa critic lucrurile. Fiecare va lua(accepta) doar partea buna a saitului , sau retelei de socializare…etc.

  21. Cristy spune

    @Coman Nobert pt cei care ma cunosc stiu ca eu sunt baiat al noi generatii http://www.automarket.ro/club/profil/Crisztian/ cine ma cunoaste sunt in clasa a VII-a si am colegi care sunt oameni foarte culti si care au cont pe facebook si care-i problema pt poti utiliza facebookul nu numai in scopul de a te juca personal iti spun ca am gasit pe Facebook pe pagina de facebook a orasului elemente vechi care nu leam gasit in alta parte si sunt multe al chestii interesante culturale pe care le poti gasi asa ca desi cult nu inseamna ca nu poti avea cont pe facebook da sunt unii care raman rezervati dar iti spun ca utilizez facebookul nu numai de sociliazare o pot face socializand cu colegi (persoane cunoscute) si pt elemente care nu gasesti in alta parte. Da o recunosc generatia mea este aceasta referit la partea cu scandalul aduce clienti iti dau dreptate e o stire mult mai populata la TV ca nu niste proaste care nu stiu face 2+2 decat cu oameni de cultura in ziua de azi lumea numai e interesata de cultura ci de scandaluri si de mondenitati, e foarte rau dar nu ai ce face asta e in curand oameni culti vor scoate tara asta din situatie pt prosti au aduso aici, ce pot spune e ca si aici tu socilizezi cu fiecari din noi care tiam raspuns la comentarii . Si automarket isi va gasi pe facebook noi useri pt ca e nevoie de reclama si site-ul asta sa fie cunoscut iti spun sincer ca eu am descoperit acest site prin reclama F1 Champ 2010 pe site-ul gsp

  22. Cristy spune

    Dar fiecare din noi cum am descoperit automarket ?

  23. Marius spune

    Ne place sau nu Facebook e un gigant alaturi de Google care obtin bani din publicitate doar in mod diferit. Pentru Automarket este necesar sa aiba cont pe FB pentru a progresa.

  24. ctlnmihai spune

    Prea multe discuții despre Facebook..Bernie Ecclestone a lansat o carte despre viața lui în care confirmă că Alonso l-a șantajat pe Ron Dennis în week-endul în care se desfășura Marele premiu al Ungariei.. http://www.f1fanatic.co.uk/2011/02/24/ecclestone-book-reveals-animosity-dennis-cost-mclaren/

  25. ally_great spune

    @ctlnmihai – primele tale 2 comentarii suna a altceva :) ) Sorry, dar nu m-am putut abtine :P
    Facebook e o adevarata oaza pentru mine, e locul unde mi-am intalnit colegi despre care nu mai stiam nimic de ani de zile.
    Sa revenim insa, am dat “like” si as vrea sa stiu al catelea fan am fost. Sper ca am intrat in primii 10 :D

  26. ctlnmihai spune

    Wb ally _great :)

  27. ally_great spune

    @ctlnmihai – Merci! Am fost mereu aici :) Doar ca din cauza problemelor si a crizei de timp nu am spus si “prezent” :D

  28. Lucky_Man spune

    Toate bune si frumoase, dar revin cu intrebarea mea pt Daniel… pe cand http://www.m.formula1.automarket.ro ? In rest numai de bine.

  29. Coman Norbert spune

    Mai nou știrile apar pe facebook? Am intrat pe pagina respectivă, nu de alta… să nu critic degeaba.
    Lucru făcut cu jumătate de măsură, la fel ca pe site!
    De sunt lăsați să posteze cei fără cont?
    De ce este necesar un cont pe Facebook?
    Pentru popularitate, reclamă, pentru că acesta este nivelul automarket.ro.

    @Daniel Popescu
    lipsă totală de profesionalism, cei de pe http://www.f1hirek.hu nu au vacanță, sau maghiarii sunt mai civilizați? Cei drept ei nu postează articole trunchiate!
    De multe ori articolele voastre denotă o abordare “strategică”, predispusă scandalului… scoateți din context doar ceea ce vă place… cu alte cuvinte schimbați sensul unei declarații!
    Gazetăria în România!
    Rolul jurnalistului autohton este de a provoca dispute pentru a crește “rating-ul”.

  30. me_najanaja spune

    @Coman Norbert,imi cer scuze ca intervin dar pe FB pot posta toti useri care dau ”like” paginii,in schimb acolo persoanele care intrec limita bunului simt pot fi reclamate si uite asa pot ramane fara cont,am cont de mai bine de 4 ani pe FB atunci cand in tara putini stiau ce si cum e FB,nu-i dracul atat de rau sincer,ca peste tot mai gasesti specimene dar atata timp cat tu esti la butoane situatia nu poate scapa de sub control,personal aplaud initiativa si dau si ”like” :)

    in rest toate bune,spor la treaba echipei automarket si sa ne vedem sanatosi la startul sezonului :)

    P.S: o mica aroganta/ironie tricoul de anul trecut nu a venit dar sincer nu il mai astept :D hai toate bune ;)

  31. F1-zone spune

    Tricourile vin mai greu..il mai astept si eu.

  32. Daniel Popescu spune

    @Lucky_Man: Deocamdata, pentru telefoanele mobile exista doar http://m.automarket.ro, unde gasesti stirile de Formula 1 intercalate intre restul stirilor de pe site. Stiu ca nu este cea mai eleganta prezentare, dar momentan aceasta este singura optiune.

  33. Lucky_Man spune

    @Daniel: Mulțumesc pentru răspuns și speram ca o să avem în curând secțiunea știri de F1 și pentru mobil. În rest numai de bine.

  34. Johann spune

    prima data cand intru pe net, intru pe automarket, apoi prin alte stiri, facebook nu mai am l-am sters(dezactivat) in schimb are sotia si fetita mea, sincer nu este un loc pentru barbati, poate pentru femei si copii, sau poate pentru uni mai fitosi, in rest numai bine

  35. GABI spune

    @Coman Norbert, bravo, ai lovit unde trebuie. iti sustin opiniile suta la suta, exact aceeasi parere o am si eu despre generatia “mecdonalds”, bravo inca odata