Breaking news a la GMM

GMM, agentia care publica zilnic peste 10 stiri de Formula 1 din presa internationala, a dat-o din nou in bara, prin publicarea unor informatii incomplete si invechite.

Acum doua zile, GMM publica declaratia lui Rosberg, care afirma in Blick ca Williams nu va utiliza KERS in primele sase curse ale noului sezon.

Dupa mai putin de 24 de ore a sosit replica Autosport, care a obtinut o pozitie oficiala a echipei Williams in care britanicii acuza indirect GMM ca declaratia lui Rosbeg a fost scoasa din context.

Dar stirea care m-a determinat sa scriu din nou pe blog despre GMM a fost cea legata de ING. GMM a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca ING va sponsoriza Marele Premiu al Turciei din 2009. Evident, stirea tocmai este preluata acum de o tona de alte site-uri.

Si totusi, aceasta informatie este deja destul de perimata. Dovada? La finalul lunii ianuarie, cand scriam despre posibila plecare a celor de la ING din F1, mentionam in finalul articolului ca banca olandeza este sponsor principal la patru curse din 2009, printre care si Turcia.

Concluzia: Inca doua bile negre pentru GMM.

PS: Stiu, nici eu nu sunt perfect, nu dati cu oua!

4 comentarii la “Breaking news a la GMM”

  1. scuderia spune

    sariti cu ouale bahhh:)):)):)):p….glum…esti cel mai tare dane:)

  2. PREOTU spune

    Acum vine intrebarile mele care suna asa: Tu nu erai sigur de ce spunea GMM?
    GMM trebuia sa dea stirea completa si actuala cu privire la: Williams nu va utliliza KERS in primele curse ale noului sezon.
    Se intampla sa mai greseasca si ei.

  3. Daniel Popescu spune

    Legat de stirea cu Rosberg si KERS, da, eram sigur, de aceea am si publicat-o.
    Problema cu GMM este ca au inceput sa greseasca cam des.

  4. Daniel Popescu spune

    Ieri am uitat sa mentionez pe blog si despre stirea cu cei doi caini care au intrat pe circuitul din Bahrain in timpul testelor de marti. Acum, tot GMM a infirmat stirea prin declaratiile unor oficiali. Come on, avem si noi tone de caini prin Bucuresti, nu vrem sa stim si despre cei din Orientul Mijlociu.