Ce va fi in 2009

2009 este anul revolutiei in Formula 1.

Regulamentul tehnic va suferi modificari substantiale prin care FIA spera ca spectacolul ce a lipsit atat de mult in ultimii ani sa revina la cele mai inalte cote.

2009 reprezinta, in acelasi timp, o provocare majora pentru toate echipele, intrucat inginerii trebuie sa inceapa construirea noilor masini mult mai devreme decat de obicei.

Insa, pentru a se apuca de treaba, inginerii trebuie sa analizeze cu maxima atentie Regulamentul Tehnic al Formulei 1 pentru 2009. Acest lucru il puteti face chiar si voi, din fata calculatoarelor personale, pentru ca FIA ofera pe site-ul sau oficial aceste informatii in format PDF.

Merita sa aruncati o privire asupra unui astfel de document, cu ajutorul caruia puteti afla numeroase detalii despre ce inseamna o masina de Formula 1.

Etichete:

2 comentarii la “Ce va fi in 2009”

  1. Ichim Emil-Dan spune

    Buna ziua.Am intrat pe site-ul indicat pentru mai multe informatii,dar m-am lovit de un “mare bolovan”: Regulamentul este in frantuzeste si eu nu prea stiu aceasta limba.Ma intereseaza ce se propune spre dezbatere asa ca,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac!…Multumesc mult!

  2. Daniel Popescu spune

    Documentul respectiv este atat in limba franceza, cat si in limba engleza. Documentul are doua coloane. In coloana din stanga este prezentat regulamentul in limba franceza, iar in coloana din dreapta este regulamentul in limba engleza.