Cine va comenta Formula 1 în 2011?

Probabil că numele celor doi jurnalişti care vor comenta Formula 1 la Digi Sport anul viitor reprezintă unul dintre punctele fierbinţi pentru fani în perspectiva sezonului următor.

Chiar dacă deocamdată nu este nimic confirmat, Florin Ion, unul dintre comentarii curselor de MotoGP, ne-a lăsat un comentariu la articolul care anunţă “transferul” Formulei 1 de la TVR la Digi Sport. Să-l ascultăm:

“Salut băieţi. Numele meu este Florin Ion şi sunt unul dintre cei doi comentatori de MotoGP de la Digi Sport. Vreau să vă spun că Moto GP şi Formula 1 nu se suprapun niciodată, deoarece organizatorii fac împreună calendarele competiţionale. Apoi, la Digi avem posibilitatea ca în cazul în care pe canalul principal este fotbal să transmitem Formula 1 pe Digi Sport Plus”.

“Mai mult, vă asigur că viitorul cuplu de comentatori (sigur vor fi doi) va fi unul mai mult decât solid, bine informat, gândit după modelul un specialist pe partea tehnică şi un gurist bun pe partea de statistică. S-ar putea să apară în schemă şi un reporter special pentru cursele europene. Sunt mai multe variate pe partea de specialist şi rămâne să facem o alegere din acest punct de vedere. Numai bine!”

Semne bune, nu-i aşa?

18 comentarii la “Cine va comenta Formula 1 în 2011?”

  1. Voluntar spune

    Da … semne bune !!! Astept 2011 :D

  2. dany spune

    un banc bun?!
    ar fi bomba…miki este specialistul…ha ha

  3. schumy1969 spune

    aseara in timpul antrenamentelor motogp de pe laguna seca am intrebat daca se vor transmite si antrenamentele, nu am primit nici un raspuns.
    anul acesta s-au suprapus calificarile din mp. f1 europa(valencia) si cursa de moto gp de la assen, in octombrie pe 10 se suprapune cursa de f1 de la suzuka si cursa de moto gp de la sepang

  4. Flavius spune

    Suna bine.

  5. mad79 spune

    vineri ce meciuri sunt de la 11 la 16?
    nici unul,poate doar in noiembrie,dar atunci cursele sunt in america de sud si japonia,in plus pana si miercuri am vazut reluari de la cursele moto de duminica,asa ca o sa avem parte si de multe reluari!!!!!

  6. mad79 spune

    ceea ce ma bucura e faptul ca cei de la Digi ne citesc comentariile!daca vor avea interactivitatea de la Moto gp,unde au o adresa la care poti sa le scriii si le si citesc,va insemna un mare pas inainte!!!!
    Sa va dea Domnul,cat mai multi abonati!!!

  7. winki spune

    Sincer,ma rog sa nu ne procopsim cu acelasi iubit Miki Alexandrescu,care pe mine ma face sa dau pe mut cand ma uit la f1,chit ca pierd melodia monoposturilor.

  8. schumy1969 spune

    in antrenamentele de astazi de la laguna seca au spus sa stam linistiti in privinta comentatorilor, si se vor transmite si antrenamentele. in plus este posibil sa transmita si cursele de sustinere (gp2,gp3, super cupa porsche) dar nu este sigur

  9. mad79 spune

    am auzit si eu acel comentariu!
    ar fi ceva incredibil,pentru o televiziune de la noi,sa aiba atatea competitii din sportul cu motor!!!!sper sa prionda acest”virus motorizat”la publicul roman,care inca nu se da in vant dupa el!!

  10. schumy1969 spune

    @mad79
    din cate stiu eu digi are licenta pentru 4 canale, poate fac unul digiMOTORsport

  11. ally_great spune

    Ca sa avem si WRC nu?

  12. popicul spune

    Sper ca in F 1 Florin Ion sa nu aiba un favorit.
    La moto GP comenteaza de parca ar fi seful galeriei lui Rosi.

  13. schumy1969 spune

    @popicul
    nu va comenta Florin Ion formula 1

  14. rayn380 spune

    Daca s-ar transmite si antrenamentele de vineri si sambata ar fi parfum…..chiar necomentate, asa cum sunt pe streaming. Oricum, eu sper ca vor comenta doi oameni care stiu ce se intampla pe circuit, in primul rand, doi oameni capabili, destepti, sa fiu ochi si urechi la ce se intampla pe circuit, iar daca mai avem si un reporter special care se afla la fata locului pe fiecare circuit….atunci ar fi de vis. Chiar nu ma intereseaza daca respectivii sunt fanii unei echipe sau nu, mi se pare normal sa aibe o echipa favorita in adancul lor, dar atat cat sunt impartiali si fair-play in comentarii, chiar nu ma deranjeaza…..Si eu sper ca prin aceasta mutare la digi, si in Ro sa se mai schimbe putin curentul cand vine vorba despre un sport anume, intrucat mi-e greata de atata Liga 1 si marlanismul aferent acestui sport la noi in tara. Le urez de pe acum multa bafta celor doi care vor comenta de la anul F1, oricine vor fi, numai miki si viki sau orice specimen acestora sa nu fie….Cred ca inclusiv la noi in tara avem oameni destepti, oameni capabili si nu in ultim rand, oameni de caracter…

  15. kpaksz spune

    ar fi bine sa comenteze cei care stiu macar despre ce vorbesc.eu personal ma uit la RTL klub unde comenteaza piloti de raliuri si din cupele seat.cand nu au nimic de zis tac si nu vorbesc doar de dragul de a se auzi la tel au si corespondent la fata locului indifrerent unde se duce marele circ, plus fie vorba despre roti aerodinamica stil de pilotaj structura masinei consum turatii stiu absolut orce. astfel de specialist daca ar comenta la digi de anul viitor ar fi grozav

  16. Ion spune

    Sper ca la Digi sa nu fie comentator Dan Alexandrescu.Ar fi un inceput dramatic si indiferent cat as iubi Formula 1,nu voi putea sa ascult prostiile lui.
    Astept de mult timp ca Formula 1 sa fie comentata de profesionisti.Daca nu vreti sa pierdeti abonatii,puneti realizatori si comentatori pregatiti,nu ca Miki Alexandrescu

  17. hasu spune

    cred ca va fi Miki,fara misto !

  18. George spune

    FARA MIKI !! Va rugam mult de tot. M-am saturat sa aud ineptiile acelui om.