Copy-paste

Carcasa de motor inaugurata de Red Bull pe 1 februarie 2008 este adoptata treptat de toate celelalte echipe.

Red Bull au facut un pas major in fata in acest sezon, insa este dificil de spus care a fost influenta exacta a acestei carcase de motor.

Renault a fost a doua echipa care a incercat ceva similar, insa rezultatele se lasa asteptate. Nici pentru Williams rezultatele nu au fost cele scontate si se contura deja faptul ca toate echipele care lupta pentru locul 4 la constructori vor folosi aceasta inovatie.

Intr-o incercare disperata de a scapa de ultimele locuri de pe grila, Force India nu a rezistat tentatiei si a prezentat carcasa la Silverstone, dupa ce Toro Rosso facusera in prealabil acelasi lucru.

Ei bine, si aici apare vestea mai putin asteptata: una dintre cele trei forte ale F1, McLaren, au testat miercuri acest model de carcasa, pentru a descoperi care sunt beneficiile ei. Si desi Hamilton nu s-a aratat impresionat de rezultate, Toyota au trecut si ei la fapte.

Deci, pana acum avem 7 echipe care au testat aceasta carcasa. Punem pariu ca pana la sfarsitul verii si celelalte 3 echipe (Ferrari, BMW Sauber si Honda) vor testa super-cascasa asta? Chit ca rezultatele sunt mai mult sau mai putin convingatoare…

Comments are closed.