Cota 1000

Blogul de Formula 1 gazduit de Automarket.ro a atins marti pragul psihologic de 1000 de comentarii postate de cititori.

Pentru mine, faptul ca fiecare post genereaza in medie peste 5 comentarii este cea mai palpabila dovada ca blogul de Formula 1 este util si, cel mai important, este apreciat de voi, userii acestui site.

De aceea, vreau sa va multumesc personal pentru cele 1000 de comentarii postate de voi in cele aproape 12 luni de existenta ale acestui blog. Va multumesc atat pentru comentariile despre subiectele abordate, cat si pentru criticile constructive postate de-a lungul timpului. Sper insa ca atacurile personale vor disparea cu timpul de pe blog si ca ne vom putea dedica exclusiv Formulei 1.

Acum, dupa ce v-am multumit, astept comentariile voastre legate de subiectele pe care doriti sa le abordez mai des pe blog. Vreti mai multe opinii personale, mai multe detalii picante despre ceea ce se intampla in spatele concursului F1 Champ, mai multe fotografii inedite sau mai multe materiale video? Sau le vreti pe toate la un loc si inca ceva in plus?

Have your say…

15 comentarii la “Cota 1000”

  1. Jolerto spune

    Va urez mult noroc cu acest blog si inca 1000 coments !

  2. Radu catalin spune

    Diversitatea …temelor si asteptam F1 Champ…da sunt interesante materialele video ,mai ales cele despre sistemul KERS ,diferite momente istorice din Formula1.Apreciem blogurile si comentam fiecare cand avem timpsau ceva de spus la tema respectiva..succese in continuare.

  3. Roxana spune

    Video si poze legate de F1 vrem sigur :) si detalii picante (ce ar fi acest sport fara barfe??). Mie mi-ar placea si ceva util, ceva ce nu se aude oriunde, subiecte despre care in general se vorbeste mai rar. Poate candva imi vei face placerea sa ne spui lucruri interesante despre aparitia Formulei 1, back in 1950.
    Good luck pe mai departe! :)

  4. scuderia spune

    ma bucur sa aud asa ceva…pana la 10 mii mai este:-)

  5. ally_great spune

    Odata cu noua “fatza” mai calda si primitoare a blog-ului Automarket, ii urmaresc si pe ceilalti editori, dar tu, Dani ramai in topul preferintelor mele si stii foarte bine care e motivul ;) Imi plac toate subiectele pe care le abordezi, dar am o singura nelamurire … ce inseamna “mai multe detalii picante despre ceea ce se intampla in spatele concursului F1 Champ” ? :D Ma gandesc oare la ceea ce am impartasit cu tine odata…de mai multe ori? In rest e super ok, blogul e oaza mea de relaxare la munca si locul unde scriu dupamasa, ca acum, de exemplu. PROMIT sa nu mai isc razboaie verbale cu alti useri, pt ca ma simt acum cu musca pe caciula :-S Keep on the good work! Felicitari!

  6. MNC spune

    Salut,ma simt bucuros ca apreciezi pragu de 1000 de comentarii,ce pot sa spun este ca imi place mult acest site si nu-l ma pot lasa niciodata de el fara sa ma uit pe el in fiecare zi,.Pot sa spun ca imi face o mare placere sa stau ,si sa citesc stirile interesante ,dar ce mi-ar fi placut mie personal ,vin cu o idee pe plan de gamer : sa avem o liga de f1 pe un simulator,cred ca asa va fi si mai interesant site-ul automarket.Va salut ,o zi buna tuturor….

  7. Daniel Popescu spune

    ally_great, nu stiu de ce te simti cu musca pe caciula, nu ma refeream la tine :) Au fost alti useri care aruncau vorbe grele doar pentru ca ceilalti erau fanii altor piloti.
    Cat despre F1 Champ, vor fi cateva noutati majore si pentru 2009. Putina rabdare. Nu mai este mult si incepe.

  8. Daniel Popescu spune

    Roxana, sunt perfect de acord cu tine in privinta unor materiale mai complexe. Sunt intr-o situatie destul de dificila, pentru ca trebuie sa decid daca sa public cat mai multe stiri sau sa public mai putine stiri, dar acestea sa fie asezonate cu materiale cum ar fi cariera lui Ron Dennis. Iar istoria F1 poate constitui chiar un serial aici, pe Automarket. Ma gandesc la o forma de abordare :)

  9. Daniel Popescu spune

    MNC, e foarte firesc sa apreciez comentariile voastre, un blog nu ar avea sare si piper fara opiniile voastre. Inteleg ideea unui simulator de F1, dar crede-ma ca este foarte greu de implementat.

  10. ally_great spune

    Ei Dani, daca te uiti in urma am mai avut de curand, la Toyota Day niste dispute total offtopic. Cat despre cei care isi arunca cuvinte grele, am o singura opinie … nu prea au ce cauta printre noi. Dar fiecare padure are uscaturile ei. Unii nu stiu sa fie obiectivi in unele situatii, dar asta e, am mai spus, ma repet, nu ii poti multumi pe toti :D

  11. ctlnmihai spune

    Mi-au dat lacrimile cand am citit acest blog .. si eu care nu mai credeam in dragoste..

  12. ctlnmihai spune

    @ Roxana pe N 24 de la ora 17 este un documentar despre inceputurile F 1 ..verifica si tu programul tv nu stiu daca este zilnic sau in anumite zile..eu am prins emisiunea de luni de la 17..eram de serviciu la job

  13. ctlnmihai spune

    @ Roxana – documentarul se numeste Racing through time si este zilnic de la ora 17 ,si in reluare ziua urmatoare de la ora 14

  14. MNC spune

    Pentru Daniel Popescu ,ok a fost o simpla idee de a spune ,dar te cred fie ca tine.Salut

  15. radcargt08 spune

    Ioane….

    e razboi
    nu e
    criza
    :) )