De weekend

Pentru ca vine weekendul iar Formula 1 este oficial in vacanta de vara, am zis ca ar fi interesant sa ne delectam cu o fotografie amuzanta.

Subiectul: Ferrari si cupa destinata castigatorilor.

1502290373_f4267c7a39.jpg

15 comentarii la “De weekend”

  1. alexandra spune

    ala care ridica cupa e raikko ;) .asa va fi pe data de 2 noiembrie anul curent cand mr. Kimi (iceman) Raikkonen va castiga cursa de la interlagos si va deveni dublu campion mondial ;)

  2. Senna18 spune

    mai dute tu alexandra pare mi se ca kimi al tau va termina pe 3 anu asta in spatele lui massa nu stiu dc dar aam o presimtire pt prietenul tau alcoooolic si Lewis va castiga multe,multe campionate de acum inainte!!!!

  3. Aur spune

    Bine ar fi sa asteptam pentru a vedea cine e cistigatorul….
    GOOOOOOOOOOOOOOO Massa :D .

  4. laura spune

    @Senna18: prieten alcoolic? =)) ma lasi cu parerile astea preconcepute de mult trecute? ceva mai bun nu ai gasit? afirmatia ta este la fel de so last decade ca si bancurile rasuflate despre bula. move on, lumea avanseaza, oamenii se schimba, nu sta pe loc si tu :)

  5. alexandra spune

    stai linistita laura,acest “senna18″ care in primul rand se semneaza cu un nume pe kre nu-l merita absolut deloc este un fan al lui massa,marele campion…bai dar mie chiar imi place sa-i vad pe astia care au incredere in massa…=))=)) fratilor!!!massa nu va fi veac campion=))nici fata de asa ceva nu are=)) si auzi mai draga…de cand iti permiti tu sa-l faci pe kimi alcoolic?de aia nu poti dormi tu noatea?ia termina cu jigniri de genul asta ca sincer sunt sigura ca nu-i ajungi nici la degetul mic ca si om…;)

  6. alexandra spune

    da…lewis va castiga…multe multe campionate…=)) i’m sure…=))

  7. alexandra spune

    dar chiar:despre acest lewis nu ai nimic de spus dupa ce a ratat ca un mare idiot ce ii titlul de anul trecut?=)) asa ca…hai termina… ;)

  8. alexandra spune

    chiar nu stiu de ce m-am coborat la nivelul tau…imi era clar ce fel de persoana esti … ;)

  9. Senna18 spune

    o persoana care cunoaste f1.

  10. alexandra spune

    asta ramane la aprecierea celorlalti fani ;)

  11. Senna18 spune

    ma rog…..

  12. cobra spune

    ce de carne aici……e plin frigiderul…… ce imi place :D

  13. Daniel Popescu spune

    @Senna18: Limbajul tau pe acest blog este total neadecvat. Urmatoarea abatere de la regulile bunului simt va fi aspru penalizata. Multumesc pentru intelegere.

  14. Senna18 spune

    am injurcat ?????cumva ?????

  15. Senna18 spune

    injurat ???