Demisia!

Cea mai buna decizie pe care o poate lua Max Mosley dupa scandalul sexual in care a fost implicat este sa isi prezinte demisia din functia de presedinte al FIA.

De fapt, nu atat pentru scandalul sexual propriu-zis, cat mai ales pentru detaliile “picante” care au insotit deja faimoasa orgie. Este de-a dreptul inadmisibil ca un admirator al unui sistem politic de conducere care a adus numai dezastre in intreaga lume sa se afle in fruntea sporturilor cu motor. Daca mai are un dram de demnitate, Mosley ar trebui urgent sa-si prezinte demisia si sa se retraga unde doreste, numai sa nu mai auzim de el.

Poate anumite persoane vor sari in sprijinul sau, sub pretextul ca fiecare om este liber sa faca ce doreste in timpul sau liber. Perfect adevarat, insa atunci cand ai o functie inalta cum ar fi cea de presedinte al FIA trebuie sa ai un comportament adecvat in orice situatie. Deci, Mosley nu are nicio scuza.

Clipul video in care Mosley isi arata adevarat fata a aparut in mai multe variante si pe YouTube, insa acestea au fost sterse imediat de administratori. Acestia au invocat drepturi de copyright (!) din partea companiei News International Limited (?). Oare chiar atat de departe merge influenta lui Max?

Sursa originala a stirii: News of the World.

3 comentarii la “Demisia!”

  1. livelyF1 spune

    daca va intereseaza astfel de scandaluri, iata un link unde este prezentat un filmulet, dar si capturi destul de clare din el – filmul e oarecum cenzurat: http://jalopnik.com/373884/f1-boss-max-mosley-caught-with-five-hookers-in-nazi-orgy-video-scandal

  2. npacurar spune

    DACA cel din film e intr-adevar Mosley… poate ar trebui sa-si dea demisia DOAR pentru ca nu mai prezinta increderea si integritatea morala necesare unui adevarat leader. Totusi, luat “ad literam” d.p.d.v. juridic, ce a facut el nu prea are nici in “Klien” nici in maneca cu Formula1 si vor fi destui care vor sustine ca NU are de ce sa demisioneze. Parerea mea: cata vreme are sustinerea lui Bernie, e greu de crezut ca va demisiona. Probabil se va musamaliza totul prin a se dovedi ca cel din film nu e el.

  3. catalin spune

    sa nu fie un ideo facut de cineva care ii vrea raul, iar cel din film sa nu fie adevaratul Max Mosley…. mie unul imi vine greu a crede ca un om de asa statura sa faca orgii de genul asta..