Give Me Five!

Concursul RoBlogFest s-a incheiat joi seara, odata cu anuntarea castigatorilor editiei 2009. Desi cei mai multi dintre voi se asteptau ca blogul de Formula 1 al portalului Automarket sa fie desemnat castigator, in cele din urma am incheiat competitia pe locul 5.

Concurenta a fost una acerba, fiind alcatuita din Adrian Georgescu, cunoscut mai ales din perioada in care a scris pentru Gazeta Sporturilor, sau “Blog de fotbal“, al carui nume este foarte sugestiv.

Personal, ma asteptam sa termin pe podium, insa consider ca locul 5 este unul decent in conditiile in care singurul mod in care am promovat participarea la concurs a fost acest blog. Am considerat ca cel mai bun mod de a cunoaste valoarea blogului de F1 de pe Automarket in competitia cu celelalte este o promovare decenta, fara a apela la agasarea prietenilor din lista de messenger sau a altor persoane care nu au tangenta cu lumea Formulei 1.

Repet, cred ca locul 5 reprezinta o pozitionare buna, in contextul in care Formula 1 este mult mai putin promovata in general decat alte sporturi precum fotbalul.

In ceea ce priveste dezvoltarea acestui blog, intentionez sa acord mai multa atentie opiniilor personale legate de evenimentele din Formula 1, mai ales ca odata cu inceperea noului sezon vom avea cu siguranta numeroase subiecte de dezbatut.

Stay tuned, 2009 se anunta un an/sezon extrem de palpitant pentru toti cei care iubesc Formula 1.

Etichete:

21 comentarii la “Give Me Five!”

  1. scuderia spune

    pacat….acest blog merita un loc 2 sau 3…..asta e…l

  2. ally_great spune

    Oricum pentru noi e number 1 ;) Felicitari~

  3. scuderia spune

    @ally_great
    normal…este singurul blog pe care il vizitez de cateva ori zilnic…SINGURUL…normal k ii cel mai tare…@dany…tine-o tot asa:P

  4. ctlnmihai spune

    blogul este bun deoarece nici nu sunt prea multe bloguri de f1 in lb.romana ,sa fim sinceri:D

  5. Beleaua spune

    Noi am surprins pe multă lume. Mai ales ca avem doar cateva saptamani de cand am apărut. Oricum, concurenta este buna iar ceea ce faceti voi aici este mai mult decat laudabil. Eu personal, sunt fan Formula 1, așa ca aveti un vizitator fidel. :)

  6. alexandra spune

    Congratulation anyway! :)
    blogul e bun si ar fi si daca ar fi mai multe.dar intre timp in F1 avem doar specialisti in fotbal :-J

  7. ctlnmihai spune

    sa nu exageram alexandra .in lipsa competetitie ,ne multumim cu asta

  8. ctlnmihai spune

    *competitiei

  9. Daniel Popescu spune

    @ctlnmihai: Cateva idei despre cum as putea imbunatati acest blog ar fi binevenite ;)

  10. ctlnmihai spune

    @ admin :ce m-a deranjat nu a fost lipsa ideilor ai o scuza aici datorita faptului k a fost o pauza destul de lunga in F1,ci lipsa de obiectivitate a a unor useri care si atunci cand subiectul nu este destul de interesant incep cu laudele.Inteleg k nimeni nu poate fi obiectiv dar sincer sa fiu nu pot sa laud de exemplu unele bloguri scrise de tine care n-au dezbatut subiecte interesante,repet ai o scuza datorita faptului k pauza a fost destul de lunga.
    oricum in ro e cel mai bun site de f1

  11. mad79 spune

    eu unul,cred ca ma autocenzurez cat pot si incerc sa fiu cat mai ibiectiv posibil si las comentarii,doar cand chiar am ceva de spus legat de subiectul in cauza!cred ca,in oarecare masura ma pricep la formula1,doar urmaresc fenomenul de peste 2 decenii:),ca sa ma laud un pic!

  12. mad79 spune

    a,sa nu uit! imi place blogul si in general site-ul desi urmaresc mai multe care nu sunt in romana!pacat ca sunt putini care stiu cu adevarat sa faca niste comentarii!

  13. ctlnmihai spune

    de 2 decenii mad79 ? esti un adevarat highlander ,nene :)

  14. mad79 spune

    mersi mihai
    am inceput sa fiu fan f1,din 87 si am avut norocul sa am rudele la oradea,eu suny din sibiu,si urmaream cursele la unguri,iar in 88 chiar am si fost la hungaroring!desi este o experienta unica,cred ca daca as mai merge la vre-un gp ar fi la monte carlo!prefer sa vad cursa de acasa la umbra cu berica in mana;)

  15. Daniel Popescu spune

    @ctlnmihai: Ai dreptate in multe privinte. In noul sezon sper sa reusesc sa abordez subiecte mult mai interesante, concomitent cu mai multe articole originale pe site (un fel de analize despre performantele pilotilor/echipelor, desi cred ca e prea pretentios spus analize). Insa pentru asta am nevoie si de voi, userii din spatele site-ului :)

  16. Daniel Popescu spune

    @Beleaua: Ma bucur sa aud ca, pe langa munca la blogdefotbal, iti faci timp si pentru acest blog. Si eu vizitez blogul vostru, mai ales ca stiam de tine inca de cand scriai pe MySport. Succes in continuare!

  17. ctlnmihai spune

    Intre timp la Jerez , Brawn Gp domina testele ,urmata de Williams.alonso a avut un accident fara urmari grave in timp ce Mclaren n-a iesit pe pista inca.Ce se intampla cu Mclaren ? uite o idee despre un blog ,admin :)

  18. scuderia spune

    @admin
    testele vor fii punctate..cele de maine?

  19. ctlnmihai spune

    McLaren incepe de maine testele :)

  20. Daniel Popescu spune

    @ctlnmihai: Da, problemele celor de la McLaren pot face subiectul unui blog, dar si a unei mici analize in acelasi timp :)

  21. Daniel Popescu spune

    @scuderia: Testele nu vor fi punctate propriu-zis ca anul trecut. Nici n-ar avea rost, este prima si ultima sesiune de teste din cadrul F1 CHAMP 2009. In schimb, vor fi punctate eventualele stiri/declaratii ale itemilor pe aceasta tema.