Voteaza-ma in RoBlogFest!

Blogul de Formula 1 gazduit de Automarket.ro participa in acest an la RoBlogFest 2009.

Pentru cei mai putin familiarizati cu acest eveniment, RoBlogFest este o competitie nationala care premiaza cele mai bune bloguri din Romania in functie de popularitate si profesionalism.

Am inscris acest blog in competitia dedicata blogurilor de sport din cadrul RoBlogFest cu scopul de a observa modul in care este privit acest mediu de comunicare cu utilizatorii Automarket. In plus, consider ca RoBlogFest este unul dintre cele mai bune moduri prin care voi, utilizatorii, va puteti exprima parerea despre acest blog.

Asadar, daca va place modul in care scriu pe acest blog, daca va plac subiectele pe care le abordez si frecventa cu care postez si, nu in ultimul rand, daca va place stilul folosit, puteti vota acest blog la categoria “Cel mai bun blog de sport” din cadrul RoBlogFest.

Sistemul de vot este foarte simplu, insa pentru a putea vota trebuie sa va faceti cont. In cazul in care aveti cont pe unul dintre site-urile Metropotam, Invita, Coolio, 100eyes sau Urbee va puteti loga cu datele de inregistrare de pe respectivul site. Dupa ce va inregistrati si va logati, trebuie doar sa dati click pe bannerul de mai jos sau sa navigati pe site-ul RoBlogFest in sectiunea Blog de sport si sa selectati blogul Automarket – Formula 1.

Prima etapa de votare se incheie pe 3 martie, asa ca daca vreti sa ma votati trebuie sa va grabiti putin. Ulterior, blogul va participa la a doua perioada de votare, insa numai daca se claseaza in primele bloguri dupa aceasta prima etapa de votare.

Votarea a inceput pe 25 februarie, insa din cauza postului referitor la concursul “Lasa-i fara replica” am fost nevoit sa aman pana acum publicarea acestui anunt.

Click pe bannerul de mai jos pentru a vota blogul Automarket – Formula 1 in RoBlogFest.

VOTEZI la roblogfest 2009

Etichete:

17 comentarii la “Voteaza-ma in RoBlogFest!”

  1. ally_great spune

    Te-am votat ;) Succes maxim! Sa auzim de bine.

  2. Radu Catalin spune

    Votat Dany mai e o zii dati bataie:)) merita

  3. westmclaren spune

    Un vot si de la mine.
    Bafta

  4. Betivul spune

    Dai de beut ! Prefer Timisoareana Lux…

  5. Betivul spune

    …Timisoreana..

  6. Betivul spune

    Regulamentul concursului F1 e mai complicat decat radarul de pe Mig 21 ! Deocamdata nu am inteles nimic. O sa urmaresc concursul ca sa vad despre ce e vorba. Uff..

  7. Catalin spune

    +1

    Bafta multa Dany ! ;)

    Toate cele bune :)

  8. crismar56 spune

    Bafta! Un vot si de la mine.

  9. ally_great spune

    Offtopic @ Betivul – Te numesti betiv degeaba? :D Try Leffe, da´ vezi, sa fie bruna! Sa nu intelegi gresit, nu te iau la misto… iar in legatura cu regulamentul, relax ca nu e asa greu. Daca vrei, poti!

  10. Bruno_Senna spune

    F16 folosim noi.. nu ruginituri MIG ..:))
    Eu zic sa citesti manualele tale despre aviatie.e prea complicat regulamentul F1 Chmp… pt tine..si cu alcoolul laso mai moale ,,Dauneaza Grav sanatati!!!!”’
    Chiar ca te-ai trezit dintro crasma:)) pe bune daca cateva randurii nu gandesti logic..vai de aviatie.. pa ..senzatie:))!!!!!.Degajeaza….ca esti in vrie….
    Nau legatiri aviatia cu Formula 1
    Succes Dany…urmarim evolutia Blog Fest

  11. ctlnmihai spune

    Te-am votat nene ,gata schimba blogul

  12. Daniel Popescu spune

    Multumesc tuturor pentru sprijinul oferit.
    @ctlnmihai: Acum ma gandesc la un subiect :)

  13. Betivul spune

    @ ally_great
    Eu mi-am ales nick-ul,nu altcineva ! incercam sa ma inscriu pe un site si orice nick alegeam…era deja luat,asa ca am ales ceva mai deosebit. Daca nu ai sesizat umorul…Daca tu ti-ai ales (_great),in username,nu inseamna ca ai 135 de kg,nu?
    @ Brunno_Senna
    Facand o analogie intre nick-ul meu si al tau (cunosti cuvantul?),daca tu ti-ai ales acest nume ca username,inseamna ca esti un mare pilot de F1 ??
    Eu cred ca te pot caracteriza doar din ce ai scris : o fraza ilogica si plina de greseli gramaticale si de punctuatie dezvaluie un om incult,incet in gandire (retardy)..cu maximum 4 clase absolvite ! Vorba aia:am mai multi ani de vacante scolare decat ai tu de scoala.Trec peste faptul ca habar n-ai ce inseamna VRIE (din vrie SE IESE) si acrosez ultima ta tampenie : ”Nau legatiri aviatia cu Formula 1” Ai vrut sa zici: Nu are legatura aviatia cu F 1 ! Ori asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o. Te doare mintea (pe tine nu prea cred,ca nu ai) cate descoperiri din aviatie sunt aplicate in F 1.Si aici nu ma refer doar la materiale compozite,sisteme de propulsie (motor,ba!) sau franare ci si la AERODINAMICA si METEOROLOGIE,stiinte strict legate de aviatie!
    Cu dumneata trebuie sa ma opresc din polemica (cunosti cuvantul?),deoarece nu-i polemica (ha-ha-ha),e mai mult un monolog,adica vorbesc singur ba..

  14. Bruno_Senna spune

    Pt marele ,,,Betivul”Gramatica nu are legatura ,aici exptromam scurt si direct mai se greseste tastez repede..Esti deosebit..rau de tot:))ai stat ,,sub masa ”tot cuncursul si aqm comentezii????
    Meritau altii mai activii si seriosi sa termine in top,ai avut niste replici ,pff slabe rau,in fine …normal ca aau multe in comun Formula 1 si aviatia..da vroiam sa vad daca te agiti:))..Si daca vrei sa stii ,,ally_great” e cel mai activ user dp acest site ,alaturi de mine..si e o domnisoara dragutza ..poate o sati ceri scuze!!!!! Pazesteti spatele in MIG vin cu Messersmit e mai usurel si nu cade..nici nu poluaza fonic si e mai ecologic..Ps Nu stii deloc de gluma prea rigid..Am suficiente clase si activez in informatica,sunt 24/24 pe net asa ca mucles!!!!!!

  15. alecstm spune

    Messerschmitt de tot veni vorba si e Off Topic

  16. mad79 spune

    mai bruno,nu mai vorbi cu un aer asa zeflemior!nu numai betivului i s-a parut complicat si intortocheat regulamentul jocului ci si mie!
    aplicatiile din f1,nu sunt toate din aviatie.Sa stii ca si din f1 spre avitaie merg destul de multe rezultate!Spre medicina,iarasi merg o groaza!

  17. Bruno_Senna spune

    Pace tie :) …..mai,,mad79”,da cunosc si in alte domenii conexe si diferite ,pt ca se cauta noi tehnologi,si se testeaza .Regulamentul e destul de clar cate paragrafe sa fie,e simplu si concis.Iti recomand sa-l recitesti .Bafta!!!