Duminică ne vedem la DigiSport

Duminică dimineaţă la ora 10:00 voi fi prezent în studioul emisiunii “Grila de start” de la DigiSport pentru a discuta împreună cu Florin Ion şi Antal Putinică despre Formula 1. Principalele subiecte vor fi, bineînţeles, rezultatele din calificări şi previziunile pentru cursă, însă nu vor lipsi nici discuţiile despre situaţia generală din Formula 1 sau despre piloţii români implicaţi în sporturile cu motor.

Întrucât voi fi prezent în studioul DigiSport, voi publica punctajul pentru cursă în concursul F1 Champ puţin mai târziu decât în mod obişnuit, dar cel mai probabil până în ora 16:00.

23 comentarii la “Duminică ne vedem la DigiSport”

  1. Matrixu spune

    Poate Digi sponsoriza pe Marinescu pentru macar etapele de inceput? Ar avea ceva de castigat prin afisarea pe monopost a reclamei la RDS?
    Cursele din europa vor fi comentate live de loa fata locului?
    Felicitari si pentru “recunoastere”. Munca depusa de tine pentru formula 1 in RO se vede. Bravo.

  2. ally_great spune

    Dupa radio, urmeaza TV. Felicitari!

  3. Liviu spune

    Felicitari Daniel!

  4. Flavius spune

    Felicitari, si bine zice Matrixu, poate pomenesti de ghinionul lui Marinescu si de sugestia de al sponsoriza, ca pana la urma au banii necesari cei de la digi.

  5. Cristy spune

    Felicitari! Abia astept emisiunea de maine dimineata. Vei si la cursele de MotoGp adica in weekend cu MotoGp. Poate te vor invinta sa comentezi si curse. Cred ca asta ar putea fi un pas urmator.

  6. Cristy spune

    A da Daniel si doar duminica vei merge sau la fiecare cursa ?

  7. ionut spune

    Daniel , ce se intampla cu F1 Champ ?? imi tot dispar selectiile din grupa 3 si la info scrie ca nico hulkenberg a fost mutat in grupa 3 …. ce nico hulkenberg la piloti ?

  8. Daniel Popescu spune

    Multumesc tuturor pentru felicitari, sper sa nu am emotii :)

    @Crsty: Invitatia este valabila doar pentru Marele Premiu al Malaeziei. Pe viitor nu pot sa exclud nicio varianta, dar la MotoGP sigur nu voi fi, pentru ca am cunostinte minime in despre sport.

    @Matrixu, @Flavius: Dificil de spus cu Marinescu. In mod obisnuit, o televiziune nu sponsorizeaza un pilot sau o echipa. Poate era cu totul altceva daca cursele ar fi fost transmise de DigiSport, nu de Eurosport.

    ionut: Explicatii complete gasesti aici: http://formula1.automarket.ro/stiri/vettel-va-pleca-din-pole-position-in-marele-premiu-al-malaeziei-37313.html#comment_date_295363

  9. Radcargt08 spune

    Bravo Dany..!!eu nu am Digy. ma uit pe ce prind stream si apoi descarc cursa BBC ,Sant convins ca te vei descurca Putinica si Florin Ion sant profesionisti si tineri :) ca si tine .
    Intrevad un sezon plictisitor :( …Redbul merge ceas’Mclaren i vaneaza daca gresesc si i ard :D ..si Ferrari intra in criza de imagine si piloti penibili…

  10. roxana spune

    Bravo Daniel! Ma bucur pt tine! Ma mult ca sigur te voi urmari. Mult succes maine si asteptam o proxima postare despre impresiile pe care ti le-au lasat comentatorii si emisiunea in sine.

  11. johnny_f1 spune

    maine te voi uramarii cu cea mai mare placere:D….si fara emotii.felicitari pt. toata munca depusa in legatura cu formula 1 !

  12. Cristy spune

    Multumesc pentru informatie sa ai succes si sa speram ca te vei descurca bine si te vor invita si alta data. Inca o intrebare e adevarat ca Digi va transmite WRC?

  13. Daniel Popescu spune

    @Cristy: Da, este o informatie confirmata inclusiv de Florin Ion si Antal Putinica in calificarile din Malaezia. Vor avea preview-uri, rezumate zilnice si Power Stage (ultima proba speciala) in direct.

  14. b09wml spune

    abea astept sa te vad maine :) si pe tine si pe comentatori :D

  15. b09wml spune

    ma invita si pe maine in studio :D ?!

  16. Cristy spune

    Si cine va comenta tot ei ? Scuzati ma dar nu am urmarit calificarile

  17. Cristy spune

    Referitor la sponsozirea lui Marinescu din cate stiu TVR care este tot televiziune la sponsorizat anul trecut. De ce nu ar faceo si Digi Sport

  18. nu se poate spune

    F1 champ isi pierde credibilitatea…de cand naiba pilotii de rezeva fac parte din grupele valorice, Hotaraste-te odata si stabileste o regula clara. Tu scrii ca Hulk e in grupa val 3, nu apare acolo iar pilotul selectat initial nu mai apare.

  19. Liviu spune

    Si ca tot vorbeam de Marinescu, a confirmat ca a facut rost de bani pt prima etapa.

  20. Mocanu Alex spune

    Sincer sa va zic regret ca TVR1 nu mai difuzeaza F1, comentatorii de la digi parca ar comenta un meci dintre Pele si Maradona, mai respirati si voi.
    Sincer un sport ca acesta trebuia transmis de televiziunea romana, parerea mea.

  21. Mocanu Alex spune

    Pacat ca nu este optiunea la tv ca in unele jocuri, comentariul pe mut.

  22. Laurentiu spune

    Daca tot nu poate sponsoriza Digi Sport un pilot roman , ar putea sa o fac RDS&RCS .
    La cati telespectatori au in ultimul timp ar putea investii intr-un pilot roman.

    P.S. Daniel ai avut putine emotii dar a fost totul OK!

  23. Adrian spune

    Cum sa anulati frate punctele pentru grupa 3 in calificari?
    Da cu ce suntem noi devina ca nu a mers serverul vostru sau unii nu au facut schimbarile. Ce puii mei ati inceput sa ganditi si voi ca Bernie. Asta e furt pe fata. Inseamna ca cine a mizat…pe calificari la grupa 3….si-a futut meciu…asa ca anulati toate punctele din grupa respectiva.
    Nu mi se pare corect ca cei care sunt vigilenti si chiar fac schimbari pe site sa piarda 100, 200 sau mai stiu eu cate puncte din cauza serverului vostru. Se pare ca nu prea a fost de bun augur invitatia la digisport!