200 de puncte pentru pariuri

Am incercat sa aflam parerea userilor despre pariurile din F1 Champ si trebuie sa recunoastem ca din anumite puncte de vedere am fost surprinsi de unele reactii impotriva acestora, venite prin intermediul comentariilor la acest post. Organizatorii F1 Champ au analizat cu atentie argumentele aduse de useri si au decis sa vina in intampinarea dorintelor acestora.

Astfel, un user poate paria cel mult 200 de puncte pe parcursul unei etape de F1 Champ, miza maxima ramand in continuare de 100 de puncte pentru fiecare pariu efectuat. Paragraful din regulamet care face referire la acest aspect este 5.2.

Multa inspiratie in alegerea pariurilor potrivite pentru prima etapa a sezonului 2008!

Etichete:

5 comentarii la “200 de puncte pentru pariuri”

  1. andre spune

    desi am mai zis ca is impotriva pariurilor, si inca mai sunt, bine ca macar este o limita de puncte posibil pariabile.
    Rezultatul se va vedea doar dupa prima etapa, dupa aceea se pot trage mai multe concluzii. Pana atunci, bata tuturor.

  2. mcsimus spune

    Sigur il face mai interesant pe partea de clasament, intrucat sa nu uitam ca nu trecut existau diferente foarte mari si putine sanse chiar si pe clasament de etapa. Asa ca + pentru pariuri .

  3. shadow59 spune

    Este OK!

  4. silviukimi spune

    Ce faceti cu cei care au pariat deja peste 200 de puncte. EX: 2545 mclarenfummeee +119 +35 +141 +2 +0 251 46

  5. hoyad spune

    Este bine ca s-a redus numarul punctelor ce pot fi pariate !
    Daca nu se mai poate elimina aceasta optiune, atunci cred ca ar fi bine sa se calculeze teoretic ponderea punctelor posibil acumulate din pariuri astfel incat sa nu depaseasca 20% din numarul maxim teoretic ce poate fi acumulat de un user.
    De ce va spun acest lucru ? Pentru ca, spre exemplu inaintea startului sesiunilor de vineri (Q3+Q2) cel mai ridicat punctaj acumulat de un user a fost 427 (de Horted – cinste lui !)…
    In urma acestor 2 sesiuni si a sesiunii de calificare, probabil se poate ajunge la 2000- 2300 (intr-un ipotetic caz fericit…). In urma cursei se mai pot aduna inca 1500 puncte si probabil castigatorul ar putea strange intre 3000i 4000 puncte… (nu am calculat la “sange” posibilitatile improbabile de a avea aceste puncte, dar teoretic asa ar trebui sa fie, daca nu chiar mai multe puncte acumulate…).
    Atunci de ce sa lasam ca sa paota fi pariate 200 puncte ?
    Spre exemplu “cineva” poate paria pe abandonul primului (sau a unuia din primili piloti) 100 puncte si daca se intampla abandonul va primi “bonus” 100×20=2000 puncte…
    Sa nu uitam ca mai are o rezerva de 100 puncte ce poate fi pariata la o alta rubrica… de unde mai poate aduna teoretic alte cateva sute de puncte…
    Deci in total putem avea maxim 2500 puncte stranse din pariuri si nu cred ca mai conteaza faptul ca nu a colectat puncte zilnic din stiri (de unde au fost stranse – spre exemplu acum …doar 427 puncte) !
    Se va observa dupa aceasta etapa ca s-a gresit dandu-se atatea puncte spre a fi pariate (la inceput, in regulamentul initial, se puteau paria toate punctele ce se acumulau in acea etapa…!).
    Cred sincer ca 100 puncte vor fi suficiente pentru pariuri !!!
    Oricum ar fi pentru aceasta etapa trebuie sa pariem aceste 200 puncte…si sper ca sa le iasa pariurile tot celor care au acumulat puncte traditional (ca anul trecut) !
    Bafta si pe curand !