Ce parere ai despre pariuri?

Sectiunea de pariuri din F1 Champ se bucura de o mare popularitate inca de la inceput. In primele 5 zile de concurs, peste 200 de useri au efectuat diverse pariuri, incercand astfel sa-si sporeasca sansele pentru castigarea primei etape din 2008. Acestia au plasat aproape 500 de pariuri pe evenimentele avute la dispozitie.

Nu voi intra in amanunte referitoare la pilotii pe care s-au pariat cele mai multe puncte, pentru a nu influenta in niciun fel reactiile userilor. Insa pot sa spun ca, pana in prezent, concluziile sunt foarte interesante si ne putem astepta la multe rasturnari de situatie in clasamentul de etapa odata cu finalizarea calificarilor si, mai ales, a cursei.

Sunt convins ca pe masura ce ne apropiem de evenimentele oficiale de la sfarsitul saptamanii viitoare numarul pariurilor va creste in consecinta, fapt ce va demonstra ca aceasta sectiune isi merita pe deplin locul in F1 Champ 2008.

Prin intermediul comentariilor la acest post, asteptam opiniile voastre referitoare la aceasta sectiune noua din cadrul F1 Champ. Ne-ar placea sa stim ce parere aveti despre oferta de pariuri, despre cote si orice alte lucruri legate de pariuri, pentru a putea realiza pe viitor un produs mai bun.

Etichete:

22 comentarii la “Ce parere ai despre pariuri?”

  1. hoyad spune

    As putea sa incep prin a spune ca aceste pariuri vor strica “munca” zilnica a celor care urmaresc stirile de pe alte site-uri, prin aceea ca un user care nu strange sufuciente puncte din stirile zilnice si din punctele obtinute la calificari si cursa, va miza cele 100 puncte pe pariuri si astfel poate sa depaseasca cu usurinta pe cei care chiar sunt interasati de ceea ce se scrie in aceste articole.
    Finalitatea ar fi aceea ca mai bine pierzi de cateva ori din pariuri, dar ai o sansa sa ajungi din urma pe primii useri clasati si sa-i si intreci !
    Atunci acest concurs se va transforma intr-un carambol al pariurilor, lucru ce nu tine de ideea de concurs bazat pe puncte acumulate din stirile difuzate si din cursele propriu zise !
    Pot sa spun ca este posibil sa apara blazarea la userii care incearca sa tina pasul stirilor si care incearca sa intuiasca ce sa poate intampla in calificari si cursa.
    Mie personal imi pare rau ca a aparut acesta sectiune de pariuri !
    Nu vreau sa fiu ipocrit, dar daca va uitati la primii useri din clasment, veti observa ca nu au pariat inca, oare acei cateva sute de pariori ce puncte au acumulat in aceste prime zile de la lansarea concursului ?
    Este interesant si faptul ca poti paria la sectiunea “abandon” pe abandonul unuia din primii 4-5 piloti si poti primii peste 1000 puncte (cu putin noroc chiar 2000 puncte), astfel incat nici nu mai este nevoie sa te “chinui” sa gasesti cea mai optima formula de echipa pentru sesiunile de calificari si cursa in sine…
    Iar un asemenea castigator va spune ca el a avut noroc chior ca a abndonat pilotul pariat de el ! In rest nu stiu ce tangenta ar fi avut cu citirea stirilor si implicit in gasirea zilnica a celei mai potrivite echipe din care sa stranga puncte !
    Aceasta este parerea mea si o spune un user care joaca din prima etapa a concursului de anul trecut si care a mai castigat si 2 etape in 2007.
    Deci ne mutam de la pariurile sportive ale agentiilor la pariule online (gratis) ale acestui concurs (din care poti pleca si cu bani) !
    Scuze pe cei care i-am suparat, dar chiar doream sa intru pe forum si sa-mi spun aceasta parare contra pariurilor !
    In rest toate cele bune !

  2. jondaniel spune

    La fel cred si eu despre pariuri. Strica jocul. Am facut un experiment si am pariat 1 punct la nimereala. Mare mi-a fost mirarea cand am observat ca nu pot renunta la pariu. In regulament parca nu se pecifica nimic. Desi cred ca ar trebui sa poti renunta la pariuri.
    Am mai observat ca deja unt useri cu peste 100 de puncte bagate in pariuri, desi in regulament scrie ca limita este de 100.

  3. andre spune

    Total deacord cu hoyad. Vor fi multi useri care habar nu au de F1 dar se pricep la pariuri sportive. Eu inca nu am participat la nici o casa de pariuri si nici nu am de gand, dar in momentul de fata sun obligat. Un user de la mijlocul clasamentului poate ajunge primu dupa un pariu nimerit, si atunci ma intreb ce rost mai are sa imi schimb echipa in fiecare zi si sa stau ore intregi pe portalul vostru? Stirle in general le citesc intr-o limba straina, inainte sa apara pe Automarket, si in functie de aceste stiri imi schimb echipa. Cu pariurile astea e deajuns sa pariez la inceputul fiecariu week-end de GP si sa nu mai citesc nici o stire.
    Trebuia sa va ganditi si la acei useri la carora le este interzisa participarea la jocurile cu noroc (pariul este sunt un joc de noroc), din anumite motive (eu nu ma numar printre acestia, dar cu siguranta gasiti cativa). In cazul in care cineva castiga o etapa din urma unui pariu va fi impozitat ca pentru jocurile cu noroc (25%?)
    In concluzie: sunt impotriva acestei sectiuni.

  4. Daniel Popescu spune

    @jondaniel: Limita de 100 de puncte se refera la miza maxima pentru un pariu. un user poate paria chiar si toate punctele pe care le castiga din stiri si evenimente oficiale. Sau, la fel de bine, poate alege sa nu faca niciun pariu.

  5. naikum spune

    Si eu sunt de parere ca pariurile o sa strice desfasurarea corecta a concursului.Dupa cum s-a remarcat anterior … concursul acesta se va transforma intr-un joc de noroc. NU sunt de acord cu sectiunea de pariuri.

  6. hoyad spune

    Momentan mai intreb doar atat : care este motivatia pentru ca aceste pariuri sa existe la acest concurs ?
    Dar voi reveni si cu alte “vorbe” acide la adresa pariurilor !
    Doar este dreptul meu de user sa fac comentarii la astfel de “chestii” promovate, fara sa comentez daca aceasta sectiune avea vreo logica sa fie introdusa…
    M-a amuzat si ce spune administratorul Daniel Popescu ca se pot paria toate punctele care se aduna (nici nu mai conteaza cum si in ce fel…) pentru a putea fi pariate …, asa ca dragi useri spor la strans puncte PENTRU A AVEA DE UNDE PARIA IN ULTIMELE MINUTE dinaintea evenimentelor pariate !!!
    EXCEPTIONALA FAZA !

    P.S. Cred ca acest blog ar trebui mutat cu thread nou pe forum, pentru a ne simti mai bine cu totii !

    Voi reveni…

  7. kelye spune

    in alta ordine de idei, pariurile sunt un lucru bun.
    exista useri care stau cu refreshu’ pe site-urile de afara si “pariaza” ce stire va intra urmatoarea modificandu-si echipele.

    pariurile sunt o modalitate de a da mai multe sanse si celor ce intra mai tarziu in concurs.

    ce te impiedica, daca esti fan infocat, mare suporter si mare sef de trib, sa pariezi si tu pe favoritii tai?

    in momentul in care afirmati ca pariurile transforma concursul intr-un joc de noroc ganditi-va ca acum este un joc al refresh-ului pe site-urile de f1 straine
    (se poate vedea pe forum la sectiunea de “stiri stiri stiri”)

    cine are timp castiga din stiri, cine are inspiratie castiga din pariuri … cine n-are.. n-are :)

  8. coryn spune

    SUNT TOTAL IMPOTRIVA PARIURILOR….!!!
    SCOATETI PARIURILE…..AICI SE VREA A FI UN CAMPINAT VIRTUAL PENTRU ADEVARATII PASIONATI DE FORMULA 1…NU PENTRU JUCATORII LA PARIURI…!!!NU E CORECT DIN PARTEA VOASTRA SA VA BATETI JOC DE IUBITORII FORMULEI 1.NU E CORECT CA UNUL CARE HABAR NU ARE DE LUMEA FORMULEI 1 ….CARE FACE SI EL NISTE AMARITE DE PUNCTE SA LE PARIEZE SI SA AJUNGA IN TOP DOAR PENTRU CA AVUT NOROC MAI MULT……….DIN CITE STIU EU RAIKKONEN N-A CISTIGAT LA PARIURI TITLUL DE CAMPION….PREA MULTE FACILITATI OFERITI ….NU E CORECT…SA CISTIGE CINE E CEL MAI BUN…..SI IN FOND SI LA URMA URMEI DUPA CUM ISI ALEGE FIECARE ECHIPELE E TOT UN PARIU PUS CU EL INSUSI FATA DE CEEA CE SE VA INTIMPLA IN REALITATE…………SCOATETI PARIURILE!!! CINE VREA PARIURI SA MEARGA LA CASELE DE PARIURI…..NU AICI!!! VA RUGAM NU STRICATI PLACEREA ACESTUI JOC INTERACTIV!!

  9. nemetleo spune

    mie mi se pare ca pariurile aduc un plus;ce rost sa tot citesti stiri aiurea pe nu stiu ce site?daca tot citesti atita, macar sa fie cu folos;adica sa poti anticipa un pic desfasurarea(nu ma refer aici la abandonuri si alte pariuri de felu asta)

  10. naikum spune

    orice zice lumea..pana la urma ..se ajunge la pariuri de noroc..nu stiu cum nu intelegeti ce o sa se intample..Tu ca si fan si om in cunostiinta de cauza..o sa pariezi ca o sa castige raikkonen..sau hamilton..si ai cota 2.x , 3.x sau stiu eu cat..si vine unu care nu are nici o treaba ..pariaza ca o sa abandoneze un astfel de pilot si are cota 20..ce sa ii mai faci la ala..cum il ajungi din urma cand el la 1 pariu are sansa sa faca 2000 de puncte si tu..dupa ce citesti o saptamana si te pregastesti..ai sansa sa faci la un pariu 300 de puncte…vi se pare logic asa ceva..?

  11. reddog spune

    Fara pariuri ,nu au nimic in comun cu F1 si sportul in general,tine de “bulan” si cum au spus si alti useri strica munca celor care urmaresc stirile pentru acumulare de puncte…deci sunt contra

  12. nemetleo spune

    atunci trebuia sa se puncteze numai rezultatele din cursa ,calificari si antrenamente;mi se pare mai mult decit stupid sa punctezi nu stiu ce declaratie de doi lei ce devine o stire (ex:un pilot crede ca poate o sa fie bine anu asta pt el si masina lui)

  13. hoyad spune

    Vreau sa-i anunt pe cei care viziteaza acest site, fara sa stie ca nu este un site de pariuiri, faptul ca acesta (formula1.automarket.ro) a fost gandit si conceput la inceput (anul trecut) ca un site in care cititorii si vorbitorii de limba romana sa poata sa mai afle ceea ce se intampla in culisele Formulei 1…
    Probabil ca actualii moderatori s-au gandit sa-l faca mai atractiv (doar pentru pariori – poate asa creste ratingul, nemaifiind exclusivist pentru impatimatii F1) astfel incat bambiliciul care va fi la sfarsitul fiecarei etape (in urma colectarii de puncte prin cele 2 mijloace: stiri + pariuri) va fi de antologie !
    Poate unii dintre voi veti avea rabdarea sa parcurgeti (sfatul meu: incepeti de la sfarsit spre inceput…) lista clasamentului general si astfel se va observa cine a folosit mai mult pariurile…, cei care incearca sa puncteze din stiri sau ceilalti care nu sunt asa de “conectati” la joc !
    Daca se dorea un site de pariuri atunci cel mai bine fera daca fiecare primea un numar fix de puncte pe care sa le parieze dupa cum il duce capul ! Asa macar nu se supara nimeni ca s-a chinuit sa se informeze despre ceea ce se intampla in Marele Circ…
    Altfel dupa ce “pierzi” timpul cautand sa afli stirile pentru a intui cele mai bune inlocuiri in echipele tale, te pomenesti ca un “oricine” o plezneste cu un pariu absurd sau ilogic si castiga etapa si puncte in clasamentul general !
    Nu stiu care arfi motivatia de a mai intra pe acest site de mai multe ori pe zi, cand iti configurezi o dat echipele si cu punctele stranse iti vei face pariurile in weekendul cursei si cu asta basta !
    Daca acest concurs ar fi inceput anul trecut ca un joc de pariuri (dar sa stiti ca sunt casele de pariuri reale ale agentiilor sportive, desi acelea sunt cu bani, nu este ca aici unde poti in bataie de joc sa faci niscai pariuri) atunci ar fi avut cu siguranta mai putini sustinatori (parerea mea personala!) !
    Dar puteti incerva acum : DIVIZATI ACEST CONCURS IN DOUA CONCURSURI INDEPENDENTE !
    Asa fiecare va juca unde-i place fara sa-i pese de ce face celalalt.
    Voi mai reveni pe aceasta tema, pentru ca deja mi-a devenit draga !

  14. Catalin spune

    Sa clarificam cateva lucruri:
    1) din punct de vedere matematic si statistic, oricat pariezi aici sunt slabe sanse ca tu, aflat printre ultimii sa il ajungi pe cel de pe locul 1. stati putin si calculati
    2) din punct de vedere logic, nu cred ca cineva ar pune pe unul din fruntea plutonului la pariu ca si prim abandon. de exemplu nu cred ca cineva care se pricepe la F1 ar zice ca un pilot ferrari sau un pilot mclaren ar abandona primul, ci mai degraba un force india sau super aguri, si atunci cota fiind mica, si castigul e mic.
    3) sectiunea de pariuri eu cel putin o vad fr interactiva, nicidecum ca si la casele de pariuri unde e total altceva. cred ca unele persoane care tot striga pe aici, nici nu stiu cum stau lucrurile la casele de pariuri
    4) chiar daca la unii le place sau nu, trebuie apreciata munca programatorilor care s-au ocupat de aceasta sectiune si care nu a fost deloc usor de creat.
    5) cei care sunteti atat de suparati sa nu imi ziceti ca voi nu veti paria. ba veti paria, si poate va veti dubla punctele, iar cei de pe ultimele locuri poate isi vor dubla punctele si ei, dar aceeasi diferenta de puncte va fi intre cel de pe primul loc si cel de pe un loc mai slab.
    6) cui nu-i place sa isi stearga contul

    din partea mea, sincere felicitari echipei de programatori, au facut o treaba excelenta, iar intregul sistem este extrem de interactiv si fr bine gandit, iar sectiunea de pariuri e pur si simplu sarea si piperul acestui joc.

  15. Katalin spune

    ideea este ca pariurile sunt o sansa pentru cei care nu au timp sa stea non stop pe siturile de stiri si sa faca schimbarile in echipa cat mai repede ca sa castige puncte. Am facut anul trecut experimentul acesta, am stat cateva zile incontinuu pe stiri, si eram in primii 5. Cum ma opream, cadeam rau de tot. Pot sa fiu informat, daca sunt pasionat, de ce se intampla in f1 si mai tarziu insa nu mai castig puncte. Asa ca, in concluzie, vad pariurile ca pe o buna contrabalansare a lipsei de timp. S-aveti inspiratie! ;-)

  16. fanicas spune

    Pariurile nu au nici un sens aici, eventual intr-o alta sectiune, un alt joc, oriunde numai nu aici…

  17. NICKK spune

    Salut,sant de acord cu tine in legatura cu aceasta prostie adica>>pariurile.As dori dak se poate sa vb cu tine pe id meu de mes : manolache_nicusor@yahoo.com.Sper sa intri pe id meu.Te salut …

  18. NICKK spune

    Acel mesaj a fost pentru ANDRE

  19. tataie30 spune

    pariurile sunt binevenite , cum spunea si catalin nu toata lumea are timp sa stea toata ziua sa vaneze stirile. eu ca inovatie as lasa o singura schimbare de echipa pe etapa iar pentru celelalte schimbari as lua cateva puncte(10).

  20. nabucodonosor spune

    Nu stiu de ce ii deranjeaza pe unii sectiunea de pariuri. Da, corect cineva care nu se pricepe la formula 1 si are noroc cu unele pariuri poate face puncte bunicele. Dar, de exemplu, sa spunem ca X il are pe Hamilton pentru cursa, si Y pariaza pe Hamilton ca va abandona primul. Daca se va intampla ca Hamilton sa abandoneze primul atunci indeferent daca Y a pariat sau nu, X tot nu va lua punctele aferente ca in cazul unui castig. Iar cei care pariaza la casele de pariuri de obicei cunosc ce se intampla in sporturile la care pariaza.

  21. hoyad spune

    Imi pare rau ca nu se observa ca pariurile vor strica mult din frumusetea si interesul acestui tip de concurs (care anul trecut a fost bine conturat) si se va lasa totul in soarta unor pariuri incredibile facute de useri care nu-i intereseaza acest mod de concurs. Asta este imi mentin parerea !
    Mai ales ca se poate paria pe toate punctele adunate intr-o etapa. Sper ca totusi daca nu se mai poate schimba sistemul cu pariuri, cel putin sa se limiteze drastic numarul punctelor ce se pot paria !
    Eu am deshis discutiile acestui blog (parerea mea fiind contra pariurilor!) si sper sa fiu tot ultimul care reuseste sa schimbe ceva, daca nu, atunci spor la concurs celor care vor mai fi interesati sa joace !

  22. Ironwin spune

    Sper ca ideea lui tataie30 sa fie aplicata,daca nu acum macar de la anul.