F1 Champ 2011: O experienţă unică

Numai 24 de ore ne mai despart de startul F1 Champ 2011, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc.

Aşa cum v-am promis şi până acum, în ediţia din acest an sistemul de joc va rămâne în mare parte neschimbat, însă avem câteva noutăţi majore din două puncte de vedere:

  • PREMIILE: În fiecare dintre cele patru ediţii de până acum, Automarket a trimis marele câştigător într-o excursie la cursa de Formula 1 de la Budapesta sau Istanbul. De altfel, acestea sunt şi cele mai apropiate din punct de vedere geografic

În 2011, cel mai bun manager din F1 Champ va avea parte de o experienţă unică. Lăsăm deoparte contrastele euro-musulmane din Turcia şi forinţii din Ungaria şi te trimitem pe unul dintre cele mai frumoase, clasice şi apreciate circuite din calendarul Formulei 1. Iar aventura ta va include şi un bonus, o experienţă unică pe circuit la care spectatorii obişnuiţi doar visează.

  • DESEMNAREA MARELUI CÂŞTIGĂTOR Sistemul de determinare a marelui câştigător se schimbă radical în această ediţie, întrucât acesta va fi stabilit în cadrul unei Etape Finale. Marea noutate este că în Etapa Finală nu vor participa toţi concurenţii, ci numai cei care obţin rezultate bune pe parcursul sezonului 2011. Etapa Finală este corespunzătoare ultimei etape a sezonului, respectiv Marele Premiu al Braziliei.

Atât pentru moment. Restul detaliilor le veţi afla miercuri, 16 martie, zi în care încep înscrierile în F1 Champ 2011.

8 comentarii la “F1 Champ 2011: O experienţă unică”

  1. mad79 spune

    BUUUUUUUUUUUU!
    va huidui,pentru ca este porcarie sa retii participantii care se inscriu la inceputul sezonului in F1Champ,la ultima etapa!Pentru a nu face discriminare,ar trebui ca toti concurentii sa beneficieze de aceeasi sansa!De ce nu ar participa la aceasta Supper Etapa,numai castigatorii de etapa pana inaintea ultimei editii!
    Cati vor fi ‘norocosii’ce vor intra in ultima etapa?
    Ce se inatampla daca cumva intre primul concurent si urmatorul este o diferenta atat de mare,incat cel de pe locul 1se va simti inselat,iar cei de pe locurile2-…,vor fi in culmea fericirii!
    Nu se incurajeaza competitia,pentru ca nu ai mai avea aceeasi tragere de inima sa fii primul,din moment ce si daca esti pe locul 50,sa zic,intri in ultima etapa!

  2. ally_great spune

    Cam ciudat!?! Ce inseamna rezultate bune? Banuiesc ca trebuie sa fii constant in primii 10 de exemplu, sau trebuie sa termini constant “pe podium”? Pentru ca se poate interpreta… incepe sa semene cu concursul acela cu replici (nu mai vreau sa imi aduc aminte) cand nu am avut ocazia sa cunoastem marele castigator.
    In rest, sa auzim numai de bine!

  3. Daniel Popescu spune

    @ally_great: Vom publica detaliile complete miercuri, aici am vrut doar sa oferim cateva indicii despre schimbari.

    Te asigur ca regulamentul nu este interpretabil, regulile vor fi foarte clare.

  4. hoyad spune

    Imi permit sa fac urmatoarele comentarii :
    1. Parerea mea este ca vor intra in “lupta” unul din cele 3 supercircuite: Silverstone, Spa-Francorchamps si Monza… (Monte Carlo nu poate intra in calcule, deoarece nu este un circuit frumos…) si toate de pe batranul continent !
    Personal as alege Belgia, dar deja cred ca va fi Italia prin Monza (suntem doar de sorginte latina…) !
    2. Schimbarea desemnarii marelui castigator este radicala !
    “Dar imi place, imi place, imi place, place, place…!”
    Va dati seama cum se vor buluci in ultima etapa cei mai “prodigioasi” dintre useri…, bineinteles cei care vor avea “verde” in fata ochilor…! Oare se va tine cont in vreun fel si de punctele adunate de useri pe parcursul celorlalte etape sau va fi doar boom-ul ultimei etape (se va juca oare totul la ultima mana…) ? Mare curaj !

  5. hoyad spune

    @ally_great: Nu mai vorbi despre trecut…, ma intristezi…:))
    Cu siguranta acest regulament va fi perfect !

  6. ally_great spune

    Deja nu mai am rabdare! Si tocmai mi s-a aglomerat ziua de miercuri dimineata, nu mai vorbim de dupa amiaza cand trebuie sa merg la munca :(

    Despre Marele Premiu prezic una dintre Spa sau Barcelona, le-as prefera pe oricare :D

  7. hoyad spune

    @ally_great: M-am gandit la Barcelona, dar cred ca este cam “devreme” luna mai pentru o binemeritata “vacanta”…:)) Glumesc bineinteles, este o locatie impresionanta, dar ce mai conteaza, castigatorul trebuie sa fie multumit unde va ajunge…:)).
    Pana una alta, sa avem bafta in actuala editie F1CHAMP !

  8. ally_great spune

    @hoyad : Ce cadou poate fi mai frumos de ziua ta, decat o excursie in Barcelona? Si nu orice excursie… :X
    Deja fabulam aici, dar e normal cand asteptam marele start de atata vreme!

    SA INCEAPA F1 CHAMP 2011!!