F1 Champ 2012: Primele informaţii

În ultimele zile am fost întrebat prin diverse locuri ce se întâmplă cu F1 Champ, singurul manager de Formula 1 din România. Printre altele, cele mai arzătoare întrebări au fost legate de perioada de înscrieri, de premii şi de sistemul de desfăşurare, dar nu puţini au fost cei care m-au întrebat direct: va mai exista F1 Champ in 2012? Sigur că va exista.

Pentru a lămuri o parte din aceste aspecte, iată câteva răspunsuri scurte şi la obiect la întrebările voastre:

  • înscrierile în managerul F1 Champ 2012 vor începe în 12 martie
  • împărţirea piloţilor şi echipelor în grupe valorice va rămâne în mare parte aceeaşi: 5 grupe pentru piloţi, două grupe pentru echipe
  • câştigătorul marelui premiu va fi desemnat în cadrul unei etape finale (Brazilia) la care vor participa doar cei mai buni manageri din fiecare etapă.
  • premiile vor fi… interesante! Acestea vor fi anunţate în 12 martie.

Dacă aveţi întrebări specifice despre F1 Champ aici este locul potrivit să le puneţi. Voi răspunde la toate întrebările în măsura în care acest lucru este posibil.

12 comentarii la “F1 Champ 2012: Primele informaţii”

  1. HoriaPVJ spune

    cred ca intrebarea pe care o adresez este pe buzele tuturor participantilor din editiiile trecute:
    de ce nici in acest sezon nu se ia in considerare clasamentul general pentru determinarea castigatorilor?

  2. Octavian spune

    Sunt pentru clasament general.

  3. george spune

    vrem premii mai mari,nu ca in ultimii ani..criza s.a dus…daca premiile de etapa sunt 100 lei nici nu mai e interes…sper sa fie macar 500 lei,primu loc…ca sa se merita interesul userilor,ca in anii 2007-2008 de glorie… :(

    “sarea si piperul” :) asa cum ii place lui mircea.mester sa zica “sunt premiile” in mare masura…sper sa fie premii de etapa,acceptabile :) !

  4. laur spune

    eu sper sa se puncteze stirile,iar .stirile punctate zilnic facea tot farmecul la f1champ in fostele editii .

  5. Johann spune

    ma bucur ca va fi si in acest an, dar sincer dupa fiascul de anul trecut nu vad de ce mai ti strategia si asa defectuoasa, au fost editii mai bune ca cea din anul precedent si sincer mai animate, cum a fost anul trecut si vad ca si acum poti participa la 3 etape si sa castigi una si ceva puncte la celelalte, si poti castiga concursul, cred totusi ca clasamentul general e cel care face diferenta in orice campionat , mai gandestete inainte e a face iar o greseala,

  6. Popovici George spune

    Parerea mea ca sant bune ambele variante de punctare finala , atat generala cat si la ultima etapa functie de puntele acumulate pana atunci , dar la ultima etapa ar trebui sa fie punte mai putine pentru a conta si evolutia din timpul anului .
    In privinta premiilor as propune nu bani ci cadouri specifice F1.

  7. Radu spune

    De ce nici in acest sezon nu se ia in considerare clasamentul general pentru determinarea castigatorilor?
    Daca câştigătorul marelui premiu va fi desemnat în cadrul unei etape finale la care vor participa doar cei mai buni manageri din fiecare etapă, incurajati persoanele care se joaca din ani in pasti si au un pic de noroc.
    Si daca mentineti aceasta varianta a catigatorului… e bine sa faceti un clasament general…

  8. ally_great spune

    Subscriu si eu, clasament general.

  9. razvan spune

    problema clasamentului general este una neechitabila. se va ajunge ca in a doua jumatate a sezonului, concursul sa fie interesant doar pentru primii, sa zicem, 10-20 concurenti aflati in frunte, iar pentru restul sansele dispar aproape complet. astfel, concursul nu mai are implicarea decat a celor din frunte.
    spre comparatie, formula propusa de organizatori sezonul trecut este mult mai eficienta, pentru ca se pastreaza interesul pentru FIECARE cursa, acolo de unde se poate ajunge la marea finala – Brazilia.
    vorbind de norocul unora, asa cum se spune, nu cred ca este ceva “grav”: fiecare are noroc 1 data, insa nu cred ca are noroc in toate cele cca 20 curse ale sezonului (sau cate o fi).
    sustin, astfel ideea de organizare de anul trecut a concursului si sper ca premiile de etapa sa fie mai tentante.

  10. Camil spune

    Clasament general! LIKE!

  11. laur spune

    clasament general si premii mai mari,subscriu si eu !

  12. tataie30 spune

    clasament general