Pregatiti-va imaginatia!

Atentie, va pregatim ceva special!

Poate ca ultima cursa de Formula 1 are loc pe 2 noiembrie, insa aici, pe Automarket, va asteptam cu o noua provocare la scurt timp dupa incheierea luptei pentru titlu.

Daca in F1 Champ tactica si inspiratia sunt cei mai importanti factori, incepand din 17 noiembrie imaginatia si inteligenta voastra vor fi puse serios la incercare. In plus, proiectul este foarte distractiv, pentru ca dupa un sezon plin de evenimente avem nevoie cu siguranta de cateva luni pentru a ne reface fortele inainte de sezonul 2009.

Mai este doar o luna pana la demararea oficiala a proiectului, iar pana atunci va vom tine permanent la curent cu modul in care evolueaza lucrurile.

Tineti aproape, urmeaza o iarna fierbinte pentru toti fanii Formulei 1 care vor fi suficient de inspirati pentru a vizita Automarket.ro.

12 comentarii la “Pregatiti-va imaginatia!”

  1. SpeedGeorge spune

    depinde in ce consta :D

    cu F1champ nu se compara nimic !ca sa castigi in F1champ o etapa ai nevoie de inspiratie si multa bafta !

    eu zic ca asta e un adevarat concurs…dar sper ca “surpriza” care ne-o pregatiti dupa terminarea F1champ 2008 sper sa fie la fel de ‘atractiv’ pentru MACAR la fel de multi useri :) .Enjoy :D

  2. SpeedGeorge spune

    rectific: ‘atractiva’ -graba….graba :)

  3. michelle_b spune

    Dani, esti mult mai zgircit decit Mircea :P El macar ne-a oferit niste indicii … Insa, daca F1 Champ imi place mult (si probabil ca sunt si dintre putinii care chiar se distreaza – prietenii stiu de renumitele mele echipe “experimentale” :D ), daca va fi ceea ce ne oferiti ca “tease”-uri, chiar ca abia astept sa fac cunostinta cu provocarea voastra, cu atat mai mult cu cat spui ca va solicita ceea ce imi place mai mult sa folosesc .. iar daca va fi fierbinte iarna e si mai bine: am sa fac si economie la incalzire =)) (Sper numai ca nu veti “baga la inaintare” renumita grila care a dat multora migrene cumplite :P )

  4. ally_great spune

    Dupa F1 Champ vom avea 2 saptamani vacanta … de toamna. Cred ca plec in Tahiti, sau in orice caz, undeva departe de PC ca sa imi refac neuronii :D (prietenii STIE de ce). Cat despre supriza pe care ne-o pregatiti, cred (si sper) ca va fi ceva RELAXANT, mai ales ca vom fi in intersezon. Inca nu imi pun imaginatia la contributie pt ca inca ma concentrez pe acest sezon (sunt inca in calcule, cu sansa lui Robert, dar sunt acolo). Aber ich sehe alles wie ein Spiel das viel Spass macht;) (asa zice Mircea)

  5. ctlnmihai spune

    vizitam automarket si fara acest proiect:D

  6. Daniel Popescu spune

    @michelle_b: Nu are nicio legatura cu grila de punctare. De fapt, nu are nicio legatura cu F1 Champ.

  7. michelle_b spune

    Dani, m-am prins ca nu au legatura, glumeam despre grila … dar chiar as vrea sa mai “scapi” niste detalii despre “provocare” :D

  8. Daniel Popescu spune

    Detalii vor aparea foarte curand. Ramaneti pe receptie :)

  9. cobra spune

    just IMAGINE like Armin van Buuren says :D

  10. michelle_b spune

    Dani, pai stam “tuned on”, am antenele “desfasurate” in patru zari, ca sa “prind” provocarea … :D

  11. (ADY) spune

    sa vedem abia astept surpriza

  12. TodeyM. spune

    In primul rand nu inteleg de ce in F1 nu se mai aplica numerele de concurs vizibile,mai ales pe laterale?
    Doar cu un nr mic aplicat in fata,simbolic,se creeaza confuzii majore,pana si comentatorii fiind pusi adesea in situatii stanjenitoare de confuzie …
    Consider ca este o mare lipsa de respect pentru publicul care urmareste cursele de F1 !!!