F1 pentru PlayStation3

Fanii Formulei 1 care sperau sa exprimenteze o cursa in fata propriilor televizoare ar putea fi nevoiti sa astepte inca un an.

Gigantul Sony nu a ajuns inca la o intelegere finala cu Bernie Ecclestone pentru dezvoltarea jocului oficial la Formulei 1 pentru acest sezon pentru platformana PlayStation.

Ca de fiecare data, totul se reduce la bani. Se pare ca suma oferita de Sony este mult mai mica decat cea ceruta de Bernie, desi nu exista cifre oficiale in acest sens.

Tot ce stim este ca precedentul contract dintre cele doua parti, valabil intre 2003 – 2007, a valorat circa 200 de milioane de dolari.

Speranta gamerilor inraiti este insa la cote destul de ridicate, intrucat potrivit unor surse din industria jocurilor video alti 3 producatori vor sa se implice in dezvoltarea jocului oficial al Formulei 1: EA, Ubisoft si Codemasters.

Nu ne ramane decat sa asteptam aparitia jocului Formula 1 2008. Vorba aceea, mai bine mai tarziu decat niciodata…

playstation.jpg

Etichete: /

8 comentarii la “F1 pentru PlayStation3”

 1. Ciprian Malan spune

  ar fi tare sa apara jocul si pt pc…ca tare mult imi doresc sa joc. Eu am tot cautat dar nu am gasit nici un joc de F1 cat de cat misto. Poate stiti voi unu, si sa fie si pt pc.

 2. tracto91 spune

  Pentru PC nimic asta ma enerveaza la culme ! Nu este acelasi lucru pe playstation ca si pe PC. mult mai realist pe PC. insa asta este…….

 3. SpeedGeorge spune

  da,abia astept..vreau si eu un exemplar .

 4. Daniel Popescu spune

  Un joc de Formula 1 destul de realist pentru PC este Formula 1 Racing Championship. Din pacate, ultima versiune cred ca este valabila pentru sezonul 1999. Oricum, aveti sansa sa intrati in pielea unor piloti ca Michael Schumacher sau Mika Haikkinen.

 5. KalEl spune

  joc aproape in fiecare zi cateva tururi pe playstation. am jucat si versiunile anterioare produse de EA sau codemasters, sony sunt cam slabuti la capitolul gameplay, insa exceleaza la capitolul grafica

 6. Cyrus spune

  Am joc pentru PC Formula 1 produs parca de EA, jocul e mai vechi, dar e cu sezonul 2007

 7. livelyF1 spune

  Codemasters au luat deja licenta si vor produce jocul pentru toti – atat console, cat si pc

 8. daci spune

  dragilor daca vreti joc pt pc luati hibrizi de pe net. apropo f1 championship edition este cel mai tare pe care l-am jucat pna acum si sunt un fan inrait al acestui tip de gaming.bineinteles campionship edition pt ps3.