Formula 1 şi Moş Crăciun

Prelungirea sezonului 2011 al Formulei 1 până în 27 noiembrie m-a determinat să “sap” puţin în statistici şi astfel am aflat următorul lucru: Anul 1963 1962 deţine recordul pentru cel mai târziu final de sezon din istoria Formulei 1. Ultima etapă a avut loc, atenţie, în 28 29 decembrie, chiar între Crăciun şi Revelion.

Greu de spus cum au sărbătorit piloţii şi echipele Crăciunul, având în vedere că această cursă s-a desfăşurat în Africa de Sud, acolo unde decembrie marchează începutul verii.

Cert este că, dacă intenţia lui Bernie de a avea un calendar cu 25 de curse se va adeveri, nu este exclus că piloţii să-şi primească cadourile de la Moş Crăciun inainte de ultima etapă a sezonului.

Etichete:

5 comentarii la “Formula 1 şi Moş Crăciun”

  1. Cristy spune

    Daniel imi permiti sa te corectez din ceea ce am vazut aici http://www.formula1.com/results/season/1962/ celm mai tarziu final de sezon este in 29/12/2010 1962 adica cu o zi mai tarziu si cu un mai devreme

  2. ally_great spune

    Dar iti dai seama ce Craciun am avea aici pe Automarket? :)
    Bernie si-ar putea lua si o pluta, ca si asa e dus!

  3. Daniel Popescu spune

    Cristy, observ ca ai “sapat” mai bine decat mine, motiv pentru care trebuie sa recunosc ca ai dreptate.

  4. Daniel Popescu spune

    ally_great: Eh, atat timp cat Africa de Sud nu revine in calendar, cred ca putem sarbatori Craciunul si Revelion linistiti. Asta daca nu cumva Bernie se gandeste la o cursa pe zapada :)

  5. schumy1969 spune

    in africa de sud au fost 2 curse in 1 ianuarie (1965, 1968) si una in 2 ianuarie (1967). putem avea surpriza sa se incheie un campionat intre craciun si anul nou iar altul sa inceapa intre anul nou si sfantul ion.