Formula Craciunului

EXCLUSIV: Mos Craciun a fost surprins in aceasta dimineata in timp ce pregatea cadourile de Craciun pentru Formula 1.

Reporterii nostri aflati la fata locului ne-au transmis ca sacul mosului cuprinde un cumparator serios pentru Honda Racing, care va reusi astfel sa se salveze de la disparitie.

In plus, Mos Craciun a pregatit un pachet atractiv pentru toti fanii F1, care cuprinde printre altele mai multe depasiri, mai multa adrenalina si mai mult spectacol in timpul curselor de Formula 1 de anul viitor.

L-am rugat pe Mos sa ne sopteasca si numele campionului mondial din 2009, insa acesta s-a facut imediat nevazut la bordul unui monopost de Formula 1 tras de peste 100 reni putere.

————————————————————————————– —————————————

Echipa Automarket – F1 Champ ureaza tuturor cititorilor Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Desi oficial vom fi si noi intr-o scurta vacanta, va vom tine in continuare la curent cu cele mai noi informatii din lumea Formulei 1, in paralel cu desfasurarea unor noi etape din cadrul concursului “Lasa-i fara replica!”.

4 comentarii la “Formula Craciunului”

  1. Radu catalin spune

    Da Mos Craciun exista!!!!!…Urez si eu Craciun Fericit si un An Nou cu multe bucurii si tot ce va doriti si sanatate intregii echipe AUTOMARKET

  2. ally_great spune

    Mos Craciun asta e Bernie cumva? :D Stiu eu o poveste care spune ca Mosu’ vine la copiii cuminti, asa ca toate cadourile vor fi impartite dupa meritul fiecaruia :)
    Sarbatori Fericite intregii redactii Automarket si sa ne auzim cu bine .. la anu’ si La Multi Ani!

  3. scuderia spune

    @ ally_great
    cred k ai dreptate…bernie este “mosu”…ar trebuii sa plece de la carma f1

  4. alexandra spune

    http://www.youtube.com/watch?v=QT6LSd2fvkk

    asta reprezinta pilotaj A la Kimi Raikkonen :D .Cred ca filmuletul e best of :X .am vazut ca ati postat ceva cu schumi si de aceea m-am gandit ca acest filmulet ar putea fi interesant :) .AN NOU FERICIT ECHIPEI AUTOMARKET SI TUTUROR FANILOR MARELUI CIRC! :)