Unde dai si unde crapa

Cine intra acum pe site-ul oficial al Formulei 1 are placerea sa observe pe homepage stirea legata de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1, acompaniata de o poza cu septuplul campion mondial. Numai ca in spatele lui Schumi troneaza cel mai bun “prieten” al fanilor Formulei 1 din Romania, inegalabilul Miki Alexandrescu.

Probabil ca site-ul oficial al Formulei 1 are foarte putine fotografii cu Michael Schumacher. Nu de alta, dar e criza. Si, in plus, site-ul este in proprietatea “sarantocului” Bernie Ecclestone. Nu mai vorbim despre faptul ca la fiecare click dreapta pe o fotografie suntem anuntati ca aceasta este protejata de drepturile de autor.

Sigur, mai exista si varianta ca Miki sa-l fi sunat pe Bernie sa puna in mod expres aceasta fotografie pe homepage. Nu de alta, dar stim cu totii ca Miki este prieten cu toti pilotii, mecanicii, inginerii si echipele din Formula 1. De ce n-ar fi si cu Bernie?

Etichete: /

10 comentarii la “Unde dai si unde crapa”

  1. ally_great spune

    Tot ce apare pe site-ul ala e protejat! Si pt ca Miki e maharajahul reporterilor, o specie unicata cum se naste o data la 2000 de ani, iata-l pe Miki mitoman Alexandrescu langa Schumi (ca si Schumi e campion absolut in “meseria” lui). Nu ati gasit aceasta asemanare?? Nu pot sa nu rad in hohote =))

  2. RADCARGT08 spune

    Rropun sa facem un dialog posibil de genul Miki mitoman say: Q ,,Salut Schumy ..imi acorzii un interviu?exclusivitate..!!!!pls tVR romania …???
    M.Schumacher say:A,,Miki nu mai mintzi poporu ..cu televizoru!!! bye:))” astept versiuni posibile;))

  3. andras spune

    iui, cu toti am ras in birou, da chiar pe home la Formula 1…
    acuma Miki se gandeste ca “am ajuns in sfarsit om mare, numai trebuie sa comentez formula 1″.
    si noi zice “multumim Doamne ca ne asculti rugaciunile”

  4. Robert spune

    toata lumea in afara de romanii care din pacate urmaresc formula 1 pe TVRomaniaAbonament, se intreaba cine este personajul misterios din spatele lui Michael! Hi,hi.

  5. scuderia spune

    :) ))…no asta da lucru,,,,sa vedeti ce se lauda peste 3 sapt:)))

  6. Liviu spune

    Salutari oameni buni. Eu nu sunt fan Miki si din aceasta cauza am renuntat la F1 la tvr si ma uit la BBC. Trebuie sa va spun ca intr-o transmisiune live a BBC Miki iesea dintr-o rulota ceva, deci macar la marile premii europene baietu’ merge la fata locului. Nu as vrea sa-i iau apararea, dar din ce am vazut la BBC de la inceputul anului, pilotii si chiar Bernie, raspund politicos la intrebari, oricui are o legitimatie de jurnalist asa ca nu-i chiar asa de bolovan Miki al nostru. Evident nu cred ca se compara cu prestanta lui Mardin Brundle care trage pe toata lumea de maneca inainte de start pentru un scurt interviu inaintea startului, dar nici nu e in situatia de a nu fi bagat deloc in seama.
    Hai Schumi.

  7. hoyad spune

    Am mentionat despre aceasta apoteotica “aparitie” a lui Micki inca inainte de pranz la una dintre stiri, deci as putea spune ca am copyright-ul acestei “bombe” media… Bineinteles ca imi continui acida satira la adresa acestei imagini utopice, dar rog administratorul sa-mi acorde “paternitatea” si “intaietatea” acestei senzationale aparitii…! Intr-o alta ordine de idei, daca nu ar fi fost vorba despre un site oficial de prestigiu, as fi putut sa ma gandesc ca Micki pentru as creste/spori prestanta si de a primi crestineasca iertare a userilor prezentului site (www.automarket.ro), putea sa plateasca un amator in Photoshop sa-l aduca mai aproape de Michael Schumacher (pe care nu l-a prea inghitit…) provocand astfel o blasfemie… Realitatea trista dovedeste totusi ca a fost si el acolo, undeva, … in umbra marelui Campion… Cel de Sus sa-i ierte infamia !

  8. Daniel Popescu spune

    @hoyad: Am publicat acest post la ora 11:02, la cateva minute dupa ce am vazut poza pe f1.com. Oricat ar putea parea de incredibil, f1.com este una dintre numeroasele noastre surse de informatii despre Formula 1. Cand va fi cazul, vom mentiona ca informatiile provin de la un anumit user, dar acum nu este cazul.

    Nu stiu cine contesta prezenta fizica a lui Miki la cursele de Formula 1. Cred ca este un fapt cunoscut ca el chiar merge acolo, cel putin la cursele din Europa. Ca personajul nu prea are treaba cu comentariul este o alta poveste.

  9. wolful spune

    Si ce daca in poza se vede un mascarici care se agita in planul doi. Chiar daca acela este Miki, eu nu inteleg de ce va deranjeaza aceasta coincidenta. Iar daca cineva isi va face un titlu de glorie din asta stoti cu se zice in folclrul nostru> Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul (tantos pentru cei ne initiati)

  10. Andrei spune

    Miki are in fiecare an un alt favorit, in 2007 era Fernando, in 2008 Lewis si in 2009 Jenson. Practic el nu tine cu nimeni dar cand gresesc pilotii Ferrari sunt prosti, cand greseste Lewis sau Jenson, 1000% masina este vina, vantul sau pur si simplu este o masina proasta. Asta ca sa nu zic ca numai Jenson piloteaza superb, avand un stil foarte curat de pilotaj, acelasi stil pe care nu l-a observat in cei 10000 de ani de esecuri pana la masina Brawn. Ce mi se pare ciudat este ca el trebuie sa fie impartial si totusi nu poate sa fie :)