Ghici ciuperca ce-i

FIA ne-a lasat pe toti in suspans dupa ce a publicat un comunicat de presa extrem de scurt in care a anuntat ca a ajuns la o intelegere cu FOTA pentru reducerea dramatica a costurilor incepand din 2010.

Au trecut cateva ore de la anuntarea acestui lucru si, deocamdata, forul mondial s-a arata foarte zgarcit in a oferi detalii.

Bineinteles, marea intrebare este daca motorul standard va fi sau nu inclus in regulamentul pentru 2010, subiect aflat pe agenda de lucru de la Geneva. Cu speranta ca raspunsul la aceasta intrebare este nu, va invit sa va spuneti parerea legata de posibilele decizii care s-au luat marti la Geneva.

3 comentarii la “Ghici ciuperca ce-i”

  1. kimfinish spune

    eu cred ca o sa aplice acest regulament cu motorul standard…dar mare intrebare este cine va produce motoarele???…Ferrari sau McLaren???…aceasta este o decizie cam grea

  2. torque spune

    mi se pare o miscare inteligenta – de a renunta la tehnologii “gurmande” si de a focaliza cercetarea si dezvoltarea spre tehnologii “verzi”, adica lasam deoparte motorul cu ardere interna (deocamdata) si ne ocupam de kers si alte tehnologii similare. pare interesant la prima vedere.

  3. cobra spune

    ia uitativa un pic in clasamentul etapei crismar 56 si crismar59…acelasi user se joaca de pe 2 cnp-uri diferite…..unde mai pui ca e si pe locu 2 in clasamentul general……patetic acest om