Grila de punctare

Cei care au fost prezenti la intalnirea cu userii F1 Champ de la mijlocul lunii noiembrie stiau inca de atunci ca grila de punctare pentru stiri va fi facuta publica.

Am facut atunci o promisiune si o vom respecta, pentru ca in acest mod am dorit sa raspundem numeroaselor cereri venite din partea voastra, a userilor, pentru o mai mare transparenta a concursului F1 Champ.

In aceste zile fac ultimele retusuri pentru aceasta grila: elimin partile care devin irelevante in 2009 ca urmare a eliminarii pilotilor de teste din concurs si modific, pe ici, pe colo, punctajele, acolo unde simt ca este nevoie.

In timp ce faceam aceste modificari ma gandeam daca, odata cu publicarea acestei grile, vor disparea eternele critici referitoare la modul in care vom puncta stirile in acest an.

Initial, mi-am spus ca userii vor arunca o privire asupra grilei si vor intelege concret modul de punctare. Si totusi, este foarte posibil ca lucrurile sa nu stea deloc asa. Probabil ca voi fi acuzat ca trebuia sa iau in calcul alte variabile atunci cand am decis modul de punctare. Si la fel de probabil este ca uneori sa gresesc, ca doar nu sunt vreun calculator care analizeaza 100% obiectiv informatiile.

Dar tot astazi mi-am dat seama ca imi este dor de acele discutii referitoare la evolutiile unui pilot sau altul in curse, ca este interesant sa urmaresti o discutie intre mai multi useri care isi argumenteaza parerile si, evident, ca imi este dor de o cursa de F1.

Mi-am dat seama de acest lucru mai ales ca numarul comentariilor de pe sectiunea de F1 a crescut exponential odata cu inceperea inscrierilor in F1 Champ. Iar asta nu poate insemna decat ca Automarket are o comunitate mai mult sau mai putin unita de utilizatori dornici sa comunice intre ei pe tema Formula 1. Si se pare ca aceasta comunitate este intr-o continua crestere, atat in ceea ce priveste cantitatea, cat si calitatea.

Plecasem de la ideea de a va anunta ca grila de punctare cuprinde aproximativ 500 de evenimente. Am “deraiat” un pic si am intrat in alte detalii, pentru ca, nu-i asa, pe blog suntem liberi sa vorbim despre ceea ce simtim. Dar fiti pregatiti, grila de punctare vine in curand pe Automarket.

Etichete:

15 comentarii la “Grila de punctare”

  1. ally_great spune

    Sunt 100% gata de lansare si poate rezolvati intr-un fel si problema comentariilor, creandu-ne un chat unde sa ne putem exprima (chiar si off-topic ;) )

  2. scuderia spune

    de-a bea astept…bafta tuturor:)

  3. scuderia spune

    @ Admin…poate faceti si vreun server de f1….ce tare ar fii…in comentarii toata lumea ii tare:)…

  4. cobra spune

    intai sa apara jocu ala de f1 promis

  5. Betivul spune

    @ ally_great @ Brunno_Senna
    http://www.automarket.ro/blog/popescu/uncategorized/voteaza-ma-in-roblogfest/#comment-1472

  6. alecstm spune

    @Dani, fi sigur, ca comentarii asupra punctajului vor fi, nu de alta, dar uni vad stirea intr-un fel, altii in altul. Dar ce mai conteaza, sa inceapa o data !

  7. ally_great spune

    @Betivul -iti voi raspunde aici… username-ul meu se refera la calitate, nu la cantitate (ca tot preciza Dani despre acest aspect). Kg in plus nu se iau in considerare aici :) ) Cine ma cunoaste, stie despre ce vb :)

  8. PREOTU spune

    As fii tare curios Dane cand vei afisa gila de punctare adica in cate zile?

  9. Betivul spune

    @ ally_great
    Great are o multitudine de intelesuri in limba engleza.Am luat unul la intamplare,dar vad ca romanii au stiut ce au stiut cand au zis ceva cu ”lauda de sine”.Sa-ti recapitulez ca sa intelegi : EU NU mi-am ales acest username deoarece ma caracterizeaza !
    @ Daniel Popescu
    V-am pus o intrebare in postul dvs despre concurs.

  10. ally_great spune

    @Betivul – Aaaa si tu nu esti roman? Just forget what I wrote! Never mind.

  11. mad79 spune

    abia astept sa inceapa odata camponatul de F1,mai ales ca dupa sesiunile de teste se anunta foarte interesant!
    gogogo McLaren!

  12. crismar56 spune

    Ma repet cu expresia dintr-un alt comentariu(http://www.automarket.ro/blog/popescu/uncategorized/ne-ati-lasat-fara-replica/#comment-1483,pe care imi doresc sa il cititi cat mai multi si sa imi lasati impresiile voastre pro sau contra)daca memoria mea de elefant batran nu ma inseala la discutia avuta in luna noiembrie ati promis ca noi,useri, vom face grila de punctare sau cel putin vom ajuta la intocmirea grilei de punctare.
    Daca nu ma credeti va trimit caseta cu inregistrarea celor ce s-au spus acolo.
    Acum observ ca doar va fi publica.
    Oricum e un pas inainte.
    Sa auzim de bine!Toate cele bune!
    P.S. Cine a fost acolo rog sa confirme sau sa infirme cele spuse de mine.Multumesc!

  13. ally_great spune

    No offence , Cristi is right! La fel am retinut si eu faptul ca vom putea comenta si determina aceasta grila.

  14. crismar56 spune

    @ally_great Se pare ca nimeni nu a avut timp astazi sa ne dea un raspuns. Probabil o cauta pe Aghata care am inteles ca este in vacanta cu Elodia.
    Sa auzim de bine!Toate cele bune!

  15. crismar56 spune

    Am uitat sa precizez ca Mircea a spus in luna noiembrie ca userii vor ajuta la intocmirea grilei de punctare. Poate ne va raspunde el la aceasta problema.