Hakkinen, fara trofee

Mika Hakkinen a suferit un soc in aceasta luna dupa ce trofeele castigate in intreaga sa cariera au fost distruse in urma unui incendiu.

Printre cupele ce se aflau in vitrina casei sale se numarau si cele doua trofee acordate campionului mondial din sezoanele 1998 si 1999, la volanul unor monoposturi McLaren.

De acum inainte, finlandezul va putea sa admire trofeele doar prin intermediul fotografiilor, o rasplata mult prea mica pentru prestatiile cu care Hakkinen ne-a incantat in Formula 1 si pentru omul Hakkinen din afara pistei.

Iata trofeele castigate de Hakkinen in Formula 1 in 1998 si, respectiv, 1999.

m14segrandprix.jpg

b8009563.jpg

Etichete:

4 comentarii la “Hakkinen, fara trofee”

  1. undispudet spune

    PACAT…….

  2. Max spune

    Mare pacat pentru acele trofee. Totusi valoarea demonstrata de Hakkinen de-a lungul curselor la care a participat, este mai presus de obiecte…

  3. Mihai spune

    Pacat mare! Erau trofee muncite din greu! Il batuse pe Schumacher de 2 ori ceea ce era lucru mare.

  4. Andrei spune

    Baieti…. doar odata l-a batut pe Shumi… a doua oara l-a lasat ca sa nu ia titlul Irvine. Daca mai tineti minte… in 2000 … l-a rupt pe Hakky :)

    Dar din pacate acele trofee sunt dovada ca a reusit in Formula 1 si chiar nu merita asa ceva. Pentru o persoana care a fost in coma… sa se intoarca in Formula 1 si sa castige si 2 titluri de campion… eh… respectele mele :) Bravo lui :)