Marinescu in Formula 2?

In ultima perioada nu am mai auzit nimic despre progresele pe care le face Mihai Marinescu pentru a concura in Formula 2. Totusi, conationalul nostru a participat la doua zile de teste in aceasta competitie, iar rezultatele sale au fost cel putin decente: un loc 7 si un loc 11 din peste 20 de participanti.

In acest moment, in Formula 2 au mai ramas doar doua locuri disponibile. Cum este greu de crezut ca Mihai va reusi sa faca rost de 275.000 de lire sterline + TVA in cele 4 zile care au mai ramas pana la startul sezonului, sperantele sale se leaga strict de performantele din teste. Poate ca va reusi sa-i convinga pe organizatori ca este suficient de talentat pentru a concura in Formula 2 chiar daca nu are bugetul necesar.

Iar lucrul care imi da sperante este pasajul de la una dintre stirile de pe site-ul oficial al competitiei, in care se mentioneaza ca romanul este aproape de finalizarea negocierilor pentru a-si asigura un loc pe grila de start. Ceea ce inseamna ca ori a gasit bani ori a impresionat in teste.

9 comentarii la “Marinescu in Formula 2?”

  1. Radcargt08 spune

    Pai speram ca investitori romani sa bage banii in sportivi care aduc imagine Romaniei si prin care sa se promoveze,dar cum noi avem miliardari de carton care primesc bratari de otel prin DNa>>slabe sanse ,ei investesc in,,fundurile fotbalistilor generatatia BAMBOO”Speram sa il vedem concurand in Formula2:)BAFTA!!

  2. cobra spune

    din cate stiu Beu a gasit un “iepuras” darnic si astfel va participa sigur in f2. mult succes

  3. mad79 spune

    “Baietii” de la DNA,ar putea ca din banii confiscati din afacerile ilegale,sa sponsorizeze cate 2-3 sportivi romani care promit,astefel si-ar face si ei o imagine mai buna,nu doar ar ramane cu pata neagra pe care o au in prezent!!!

  4. David spune

    si ce sa scrie pe masina lui Beu , DNA ? :)

  5. Mclaren spune

    Eu inca sper. Am vazut si stirea, am vazut si pilotii…tot sper..Prefer sa ii suport pe cei 2 si fara Marinescu dar sa il stiu in F2

  6. b76 spune

    sper sa reuseasca sa intre in formula 2 si de acolo mai departe.

  7. Rares spune

    Salutare…Duminica la ora 13.30 pe Eurosport 2 se transmite cursa de F2 de la Silverstone cu participare Romaneasca…Hai Beu…

  8. Mclaren spune

    acum am vazut si eu ca Beu e trecut la piloti confirmati. De abia astept sa vad cursa si sper intr-o buna clasare (dupa timpii din calificari).

  9. mad79 spune

    amuzanta faza cu DNA pe masina!
    ma gandeam mai mult la o fundatie prin care dna SA VIREZE BANII NEGRII CONFISCATI:)