Al treilea sa castige!

Mosley sau Ecclestone? Niciunul!

Probabil cele mai influente personaje din Formula 1, Bernie si Max au pornit un razboi surd pentru milioanele (miliardele?) de dolari care curg din belsug in Formula 1.

Pentru un extraterestru picat din spatiu pe batrana si obosita noastra planeta ar fi probabil socant sa descopere ca doua personaje trecute bine de 70 de ani trag cu dintii sa aiba o influenta cat mai mare in Marele Circ.

Din pacate, scandalul dintre ei devine un circ in adevaratul sens al cuvantului, desi altii la varsta lor isi cresc frumos nepoteii in parc.

Sper ca data de 3 iunie sa ne rezerve o prima surpriza placuta si sa scapam de sub domnia lui Mosley. Sper ca intr-un final sa scapam si de Ecclestone. Cu alte cuvinte, sper ca proverbul “Cand doi se cearta, al treilea castiga” sa devina realitate intr-un timp cat mai scurt.

Sa nu va inchipuiti insa ca cei doi s-ar plictisi daca n-ar mai conduce Formula 1. Ecclestone se poate retrage linistit sa vegheze asupra echipei de fotbal la care este actionar, Queens Parc Rangers, in timp ce Mosley… dar mai bine intrebati-o pe sotia agentului MI5 (serviciul de informatii secrete al Marii Britanii) care a demisionat recent din functie.

Etichete: /

Comments are closed.