Todt, ce surpriza!

Titlul este, bineinteles, unul mai mult decat fortat. Nu trebuia sa fii un geniu pentru a realiza ca FIA il va alege ca presedinte fix pe individul sustinut de Max Mosley chiar dinainte ca francezul sa-si anunte candidatura.

Sunt sigur ca cititorii fideli au observat ca Automarket a relatat numai evenimentele esentiale ale campaniei: un articol despre acuzatiile de mituire, unul despre sistemul de vot si unul despre rezultatul final. Am facut acest lucru pentru ca am vrut sa evitam o supra-saturatie de declaratii poate putin relevante, specifice oricarei campanii, in care fiecare candidat promite marea cu sarea. Am preferat in schimb sa va tinem la curent cu cele mai proaspete stiri si informatii legate strict de lumea Formulei 1.

Credem ca am ales cea mai buna metoda. Oricum, acest rezultat nu ne poate surprinde cu nimic. Bineinteles, se va specula ca Todt va sustine Ferrari pana in panzele albe. Si, cand ai cucerit 13 titluri cu Ferrari prin intermediul a 98 de victorii, cred ca este cel putin complicat sa fii impartial in momentele decisive.

Vom avea insa timp sa judecam deciziile Micului Napoleon. Pana atunci, eu unul propun sa ne bucuram de un singur lucru: am scapat de Max Mosley!

Etichete: / /

12 comentarii la “Todt, ce surpriza!”

  1. roadempire spune

    Ultima fraza e cea mai esentiala ;) )

  2. wolful spune

    S-ar putea sa fie invers de cum se presupune mai sus in relatia Todt – Ferrari. Daca va amintiti FOTA a fost primul promotor al lui Vattanen ! Si FOTA de cine este condusa ?

  3. RADCARGT08 spune

    Un altul mai bun nu se gasea….

  4. ctlnmihai spune

    @admin….am scapat de max mosley dar Fia e condusa de o persoana care a fost sprijinita de Max Mosley

  5. diesel spune

    cred ca o luam “inainte”.Hai sa vedem cum se descurca Todt apoi criticam.Daca ne apucam de procese de intentie n-ajungem prea departe.

  6. unckle spune

    acum nu ar trebui sa ne asteptam la schimbari majore … oamenii care iau decizii la FIA sunt aceiasi, doar ca s-a schimbat un sef.

    totodata se uita de restul competitiilor de sub aripa FIA … cam peste tot se subtiaza numarul de echipe, piloti, curse… publicul nu mai “gusta” fenomenul.. etc. In WRC au ramas cativa .. in GT la fel… etc.
    In aceste competii ar trebui sa se focalizeze un pic atentia… mai repede pana nu dispar de tot…

  7. Ivan spune

    Force India – Place 3
    Ce susrpriza!
    Maestre,de cand era Fangio tatic in F1 nu ai mai modificat clasamentul la echipe…poate te sesizezi dupa a N-a sesizare si corectezi…

  8. Daniel Popescu spune

    Ivan, daca as sti programare l-as modifica :)

  9. Ivan spune

    OK,iti multumesc pt sinceritate!

  10. Daniel Popescu spune

    Ivan, nu cred ca e o rusine sa recunosti ca nu stii sa faci ceva. Nu putem sa avem cunostinte solide in orice domeniu :)

  11. Catalin spune

    in clasamentul echipelor pe locul 3 si pe locul 9 apare Force India in loc de Ferrari si Force India.. :)

  12. wolful spune

    pun pariu ca domnul presedinte va convinge pe papa Fran
    k sa accepte intrarea celor de la Sauber in campionat