Mihai Marinescu are blog

Nu este un secret pentru nimeni ca Romania are foarte putini piloti in sporturile cu motor. Iar intr-o tara in care conteaza mai mult ce mananca la micul-dejun o pseudo-vedeta, acestia nu beneficiaza de niciun fel de promovare in presa.

In acest context, una dintre putinele solutii pe care le au la indemana tinerii piloti romani este sa se promoveze singuri. Astfel, am fost bucuros sa descopar astazi ca Mihai Marinescu are blog. Si nu de ieri de azi, ci de aproximativ 4 luni.

Este o modalitate inedita si moderna de a mentine legatura cu fanii si prietenii, iar la cei numai 20 de ani sai Mihai scrie obiectiv despre greutatile vietii de pilot. Nu va asteptati la posturi frecvente, probabil ca timpul nu ii permite lui Mihai sa scrie mai mult de un post pe saptamana. Insa cu siguranta este un blog pe care il voi citi cu placere de acum inainte, pentru ca este una dintre putinile modalitati in care putem fi la curent cu ce face unul dintre pilotii nostri.

Mihai, spor la scris si mult succes in cursa de la Nurburgring!

Etichete:

6 comentarii la “Mihai Marinescu are blog”

  1. matrixu spune

    ceea ce imi reaminteste de o idee pe care vroiam sa o propun mai de mult.
    De ce nu face Automarket o rubrica speciala pentru pilotii romani, formulele in care activeaza, ce au realizat la ultima cursa etc?
    Nu cred ca ar fi foarte greu si poate cu ajutorul vostru se vor gasi si sponsori mai multi pentru ei.

  2. Andrei spune

    Foarte bine si ma bucur pt el.Toti romanii ar trrebui sa il sustina dar in fine,nu toata lumea e ca mine.Am si eu o intrebare sa va pun.Sunt foarte talentat la karting si am o calitate si anume invat repede.Cand am fost la karting la 7 ani respectivul tip de acolo,cred ca era instructor mi-a zis ca sunt foarte bun insa nu a luat nici o masura.De exemplu in Spania daca esti talentat te opresc si te ajuta sa participi la curse si la alte evenimente.Cam asta e diferenta dintre noi si ei.Am 19 ani si multi mi-au spus sa nu ma du batut dar ori unde intreb iti cer prea multi bani ca sa participi la cursele de karting si nu iti ofera nici un suport.MA puteti ajuta ?O zi buna va doresc

  3. klau spune

    La ce ora este demonstratia Renault f1 din Bucuresti?

  4. Daniel Popescu spune

    Ora demonstratiei nu a fost anuntata inca. Vom publica detalii despre program imediat ce vor deveni disponbile.

  5. Daniel Popescu spune

    matrixu, este o idee la care ne gandim mai demult, dar implementarea ei depinde de multi factori. Asupra unora dintre ei nu avem putere de decizie.

  6. Daniel Popescu spune

    Andrei, noi iti uram mult succes in karting. Din pacate in Romania exista prea putini oameni dornici sa investeasca in sporturile cu motor. Nu putem decat sa speram ca lucrurile se vor indrepta in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.