Murray Walker Grand Prix

Pentru fanii consacraţi ai Formulei 1, Murray Walker nu mai are nevoie probabil de nicio prezentare. Vorbim despre un personaj extrem de controversat în Marea Britanie, însă indiferent de simpatii acesta este unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori de Formula 1 din lume.

Chiar dacă nu sunt puţini cei care consideră că Walker ar trebui să iasă la pensie, iată că britanicul nu numai că rămâne pe baricade, dar se alătura unor proiecte complet noi. Este vorba despre Murray Walker Grand Prix, o emisiune de aproximativ 5 minute care îl are în centru pe celebrul comentator şi care va apărea înainte fiecărei curse de Formula 1.

Vă invit să urmăriţi primul episod din emisiunea sa şi să vă spuneţi părerea despre această legendă jurnalistică:

Etichete:

7 comentarii la “Murray Walker Grand Prix”

  1. Radcargt08 spune

    Azi dim la 9am vazut pe un site de spoecialitate transmisiuni F1 un documentatr despre el M W,ultima cursa pe care a comentato’ ,fantastic!!! Gp Franta 2001.
    Personal sant ff multumit de toti comentatorii,ITV sI mai nou BBC E Jordan,D Coulthard&Marc

  2. Guess who spune

    De ce urmarim WRC a fost un concurs organizat pe durata WRC Portugalia . Nici pana azi nu ati spus cine a castigat . Probabil sunt prea frumoase sepcile de acolo si acum cautati unele mai romanesti ! Pacat , ati pierdut un vizitator!

  3. jean de la craiova spune

    Murray W a comentat aproape 50 de ani, si a facut o treaba grozava. acuma la BBC Johnatan Legard (cred k am scris gresit) si Martin Brundel comenteaza. DC, EJ si Jake Humphrey fac emisiuni inaintea si dupa curse cu continut foarte interesant, nu omit nimic important. foarte profesionisti britanicii

  4. gabi spune

    Pacat ca nu exista la tvr comentatori cu macar un sfert din calitatile si prestanta lui Murray Walker.

  5. mad79 spune

    pentru ca TVR si nu numai,sa aiba astfel de comentatori,trebuie prima data sa fie un trecut,istoric,traditie,spune-i cum vrei,ceea ce la noi nu exisa,de asta comentariile sunt de cele mai multe ori facute ca la amatori,lipsite de pasiune!!!

  6. melu spune

    e mai profesionist decat tine, domnu Daniel Popescu…

  7. Daniel Popescu spune

    @melu: Absolut de acord cu tine. Am afirmat vreodata contrariul?