Ne-ati lasat fara replica!

Automarket a lansat la finalul anului trecut prima editie a concursului “Lasa-i fara replica”, menit sa “descreteasca” fruntile fanilor Formulei 1 intre doua sezoane competitionale. Intentia noastra a fost sa cream un mediu in care userii sa interactioneze prin replicile postate si prin voturile acordate pe parcursul fiecarei etape.

Inca de la prima etapa ne-am lovit insa de o problema tipic romaneasca: userii au format “aliante” pentru a se vota intre ei, astfel incat am fost nevoiti sa modificam regulamentul in speranta ca vom avea un concurs corect.

Ne-am bazat pe corectitudinea userilor pana aproape de finalul concursului, considerand ca acestia au inteles mesajul transmis de organizatori dupa prima etapa. Din pacate, increderea ne-a fost inselata intr-un stil incredibil care ne-a lasat cu gura cascata.

Cu numai cateva zile inainte de incheierea concursului, am constatat ca foarte multi useri si-au creat conturi adiacente prin care si-au votat singuri propria replica postata, pentru a incheia etapa pe primul loc si pentru a avea sanse mai mari la marele premiu.

Veti spune probabil ca nu este nimic iesit in comun. Poate, dar cand constati ca userul “hoyad”, aflat in prezent pe primul loc, are peste 233 de conturi (da, ati citit bine, 233) nu poti decat sa fii dezamagit de atitudinea acestuia si de modul in care a inteles sa participe la acest concurs.

Stim ca aceasta acuzatie ar fi greu de crezut fara explicatii, motiv pentru care trebuie sa mentionez ca userul “hoyad” a fost votat sistematic de useri cu acelasi IP la intervale de aproximativ 30 de secunde. Numele userilor care l-au votat? Iata doar o mica selectie: ra04, ra05, ra06, ra07, ra08, tik03, tik04, tik05, tik06, aud00, aud01, aud02. Foarte original, intr-adevar.

Spre marea noastra dezamagire, userul “hoyad” reprezinta doar varful aisbergului. Intr-o masura mai mica sau mai mare, o foarte mare parte dintre ceilalalti useri au ales aceeasi metoda pentru participa la acest concurs.

De exemplu, userul “vulploi”, castigatorul etapei a 14-a, a colectionat 189 de voturi la ultima etapa, dintre care 130 de voturi provin de la conturile “capusa” create de acesta.

Nu am trecut nici peste “rosemarie”, despre care putem sa spunem ca este un user pasionat de GTA, avand in vedere conturile “capusa” numite ionelgta, gabrielgta, andreigta, remusgta, romeogta, julietagta. Foarte romantic, intr-adevar.

Un alt exemplu este userul “ce_zar23″, care in fiecare etapa a concursului a fost votat de exact aceeasi useri in exact aceeasi ordine.

La userul cunoscut in comunitatea F1 Champ drept “georgedaniel” am intampinat insa cele mai mari probleme. Primele estimari indica faptul ca “georgedaniel” si-a creat aproximativ 386 de conturi, iar numaratoarea continua! Hai, Georgica, mai ai putin si ajungi la 400…

Nu cred ca are sens sa continuam aici evidentierea fiecarui user care a trisat. Cert este ca in clasamentul general exista un singur user care a abordat concursul cu profesionalism dintre primii 15 clasati. Pentru noi, devine din ce in ce mai clar este userul corect reprezinta doar acul intr-un car cu fan.

Personal, sunt extrem de dezamagit de acesti useri, care au avut o atitudine absolut penibila, incercand cu orice pret sa castige un concurs. Totusi, ati reusit ceva. Felicitari, ati reusit sa ne lasati fara replica prin modul in care ati abordat acest concurs.

Stau si ma intreb cum pot avea astfel de useri pretentia de a intra in posesia unei machete superbe cu Michael Schumacher, cel mai celebru si cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1. Pentru ca nu merita o astfel de rasplata.

Cert este ca nu avem nevoie de astfel de useri. Avem nevoie de calitate, nu de cantitate. Iar asta nu mai este doar problema acestui concurs, ci problema generala a internetului romanesc.

Probabil va intrebati ce se va intampla in continuare. Ei bine, toti userii care si-au creat conturi adiacente pentru a se vota vor fi exclusi. Nu ne intereseaza daca sunt 10, 20 sau 100. Nu ne intereseaza daca va trebui sa filtram toti cei peste 1000 de useri pentru a gasi 5 useri corecti. O vom face, iar clasamentul final va fi publicat la timp.

Pentru evitarea unor situatii neplacute, ii rugam pe cei care se simt cu musca pe caciula sa nu organizeze nicio petrecere pentru a sarbatori castigarea unuia dintre cele 5 premii de final. Nu le veti primi pentru ca nu le meritati!

108 comentarii la “Ne-ati lasat fara replica!”

  1. Catalin spune

    Total de acord cu ce spuneti voi aici. Doua sugestii pentru imbunatatirea securitatii concursului as propune:

    1) imposibilitatea de a vota de la acelasi IP la aceeasi poza in decurs de 24 ore dupa primul vot – daca se poate face verificare dupa adresa MAC ar fi excelent, pt ca la conexiune cu IP dinamic la un reconect userul va avea alt IP

    2) verificarea similitudinii intre numele de utilizatori, astfel nu vor exista useri gen: gicu1, gicu2, gicu3…

    Ce am zis acum, admin te rog sa iei ca un sfat nu ca un repros. Nici eu nu sunt de acord cu chestiile astea. Toate cele bune! :)

  2. scuderia spune

    mda…mii se pare foarte corect…stiam de mult de chestia asta…intr-o ora sa aduni peste 200 de voturi…hai sa fim seriosi

  3. scuderia spune

    @andmin
    imi place cum ai zis: “o superba macheta cu Schumi, cel mai celebru si cel mai titrat pilot din f1:)”

  4. spawn spune

    Salut,ai o mare dreptate Daniel in legatura cu aceste probleme surpriza intampinate in acest concurs.Pot sa spun ca am fost un admirator in acest concurs dar ,m-am lasat cand am vazut atatea voturi pentru un anumit user.(era prea ciudat).Nu-mi pare rau ca nu am continuat,ci m-a deranjat atata nesimtire si lipsa de respect de userii care au trisat,nu numai fata de concurs ci fata de organizatorii acestui concurs.Bafta celor care joaca corect ,va salut….

  5. cobra spune

    afara afara cu haitele din tara…….ma bucur ca s-a pus piciorul in prag………la fel sper sa fie si in f1 champ pt ca nu vreau sa vad useri cu acelasi nume pe locu 1 2 3…..samd

  6. ally_great spune

    @Automarket
    Sa se faca drepatate! Si acu’ sa mai zica careva ca nu m-am retras la timp (prietenii STIE despre ce vb) cu toate ca am facut si eu parte din acele “aliante” de la inceput. Multa bafta (se stiu ei care au jucat corect ;) )
    @Dani – supertare titlul ales pt blog – original si “fara replica” :)

  7. Radu catalin spune

    Eu am atras atentia in mai multe etape…si prin mail si telefonic si pe blog..da nu sau luat masurii

  8. alecstm spune

    acum poate se intelege, de ce unii useri nu au participat la acest concurs. practic nu avea sens.

  9. KalEl spune

    banuiesc ca niciunul dintre acestia nu avea un script care sa faca toata treaba asta “automat”. ma intreb si eu, cat timp liber iti trebuie ca sa faci 380 de mailuri, apoi 380 de conturi pe automarket, apoi sa te votezi de tot atatea ori … e criza domle’ … n`ai ce sa`i faci

  10. ShArKy spune

    si eu am renuntat la acest joc , la fel cum a spus si spawn .

  11. hoyad spune

    Citat din textul d-nului administrator Daniel Popescu:
    “Veti spune probabil ca nu este nimic iesit in comun. Poate, dar cand constati ca userul “hoyad”, aflat in prezent pe primul loc, are peste 233 de conturi (da, ati citit bine, 233) nu poti decat sa fii dezamagit de atitudinea acestuia si de modul in care a inteles sa participe la acest concurs.
    Stim ca aceasta acuzatie ar fi greu de crezut fara explicatii, motiv pentru care trebuie sa mentionez ca userul “hoyad” a fost votat sistematic de useri cu acelasi IP la intervale de aproximativ 30 de secunde. Numele userilor care l-au votat? Iata doar o mica selectie: ra04, ra05, ra06, ra07, ra08, tik03, tik04, tik05, tik06, aud00, aud01, aud02. Foarte original, intr-adevar.”

    Din pacate ceea ce s-a scris in aceste fraze sunt utopii, deoarece nu am creat si nici nu mi-a creat cineva aceste 233 “conturi” capusa care sunt mentionate mai sus.
    Adevarul se ascunde in alta parte si anume ca o anumita persoana NECUNOSCUTA mie a creat acest carambol mie si altor useri…Acum sunt convins ca acelasi lucru i s-a intamplat si userului “vulploi”, care in etapa urmatoare contoriza peste 150 de voturi “perfide”…aceeasi metoda de operare.
    Am OBSERVAT singur cum in duminica etapei a 13-a intre orele 14.30 si 17 am “primit” peste 250 voturi.
    Probabil nu mai conteaza faptul ca NU MI-AM VOTAT singur replica (nici nu aveam nevoie), ci au votat-o altii ca sa creeze aceasta “diversiune” (parca am fi la revolutie…)!
    Ar fi fost bine sa se verifice din ce parte a tarii au venit acele voturi la fiecare 30 sec, deoarece ele nu au venit de la calculatorul meu si consider ca atunci cand se face o asemenea declaratie din partea administratorului, ar trebui sa fie sustinuta de probitate si mai putin de cuvinte calomnioase si perfide.
    Este simplu sa improsti cu noroi, dar ar trebui sa se fi luat masuri de protectie nu de la etapa in care se insinueaza ca am delapidat concursul, ci mai devreme cu cateva etape, atunci cand se vedea o asemenea manifestare din partea userilor.
    Este ciudat de ce nu s-a aplicat regulamentul asa cum exista de cand s-au observat aceste abateri?
    Nu trebuia sa se inchida forumul din 2008 la inceputul acestui an, pentru ca am fi avut un loc in care sa scriem si sa nu ametitim cu texte pe aria de stiri.
    Pentru ce a comentat d-nul Daniel Popescu pe acest blog, ma consider nevinovat si un afront personal.
    Momentan nu mai am suficiente cuvinte pentru a continua epistola, din simplu motiv ca mie mi se pare jenant sa ma apar…din considerentul ca nu ar fi trebuit sa se ajunga la o asemenea situatie!

    Memento: mi-au fost “apreciate” de catre organizatori in 4 etape seturile de replici. Am avut replici eligibile in 12 etape (intr-una din etape si anume in etapa 11 au fost 95 de useri si nu doar 85 cat contorizeaza etapa – nu am inteles de ce nu mi-a fost inclus setul de replici la general…).

    P.S. Sunt chiar curios cine a creat acele 250 conturi…poate va avea curajul sa intervina si sa spuna…ne-ar (si m-ar) lasa fara replica!

    Le multumesc celor care au avut pentru rabdarea de a citi acest necrolog si imi rezerv dreptul in continuare la declaratii corecte.
    Cu stima.

  12. crismar56 spune

    Sunt sigur ca Hoyad nu a facut asta. Cautati si vedeti cine este responsabil de asta. Sunt sigur ca se va afla cat de curand cine este responsabil pentru mizeria asta. Are dreptate Hoyad ca lipsa forumului se face simtita. Chiar am vrut sa ii trimit un mesaj lui Hoyad cand am vazut cate voturi are ca sa il intreb ce se intampla.

  13. radcargt08 spune

    sustin pe hoyad e nevinovat…Am atentionat mereu..da nu ati facut nimic,,

  14. lrddd spune

    da ma hoyad e nevinovat …. nu aveti pic de rusine , ce acuzatii sunt astea?=)))) … omul vroia si el sa castige un lePt0p o fasole o punga cu pufuleti ia`ti distrus visul :( mai are si tupeul sa posteze la 300 si ceva de usere cred si eu ca obrazu`i cam gr0s$$$ :(
    HF, ne vedem cand incepe campionatul papapapapapa!!!!

  15. ctlnmihai spune

    eu i-as premia pe cei care au intrat cu mai multe nick-uri..in definiv ei v-au lasat fara replica :D

  16. ctlnmihai spune

    erata :definitiv*

  17. hoyad spune

    Am de facut o rectificare la memento-ul anterior: am fost selectionat printre cele 15 seturi de replici in 5 etape, nu doar in 4 (sarisem peste etapa 13…).
    Probabil ar fi fost sansa de a mai fi selectionate si in alte etape replicile mele, daca nu as fi facut greseala repetat de a transmite replicile dupa orele 19 in zilele de miercuri ale etapelor…,moment in care erau de prisos, desi postarea se termina la ora 23.59…,asta este, desi mi-a fost ciuda!
    Vis-a-vis de castigarea laptop-ului…userul hoyad a fost “votat” cu prietenie sau …cu rea vointa (doar cel/cei care m-au votat, cunosc adevarul) in etapa 13 si ar mai fi ramas inca 2 etape din concurs, timp in care userii dotati cu imaginatie ale caror replice puteau sa fie printre finaliste, ar fi reusit sa ma devanseze, prin acumularea celor 20 puncte ramase in joc…Daca ma uit la clasamentul general, cred oricare din primii 40 de useri puteau sa ma depaseasca in clasamentul general (lejer as fi coborat pana la locurile 15-20), asa ca doresc ca anumiti useri sa fie mai reticenti in comentariile scrise!
    Privind altfel concursul, imi pare rau ca frauda s-a instalat, indiferent ca este vorba de cateva “voturi” prietenoase/dusmanoase sau zeci sau sute…!
    De fapt am transmis un semnal de alarma la aceasta practica in etapa 10, prin replicile pe care le-am postat si nu stiu daca cineva a inteles gestul meu sau ce puteau sa insemne acele “replici”. Cred ca nu, pentru ca altfel s-ar fi aflat de atunci si nu acum…sau sa gandesc ca totul tine de “trafic ranking”?
    Probabil ca sistemul a permis acest tip de fraudare si atunci s-a apelat la ea (exact ca inainte de ‘89 cand se sta la coada pentru ca nu erau destule magazine sau te inghesuiai in autobuze pentru ca erau prea putine…) si atunci acea drastica filtrare ar fi fost necesara nu astazi ci in acele prime etape in care cred ca era deja vizibila…! Asa era firesc si conform regulamentului concursului. Ar fo fost perfect!
    In alta ordine de idei sunt fericit ca am reusit sa-mi fie selectate replicile din cele 5 etape (pentru care am muncit, ca de altfel toti cei care au fost in TOP 15) si asa unii dintre noi, citindu-le, s-au amuzat…!
    P.S. Cat despre evitarea unor situatii neplacute sau petreceri anuntate si anulate…nu stiu ce sa zic, probabil ca este vorba despre altceva si nu despre ce se insinueaza…!
    Va multumesc.

  18. Radu catalin spune

    Hoyad…cautama pe radcargt messenger sa iti explic ceva….

  19. kelye spune

    Toată lumea bate apa în piuă că filtrarea trebuia să se facă in primele etape… DE CE ?
    Ca să născociţi metode mai elaborate de a trişa până la final? Să aibă mai multă bataie de cap administratorii în final ?

    V-a forţat cineva mâna să trişaţi si voi ?

    Ai furat un vot? PA ŞI SĂNĂTATE! Ce atâta smiorcăială ?

    Vă trebuie forum ca să vă înşiruiţi inepţiile si scuzele penale?

    Era clar că la un moment dat se vor face aceste verificări doar că, bănuiesc, timpul necesar verificărilor era mai costisitor decât premiile de etapă.

    Uite asa, probabil că, premiile finale vor ajunge la oameni care au 3 puncte intr-o singură etapă dar câştigate corect şi cinstit.

    ‘Toati femeili din lume ştie ca binili învinge răul !’
    (cine asculta Radio Guerrilla ştie)

  20. Daniel Popescu spune

    hoyad, din pacate acuzatiile prezentate de mine in acest post nu sunt nici pe departe utopii. Am verificat din nou voturile pe care le-ai primit, iar rezultatele confirma frauda: IP-ul tau este de forma 79.117.xx.xxx, iar voturile pe care le-ai primit provin in cea mai mare parte de la IP-uri de forma 79.117.xx.xxx. Cu alte cuvinte, de la tine. Aceste IP-uri apartin ISP-ului RDS Craiova. Este adevarat, ai primit voturi si de la alte IP-uri, dar foarte putine comparativ cu cele semnalate mai sus.
    Pe de alta parte, pentru ca o alta persoana sa faca acest scenariu cu scopul de a te elimina din concurs ar fi trebuit sa iti cunoasca replica. Iar autorii replicilor sunt dezvaluiti numai si numai dupa finalizarea etapei. Astfel, ipoteza prezentata de tine pica, pentru ca userul X nu avea de unde sa stie care este replica ta.
    Sunt dezamagit ca, desi exista dovezi clare impotriva ta, continui sa sustii ca esti nevinovat. Poate aceste dovezi te vor face sa iti reevaluezi atitudinea.

  21. Daniel Popescu spune

    Un alt user care a fraudat sistemul mi-a spus pe mail ca a trisat pentru ca si ceilalti useri au facut acelasi lucru. Asta pe principiul “daca x fura, de ce sa nu fur si eu?”

  22. Betivul spune

    Mai hoyad,ma faci sa ma prapadesc de ras! Cineva ti-a vrut raul si te-a votat la greu…Ha-ha-ha ! Pai explica-mi si mie de unde a stiut nesimtitul ala care e replica ta? Prin incercari? Pai atunci ar fi trebuit sa fie si alti useri in situatia ta,adica votati de aceeiasi useri fantoma,nu? A fost o etapa in care mi-am rugat toti amicii de pe mess,inclusiv din Canada si Anglia si am reusit (atunci)sa adun doar 24 de voturi!! Nici in vis nu mi-a trecut prin cap sa-mi fac conturi adiacente .Puteam sa colind intro zi vreo 30 de internet cafe-uri din oras si sa ma votez la greu dar nu am facut-o! Si stii de ce? NU-MI PLAC HOTZII !! Sincer m-am bucurat cand am dat de acest concurs (in etapa2) in care se dau premii pe stiinta,umor si corectitudine,nu pe noroc sau liber arbitru.M-am bucurat deoarece s-a incheiat concursul de BULE de pa Catavencu.ro si cautam ceva similar.Pe Catavencu am reusit sa castig,prin umorul replicilor,camera foto digitala,combina frigorifica,telefon mobil,stikuri de memorie,etc Adevarat,acolo postau doar 50-60 de useri saptamanal dar replicile erau analizate de redactorii Catavencu! Aici,in acest concurs,replicile au fost alese de diferiti angajati,din care unii,parerea mea,sunt complet lipsiti de simtul umorului! Sau mai rau..Unele replici erau complet idioate,fara sens,ilogice si ce-i mai grav pline de greseli gramaticale! Impardonabil !

  23. kelye spune

    @Betivul
    Dacă au ajuns acele replici in finală ar trebui să te gândeşti cum arătau restul… sunt convins că selecţia nu a fost tocmai random :)

  24. hoyad spune

    Fac o ultima remarca, nu-mi apartin acele conturi enumerate mai sus si sunt convins ca altii au stiut cum sa le afle !

  25. Betivul spune

    Au apelat la Mama Omida !

  26. Daniel Popescu spune

    @Betivul: Replicile au fost selectate numai de mine. Din pacate, a fost extrem de dificil sa gasesc saptamanal 15 replici care sa fie luate in considerare. Cand aveam caption contest cu Hamilton, trei sferturi dintre replici se legau de Nicole, prietena lui. Cand il aveam pe Kimi, trei sferturi dintre replici erau despre vodca. Cand ii aveam pe amandoi, iti dai seama ce a iesit.
    Din pacate, aceasta au fost propunerile userilor, iar noi am incercat sa extragem cele mai interesante replici. Tot ce se poate, probabil ca am mai “scapat” cate o replica buna. Dar acelea au reprezentat doar acum in carul cu fan.

  27. westmclaren spune

    Draga domnule hoyad, am si eu de spus cate ceva despre ce s-a intamplat in acest concurs. Replicile mele au fost alese in 5 etape si am reusit sa strang 11 puncte.
    E mult, e putin, nu stiu.
    Oricum ma bucur ca incepe F1 Champ care este intradevar cel mai tare concurs pe teme de Formula1.
    Bafta tuturor

  28. Betivul spune

    @kelye
    Pai m-am ofuscat,shucarit si suparat (in aceasta ordine) ca replicile mele nu erau alese! Iti garantez ca erau cu mult mai bune decat cele ”alese”…

  29. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Am fost informat printr-n mail ca replicile au fost alese de diferite persoane,etapa de etapa..Daca ziceti ca DOAR dumneavoastra le-ati ales,inseamna ca o sa va simtiti jignit de remarcile mele.Nu va caut scuze si nu o luati la modul personal dar trebuia sa analizati mai profund.In primul si in primul rand trebuia sa nu alegeti replicile pline de greseli de ortografie…Cred ca era prima selectie de bun simt.Apoi urma ”umorul”…Si nu in ultimul rand,aveti cuvantul meu,la un moment dat m-am blocat cu inspiratia.Nu e usor sa scornesti 15 replici pe aceeasi tema.Ajungi sa te plafonezi sau sa te repeti.La Catavencu la Bule era o tema diferita saptamana de saptamana…

  30. Radulescu lucian spune

    dela mama OMID (comentariu editat de catre administrator)

  31. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Si inca o intrebare si termin : de ce nu ati stopat furaciunile de la inceputul concursului??? Ati fi dat un puternic semnal ca nu se admit fraude si poate concursul ar fi aratat altfel…

  32. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Si inca ceva (le spun si io cum imi vin): daca ati fi stopat frauda de la inceput,nu ar mai fi fost alese replici de-ale hotilor si atunci,poate,ar fi fost alese replicile mele…

  33. Daniel Popescu spune

    @Radulescu lucian: Contrar asteptarilor tale, mesajul trimis nu ne-a surprins absolut deloc. Este foarte usor sa determini numele userilor care au intrat in competitie in etapa 15 atunci cand ai cateva sute de conturi. Spre exemplu, stim ca pasiunea ta pentru acest concurs s-a manifestat cu precadere joi in jurul orei 13:00. A fost un adevarat val de voturi indreptate intr-o singura directie de pe numeroase conturi adiacente pe care le ai.
    Din pacate pentru tine, voturile tale nu vor fi luate in calcul la stabilirea clasamentului final al acestei competitii.
    Probabil trebuie sa fii foarte trist ca acest concurs se finalizeaza duminica. Nu de alta, dar probabil ca distractia ta de cateva ore pe saptamana va trebui inlocuita cu altceva. Si avand in vedere ce activitati ai pe acest site, probabil va fi greu sa gasesti de facut ceva util.

  34. Daniel Popescu spune

    @Betivul: Nu ma simt jignit de afirmatii, nu ai facut altceva decat sa-ti exprimi opinia, iar opinia userilor este importanta pentru noi. Asa cum am mai spus, se putea si mai bine. Intotdeauna este loc de mai bine.
    Dupa prima etapa am incercat sa reformulam un pic concursul, dar din pacate s-au gasit alte metode ieftine pentru a frauda. In orice caz, fraudele au luat amploare in ultimele 4-5 etape.
    La inceput numarul voturilor nu a fost exagerat de mare. A fost insa suficient ca cineva sa dea tonul zecilor si sutelor de conturi pentru a fi urmat de ceilalti.

  35. Radu catalin spune

    Unii se simt ,,ofuscatii”’unde ai fost frate ?pe sub o masa in crasma?:))..tot parcursul etapelor citez din Caragiale…,,Da io cu cine votez:-?? hc pardon moncher”

  36. scuderia spune

    @admin
    parerea mea ar fii urmatolarea..si zic ca ar fii destul de bine…pentru clasamantul general sa fie asa: sa se recalculeze toate voturile…si dak sunt mai mult de 2 voturi de pe acelsai IP nu conteaza ce nume de cont sa fie sterse…si apoi sa se traga linia…si parerea mea asa ar fii cel mai bine…dany…ar fii bine sa-mi citesti comm-ul…ce parere ai?

  37. scuderia spune

    @admin
    rectific…sa se stearga voturile de pe acelasi IP nu conturile…iar dupa finalizarea concursului sa se stearga toate conturile care sunt de pe acelasi ip..ar fii corect:)

  38. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Exact acelasi lucru l-am remarcat si eu,ca dupa primele etape,care au fost castigate cu 30 de puncte,a inceput sarabanda voturilor,ori eu,fara frauda,nu am putut sa tin ritmul…Poate,daca in regulament se stipula faptul ca TOTI userii care dau voturi sunt obligati sa-si posteze propriile replici,atunci se schimba calimera…

  39. Daniel Popescu spune

    @scuderia: Toti userii care au fraudat concursul vor fi eliminati. Nu toleram in niciun fel incercarile de a trisa. Clasamentul final va fi format exclusiv din useri corecti.

  40. Daniel Popescu spune

    @Betivul: In conditiile in care acesti indivizi au pierdut ore intregi pentru a se vota singuri, banuiesc ca ar fi mai pierdut alte cateva ore pentru a posta cateva zeci sau sute de replici :)

  41. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Da,sunt de acord si ma cam mir ca in Romania se vrea respectata o lege! Dar gustul amar ramane si reprosul meu la fel: trebuiau exclusi de la inceputul concursului !!!

  42. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Acuma incep sa-mi fac eu probleme : mi-am postat replicile din diferite locatii,unele de la amici pe care i-am atras in concurs (o locatie din Tisoara si una din Sibiu).Sper ca nu se considera frauda,deoarece de pe acele IP-uri am fost votat de-a lungul concursului! Pana la urma nu puteam sa concurez daca nu postam de unde eram in saptamana respectiva.Faza faina e ca nu mi-a fost aleasa nicio replica cand am postat de la amicii mei..

  43. Daniel Popescu spune

    @Betivul: Pe 2 martie, cand vom publica lista finala a castigatorilor, vei avea parte de o surpriza foarte placuta :)

  44. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Pana la urma Brucan nu a avut dreptate si incep sa ma bucur !

  45. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Pot sa fac o analogie? Ce spui despre o blonda naturala careia i-a iesit o shuvitza bruneta ? O RAZA DE SPERANTZA !

  46. Betivul spune

    @ WestMclaren
    Bai nene,ai adunat 11 puncte dar in etapa 12 ai acumulat 5 puncte cu 205 (doua sute cinci) voturi ! Fereasca-ma Dumnezeu dar nu prea aveti rusine! Stiu ca nu tu esti de vina.Te-au votat userii aia nenorociti care ti-au vrut raul.Au vrut sa te curenteze si au reusit…

  47. Rosca Nicolae-Stelian spune

    Interesanta experienta concursul asta…..deabia astept ziua de luni…….@Daniel&Co..ar trebui sa “vorbiti” cu cei de pe concursuri.biz si konkurs.ro si altele asemenea sa adopte un model de regulament cadru beton pentru concursurile pe net pe categorii(in colab cu un jurist, programatori si admin de retea) sa le puna la dispozitia organizatorilor, asa incat pe viitor concursurile sa fie “curate” 100%. Am dreptate?

  48. Betivul spune

    @ Rosca Nicolae Stelian
    Prietene iti recomand sa urmaresti concursul foto de pe : http://www.concurs-foto.ro unde userii,contrar regulamentului,posteaza poze furate de pe net! Ma tot intreb:cat de prost trebuie sa fi sa nu-ti dai seama ca esti penibil?

  49. Rosca Nicolae-Stelian spune

    Tot uit ca suntem totusi in Romania…chiar daca e http://www……va urez “concursuri usoare”….”s-auzim de numai bine”…Constantin Neculai-Munteanu …pretenii stiu de cine vorbesc….

  50. Rosca Nicolae-Stelian spune

    rectific “s-auzim numai de bine”

  51. Johann spune

    eu zic sa se anuleze tot concursul, a fost un mijloc bun de a petrece iarna si sper ca si pentru ceilalti, au fost nereguli, Romania e tara tuturor posibilitatilor asa ca sa ne concentram pe f1 camp si sa lasam amarul din ” eu cu cine votez”, de sters , da se pot sterge toti cei care au incalcat bunele”moravuri” si sa le fie luat in colimator ip, in rest sanatate si numai bine la toti, mai sunt zile si concursuri pe care sa le castigati corect.
    PS. “la nemti lucrurile merg ceas”

  52. Betivul spune

    Ii recomandam colegului Rosca sa urmareasca un anumit concurs foto in care ”hotzii” de poze de pe net nu-si dau seama cat de penibili sunt cand posteaza furaciunile lor in concurs.Aici avem un individ sau o individa (ha-ha-ha) care e dovedit ca ”fura” voturi la acest concurs,dar nu-si da seama de penibilul situatiei! Si voturile curg…incet dar sigur.. Presupun ca nu e fanul acestui blog.Urmariti (cu uimire) cum creste numarul voturilor …

  53. Betivul spune

    @ Johann
    Mai,mai,mai.Te-ai gandit mult la ce ai scos pe gusha? Sa se anuleze concursul??? Din cauza unor hotzi? Pai cum ramane cu cei corecti? Cu aceia care au respectat legea? Cu astia ce facem? Ii blamam si pe ei si le refuzam premiile ??? Se vede ca ai o conceptie tipic romaneasca:sa moara si capra vecinului,nu? Ca doar e tzara tuturor posibilitatilor,nu? Iar tu,dragul meu,esti un reprezentant de frunte al acestei ipotetice tzari,in care ai fi rege!

  54. Betivul spune

    @ Johann
    Bai nene tu ai auzit de gramatica,ortografie,punctuatie,logica,etc? Nu prea cred….

  55. scuderia spune

    @ Betivul
    felicitari pentru laptopul castigat:D….bv:P

  56. sebabaur spune

    a fost un concurs idiot si de asta cred ca s-au bulucit la pomana atatia. scuze de limbaj dar sunt de la tara din moldova. si f1 champ pare cam dubios din cauza castigatorilor, pt ca mereu aceiasi indivizi stiu primii clasati de parca ar fi medium-uri dar asta cu replica a fost de jale. eu unul am intrat pe site doar pt stirile din f1 si nu pt ciurucuri din astea. daca vrei ceva trebuie sa muncesti si nu sa participi la concursuri idioate. no offence admin dar ati dat-o in bara cu un astfel de concurs cu astfel de premii.

  57. scuderia spune

    @sebabaur
    frate…cred k ai gresit site-ul….nu sunt concursuri idioate…sunt chiar interesante…ar fii foarte frumos dak nu s-ar fii trisat deloc (in cazul “lasa-i fara replica”)…cat despre f1 champ….eu zic ca este cel mai meserias concurs…abea astept sa inceapa…faza e…k dak stii de unde iau adminii stirile este usor sa-ti faci o idee pt echipa…asa k frate…taci si invata:)

  58. ally_great spune

    @scuderia
    Ai dreptate! Cei care au putin antrenament se vor descurca de minune in F1 Champ 2009. E un concurs care iti pune serios mintea la contributie si totul e pe bune, desi incepusem sa am dubii la un moment dat. Oricum “tema” concursului Lasa-i fara replica a fost extrem de bine gandita, dar cei care ne-au lasat intr-adevar fara replica au facut-o (majoritatea, pt ca putini au jucat corect) intr-un sens negativ. Sunt curioasa, poate la fel de mult ca oricare a scris ceva aici care vor fi primii 5 (pt ca aici nu e ca la F1 Champ :) ))))

  59. spawn spune

    Salut all,nu-mi place sa ma bag in oala vecinului dar ii dau dreptate lui Scuderia,acum faceti o mica exceptie ca am spus acest lucru.Iar despre concurs ,pot sa spun ca este foarte interesant dar nu meritam acest lucru.Pur si simplu atata timp cat in Romania exista coruptie ,hotie si destule care nu vreau sa fac o lista.Abia astept sa inceapa f1 champ ,si numai bine tuturor si lasati totu in baza adminului nu va mai dati cu parerea ,pentru ca asa este cel mai bine……

  60. westmclaren spune

    @betivul
    Ti-ai gasit si tu de cine sa te iei!!!

  61. sebabaur spune

    @scuderia
    nu am zis de f1champ ca e un concurs idiot ci de asta cu replicile, oricum cine are mult timp liber sau lucreaza pe comp si are si net unde lucreaza poate urmari stirile si face schimbari in echipa la timpul potrivit. replicile au fost de jale ca numai nu i-au invitat adminii pe baieti sa posteze mii de mesaje.

  62. Daniel Popescu spune

    @sebabaur: Asa cum am mentionat la inceputul postului,prin concursul cu replici intentia noastra a fost sa cream un mediu de relaxare intre doua editii de F1 Champ. Concursurile de acest tip sunt foarte populare in strainatate – celebrele Caption Contest.
    Din pacate, o mare parte dintre useri nu au inteles intentia noastra si au incercat prin orice metode sa ajunga sus.
    Cat despre primii, din punctul meu de vedere sunt foarte ok. Glumind putin, as zice ca laptopul poate fi utilizat pentru F1 Champ, consola Wii pentru un viitor joc de Formula 1 pe aceasta platforma, telefonul mobil pentru o viitoare versiune de mobil pentru F1 Champ, macheta cu Schumi e pentru orice fan al F1, iar mp3 player-ul poate fi incarcat cu mesajele radio dintre piloti si echipe din timpul curselor :)
    Deci au fost niste premii Formula 1 related :)

  63. Daniel Popescu spune

    @scuderia, @ally_great: Vom vedea, s-ar putea ca in F1 Champ 2009 sa va dati seama mai greu de unde luam stirile :)

  64. Johann spune

    sincer, sunt niste premii de luat pentru cei care merita, iar in ce priveste cat de gramatical sau ortografic am scris eu, sigur nu sunt roman 100% si mai mult mult nu cred ca ai fi terminat la filologie (Betivul), sincer ma indoiesc sa vorbesti corect romaneste si daca esti 100% roman, cat despre ceea ce vad ca scrieti ma c-am lasa rece
    PS. “la nemti lucrurile merg ceas”

  65. PREOTU spune

    MA INTREB DACA EU AM GRESIT SI UNDE PENTRU CA EU AM POSTAT REPLICA MEA O DATA LA 3 SAPTAMANI SI NU AM VOTAT ACEEEASI REPLICA DE MAI MULTE ORI. EU CRED CA TREBUIE SA MA AFLU IN ACEL CLASAMENT CARE SE VA AFISA IN DATA DE 2 MARTIE. DANIEL TREBUIA SA SPUI DE LA INCEPUT REGULAMENTUL PENTRU A FII CORECTI CAND POSTAM REPLICILE LA CONCURSUL ” LASA-I FARA REPLICA”.

  66. PREOTU spune

    SI NUESTE DREPT PENTRU MINE SA NU FIU PRINTRE ACEI 5 USERI CASTIGATORI.

  67. ally_great spune

    @Dani – sursele sunt multiple, diversificam cautarea daca e necesar :D nu exista nu se poate. Glumesc, bineinteles :) ) Sfarsit de saptamana placut tuturor!

  68. Betivul spune

    @ Johann
    S-ar putea sa ai dreptate cu vorbitul,recunosc ca mai imi scapa si mie cate o ”perla”,dar cand e vorba de scris si cand nu te grabeste nimeni,minimul respect fata de cei cu care dialoghezi te obliga sa incerci sa scri corect !
    @sebabaur
    Vulpea,cand nu ajunge la struguri,zice ca-s acri.Unde ai vazut tu pomana la concursul asta? Vrei sa zici ca participantii nu au muncit ? Tu vezi munca doar ca o activitate fizica?

  69. Johann spune

    sa lasam orice discutie in contradictoriu, numai bine la toata lumea si sanatate.

  70. Betivul spune

    @ kelye
    Sunt fan Radio Guerrilla ! Am castigat si eu o etapa din ”Rescrie Miorita”…dar tot nu-ti dau dreptate…

  71. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Sunt logat pe automarket,imi vad poza din dreptul userului dar ea (poza) nu-mi apare cand postez pe blogul dumneavoastra ! Ce se intampla?

  72. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Nu cred ca e o problema din compul meu deoarece pe site ”ma vad”,doar pe blog nu apare…Si unii useri apar cu avatar…

  73. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    …ori ”radacina” blogului e adresa siteului,nu?

  74. Rosca Nicolae-Stelian spune

    Va dati seama ca nimeni (din lista) nu doarme la noapte pana dupa 12 – Domnu’ Popescu sa nu ne inseli asteptarile, da?

  75. Betivul spune

    @ Rosca Nicolae Stelian
    Hai, bai…lasa omul in pace ca e duminica! N-ai somn?

  76. Betivul spune

    @ Rosca Nicolae Stelian
    Iti dai seama cat are de muncit domnul Popescu??? Daca elimina hotzii din concurs,tot clasamentul se schimba dramatic! Useri corecti (care au terminat o etapa pe locul 5-6) se vor trezi castigatori de etapa ! COOL ! Dumneavoastra,prietene,cu 4 puncte corecte o sa acumulati vreo 30 si atunci o sa ma devansati ! Atunci o sa incep eu sa plang..

  77. Rosca Nicolae-Stelian spune

    E,,,nici chiar asa…… :o )

  78. Daniel Popescu spune

    @Betivul: Avatarul de pe blogul de F1 nu are legatura cu avatarul de pe forum. Trebuie sa-ti faci cont pe Gravatar.com si sa atasezi un avatar adresei de mail cu care comentezi aici. Apoi, acel avatar va aparea pe toate blogurile pe care comentezi cu adresa respectiva de mail.

  79. Rosca Nicolae-Stelian spune

    Cei care n-au fost alesi etapa asta (si sunt curati) sunt feriti……dar ia ganditi-va daca unul din cei descoperiti (ca hot) voteaza de pe acelasi IP numai de doua ori fiecare replica din tura asta…..ne-a pus-o……..De exemplu mie (nu spui cine…persoana importanta) mi-au crescut voturile dintrodata subit (sa placa oare asa de mult replica mea?)……..Doamne apara……si pazeste……

  80. me_najanaja spune

    mda… e pacat ca asa ceva se intampla, era de asteptat, din aceasta cauza nu am jucat mereu “lasa-i fara replica”; astept si eu cu nerabdare un concurs corect,ne vedem in F1. Ciudat este ca unele replici propuse, eu unul nu le gasesc amuzante… asta e astept cu nerabdare startul campionatului,sper ca pana atunci sa scapam si de blatisti :) )

  81. Rosca Nicolae-Stelian spune

    Poate-ar fi mai bine sa nu se ia in considerare acesta ultima runda…sau daca se ia….sa se analizeze foarte scrupulos…..cine si de unde a dat voturi…..

  82. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Am intrat pe gravatar.com si la adresa mea de mail imi spune ca e deja in folosinta.De cine,nu stiu..
    Pana la urma asta e clasamentul general???

  83. Rosca Nicolae-Stelian spune

    Modificarile finale……cand?

  84. Rosca Nicolae-Stelian spune

    Asteptam……hotararea finala, stim, o iau sefii……faceti sedinta cu pricina azi la prima ora……

  85. mika_hakkinen spune

    Sunt foarte curios si am fost mereu pe tot parcursul concursului, cum era o asa mare diferenta de voturi intre castigatori de la o etapa la alta, cam batator la ochi, sa castigi o etapa cu 100 de voturi, si in alta cu aproape 300… ceva suspect e la mijloc. Eu am incercat sa pun cel mai bune replici, de luni pana miercuri noaptea eram cu foile dupa mine, stergand, corectand, modificand-mi replica pana a ajunge la cea pe care eu o consideram cea mai BUNA. N-am reusit sa fiu in top 5, pentru a castiga ceva… insa abia acuma imi dau seama de ce, se pare ca NE-AU LASAT FARA REPLICA unii dintre noi… sper ca sefii sa ia decizia cea mai buna, adevarul sa iasa la iveala si castigatorii sa-si ridice trofeele…Va felicit penmtru ideea acestui concurs… pacat de unii care…

  86. Daniel Popescu spune

    @all: Clasamentul final va fi publicat in cursul zilei de astazi. Dureaza ceva mai mult pentru ca trebuie sa facem in paralel si ultimele teste pentru F1 Champ :)

  87. mika_hakkinen spune

    Asteptam cu nerabdare CLASAMENTUL FINAL domnule Daniel. Sa testati sa iasa bine F1 Champ 09, mai prestigios si mai atractiv ca-n anii trecuti.

  88. crismar56 spune

    Aseara,destul de tarziu, ma uitam la clasamentul concursului si vedeam cum se primesc voturi pe ultima suta,inclusiv replica mea primind voturi.Chiar eram bucuros ca ajunsesem pe locul 3 fara ca sa imi votez replica de pe zeci de conturi facute special.Dar surpriza avea sa vina doar cu cateva minute inainte de ora 24 atunci cand cel de pe locul 4,care la ora 22 avea vreo 7 voturi mai putin, m-a depasit cu un vot. Ce intamplare!!!!! Exact un vot in plus.
    P.S. Chiar pe la ora 21 am vorbit cu cineva care este implicat in acest concurs, ii explicam situatia si ne intrebam ce se va intampla,cum se va termina acest concurs de care, ca buni romani ce suntem, NE-AM BATUT JOC!
    Scuze celor ce au jucat corect (putini din punctul meu de vedere).
    Sa vina F1Champ!

  89. westmclaren spune

    Gata fratilor!!!!!!!! A inceput F1 Champ 2009.
    Bafta

  90. (ADY) spune

    Sa luati masuri drastice………….. bafta multa pentru f1 champ 2009 sa auzim numai de bine mult succes

  91. lxu spune

    @daniel mai bine faceati chestia asta prin primele etape, acum e cam tarziu…

    Felicitari betivu;)

  92. Betivul spune

    @ Radu catalin (cu ”c” mic)
    Anual,MEC-ul publica ”perle” din intelepciunea celor ce dau BAC-ul.
    Postul tau : ”Unii se simt ,,ofuscatii”’unde ai fost frate ?pe sub o masa in crasma?:))..tot parcursul etapelor citez din Caragiale…,,Da io cu cine votez:-?? hc pardon moncher” ar fi luat locul 1 cu coronita!
    Este exemplul tipic de a scrie ceva doar ca sa fie scris,sa umpli pagina ,cum ar fi. Spune-mi si mie ce ai vrut sa zici deoarece n-am priceput nimic.E clar ca te-ai legat de mine si nu ma supar,dar….

  93. scuderia spune

    @Admin
    si de cand vor fii punctate stirile??

  94. Daniel Popescu spune

    Asa cum este mentionat in regulament, din 16 martie.

  95. scuderia spune

    ok, ms dany…bafta tuturor

  96. Radu Catalin spune

    @betivul ..
    Frate facut o parodie ce te aprinzii ,ai putea sa zici ,,multumesc” ca ai ramas pe acea pozitie in clasament:))
    Pana aqm 2.3 zile nu ai scris 2 randuri aqm debitezi ca o baba la coltz de strada .NU mam legat de tine doar e o concluzie,Bafta si pace:))

  97. Betivul spune

    @ Daniel Popescu,@ automarket.ro
    Va multumesc si va asigur ca v-ati castigat un fan ! De meserie sunt pilot militar iar pasiunea mea tine de aviatie si avioane militare,rebus si umor de buna calitate.Masinile din F1 mi se pareau prea ” incete” pentru gustul meu (ha-ha-ha) asa ca nu le-am prea dat atentie. Acum o sa !

  98. Radu Catalin spune

    Felicitari ,,betivul” dar era bine daca atii fi avut un nume mai razboinik credeam ca e un kinder :) )
    respect si cer albastru..zis bine?

    Imi cer scuze daca vam ofensat prin ce am scris mai sus

  99. scuderia spune

    felicitarile mele inca odata…defapt…acum 2 sau 3 zile te-am felicitat pentru laptop:)):))…;)bv

  100. Betivul spune

    @ Daniel Popescu
    Conform regulamentului am trimis un mail cu toate datele la concurs@automarket.ro ! Ma intreb daca dumneavoastra nu trebuia sa-mi raspundeti si sa-mi confirmati primirea datelor…

  101. Daniel Popescu spune

    @Betivul: Am primit mailul.

  102. crismar56 spune

    Tiltul de mai sus “Ne-ati lasat fara replica” este valabil atat pentru noi cei ce am participat ca si concurenti ai acestui concurs cat si pentru cei ce au administrat replicile,voturile cat si acordarea premiilor.
    Daca faptul ca premiile de etapa au ramas asa cum au fost stabilite la sfarsitul fiecarei etape, ADICA FRAUDATE, raman FARA REPLICA cand observ cum ati IMPARTIT PREMIILE FINALE.
    Logica lucrurilor si a bunului simt spune ca daca nu ati facut nicio modificare a clasamentelor de etapa nici asupra clasamentului final nu ar trebui modificat.
    Daca totusi clasamentul final il schimbam,deci stim cine a FRAUDAT, atunci schimbam si clasamentele de etapa,macar cele care mai puteau fi schimbate,adica pentru care premiile nu au fost inca trimise.
    CIREASA DE PE TORT ESTE PREMIUL SPECIAL.
    Daca memoria mea de elefant batran nu ma inseala in primul regulament al concursului(stim ca au fost doua variante) scria ca pot participa la acordarea premiilor finale numai cei ce au participat la cel putin 10 etape din cele 15 ale concursului.
    Raman uimit cand vad,poate cei mai multi nici nu au avut curiozitatea sa se uite,ca PREMIUL SPECIAL AL CONCURSULUI,CARE NU ESTE UN PREMIU MIC, A FOST CASTIGAT DE UN USER CARE S-A INCRIS IN DATA DE 26.02.2009,deci nu a postat niciodata o replica si mai mult nu a avut decat un vot cu care a intrat in urna pentru premiul final.ASTA DA BAFTA!
    Poate reusiti sa ii luati un interviu Aghatei, sa vedem si noi cat de mult s-a bucurat cand a castigat acest premiu.
    ACUM CHIAR NE-ATI LASAT FARA REPLICA.
    Imi doresc ca,cati mai multi romani sa nu uite imnul nostru national. DESTEAPTA-TE ROMANE!
    Sa auzim de bine!Toate cele bune tuturor!
    P.S. Sper ca mesajul sa ramana aici si sa fie citit de cat mai multi useri.
    Astept pareri si comentarii pro si contra.

  103. ally_great spune

    @crismar – O melodie , nu atat de cunoscuta spune in felul urmator : “Desteapta-te romane si culca-te la loc!” Poate ca acelasi lucru ar trebui sa il facem si noi in momentul de fata pentru ca e clar : NE AGITAM DEGEABA! Daca tot concursul a fost o mare frauda, era prea frumos sa se termine intr-un mod corect. Ai dreptate, si eu am fost indignata cand am vazut cata bafta pot avea unii, si, mai ales cu un cont “capusa” (cum zice Dani), un cont fantoma, o persoana practic “fictiva”! Extras din ACTUALUL regulament al concursului : “Premiul special se va acorda prin tragere la sorti intre userii care au votat replica invingatoare intr-o etapa. Daca un user a reusit sa ghiceasca replica invingatoare in mai multe etape, acesta va intra cu sanse mai mari la tragerea la sorti, fiind reprezentat in urna de acelasi numar de ori de cate ori a votat castigatorul unei etape” . CULMEA – daca mai era cazul sa ne miram – Aghata a votat o singura data si a castigat! In rest, no comment, sunt in asentimentul tau si te felicit pentru acest post! In speranta ca nu ne vor fi sterse comentariile…numai bine!

  104. crismar56 spune

    Daca acordareA PREMIULUI SPECIAL ramane asa eu cred ca e cea mai mare frauda si asta din cauza unui regulament facut foarte prost.
    Noi toti userii care timp de 4 luni am tot dat click-uri pe site si ne-am agitat atat,am postat replici,am urmarit clasamente,am FRAUDAT CARE DE CARE MAI MULT, ramanem cu gura cascata cand vedem ca vine cineva(Aghata) se inscrie pe site cu 3 zile inainte de terminarea concursului,da 10 click-uri si se alege cu o excursie de vis.
    Felicitari Aghata!
    P.S. Vreau o poza cu Aghata fericita.

  105. Bruno_Senna spune

    De acord cu crismar56…so vedem pe Agatha!!!
    Aly are si ea dreptate,litera si spirutul regulamentului..:-??

  106. Daniel Popescu spune

    @crismar56: Este foarte usor sa spui ca toate clasamentele de etapa ar trebui refacute. Din pacate, nu este chiar atat de usor de implementat.
    Premiile aferente etapelor au fost deja expediate castigatorilor, iar refacerea clasamentelor de etapa ar echivala cu schimbarea tututor castigatorilor.
    In aceasta situatie, ar trebui sa cerem castigatorilor de etapa sa inapoieze premiile, fapt de neconceput pentru orice concurs din lume.
    In acelasi timp, clasamentele de etapa nu se pot schimba retroactiv, iar acest lucru este firesc in orice regulament sau lege.
    Cat despre premiul special de la finalul concursului, regulamentul este foarte explicit: “Premiul special se va acorda prin tragere la sorti intre userii care au votat replica invingatoare intr-o etapa. Daca un user a reusit sa ghiceasca replica invingatoare in mai multe etape, acesta va intra cu sanse mai mari la tragerea la sorti, fiind reprezentat in urna de acelasi numar de ori de cate ori a votat castigatorul unei etape”.
    Asadar, un user este inclus in tragerea la sorti chiar daca nu a propus nicio replica pe parcursul concursului. Singura conditie este sa fi votat replica castigatoare in cadrul oricarei etape de concurs, iar userul Aghata respecta aceste conditii minime de participare la tragerea la sorti. Poate ca userul Aghata a pornit cu sanse mult mai mici de castig comparativ cu alti useri, dar a reusit sa castige. A fost o tragere la sorti, practic a fost vorba despre noroc, nu despre numarul de click-uri efectuat de un user in cadrul acestui concurs.
    Vom incerca sa facem un interviu cu aghata, insa ramane la latitudinea acestui user daca va accepta sau nu sa ne raspunda la intrebari.

  107. Bruno_Senna spune

    Fantoma de la opera…Agatha,e conform regulamentului,insa e imoral,ar trebui dat userului care a ghicit cele mai multe locuri 1 la etape ,asa lam intzeles noi ,in fine Sa nu joace la lotto !!!! Ca ar da faliment statu:((
    Nu vrem interviu cu o fantoma …vrem sa ne concentram pe F1 Champ BAFTA Tuturor!!!!!

  108. crismar56 spune

    @Daniel Popescu Recunosteti ca regulamentul a fost prost conceput?Nu mi-ati raspuns daca asa a fost in prima varianta si cand s-a schimbat,adica daca trebuia sa ai minim 10 participari din 15 pentru a te inscrie pentru cursa premiilor finale(memoria mea a retinut bine acest lucru).
    Am curaj sa pun pariu pe orice ca userul Aghata e unul capusa si sunt convins ca si tu stii asta.
    O tot dam cu regulamentul inainte,dar il sustin pe Bruno Senna – ESTE IMORAL.
    Eu nu am spus sa schimbati toate clasamentele ci daca citeati mai cu atentie am spus sa se schimbe clasamentele care mai puteau fi schimbate,adica cel putin ultimul,pentru ca pe mine unul ma doare cel mai mult ultimul clasament pentru ca eram in finala.Daca ceilalti nu au avut reactie cand AU FOST FURATI eu am fost educat sa nu tac atunci cand SUNT FURAT PE FATA si se si confirme asta si de catre voi.
    Am fost acuzat in debutul concursului ca ne-am votat in echipa ceea ce era in spiritul regulamentului si nu incalcam nicio regula dar voi ca niste OAMENI CORECTI NE-ATI TRAS DE URECHI. Unii dintre noi,PRINTRE CARE SI EU, au inteles mesajul si nu am mai continuat sa facem acest lucru care era CONFORM REGULAMENTULUI, dar ramanem consternati cand vedem ca altii incalca orice regula de bun simt iar voi ii premiati ca pe niste cinstiti concurenti.
    AGHATA ESTE O HIMERA!
    Sa auzim de bine!Toate cele bune!