Prost intr-o Dacie

Romania iese din nou in evidenta in lumea sporturilor cu motor, chiar daca una dintre cele mai mari tari din regiune nu are niciun circuit de curse omologat de FIA.

De data aceasta trebuie sa le multumim celor de la Dacia pentru faptul ca au pus Romania pe harta sporturilor cu motor. Astfel, versiunea de competitie a viitorului model Duster va participa la celebra competitie Trophee Andros, cunoscuta pe plan mondial pentru dificultatea probelor ce se desfasoara pe trasee montane acoperite de zapada.

Mai mult decat atat, bolidul va fi pilotat de nimeni altul decat cvadruplul campion mondial Alain Prost, francezul in varsta de 54 de ani cucerind titlul in 1985, 1986, 1989 si 1993.

Mai multe informatii despre versiunea de competitie a modelului Dacia Duster si despre Trophee Andros puteti citi in articolul publicat de colegii mei de la Automarket.

Etichete:

11 comentarii la “Prost intr-o Dacie”

  1. Vlad.P spune

    foarte fain titlul, pentru prima data e ok ca exista un Prost intr-o Dacie :) )

  2. diesel spune

    Ma bucur oridecate ori Dacia scoate un produs pe piata.Ca si in 2004, cand a fost lansat Loganul, si de data asta privesc cu mult optimism noul SUV.Nu e cea ma frumoasa masina, insa cred ca va avea un raport calitate/pret bun, cu sanse mari de a “lovi” in segmentul SUV-urilor low cost.Inteleg ca transmisia 4×4 este originala, apartine centrului de cercetare din Romania, sunt extrem de curios sa vad nivelul la care s-a ajuns la Dacia.Am vazut pozele cu SUV-ul,mi se pare ok.

  3. florin spune

    Fara sa comentez titlul de prost gust, cu 2 sensuri de mai sus, pot spune ca ma bucur ca Dacia are curaj sa trimita o masina in asemenea competitii.
    Bafta multa in continuare.

  4. florin spune

    De ce mi-ai scos comentariul? Ca ti-am atras atentia ca nu ai fost chiar asa de cool cu titlul pe care l-ai pus?
    Bafta multa domnule Popescu, dar ar trebui sa ai alta parere fata de valorile acestei tari.

  5. Marian spune

    Se entuziasmeaza degeaba Dacia pt un SUV. Nu stiu ce-a fost in capul lor cand s-au apucat de treaba. Renault a scos anul trecut Koleos si Dacia scoate la 2 ani Duster. Ajungea Sandero 4×4 cu garda marita si un motor mai puternic (cam 120CP). Nu am vazut nici un pret. Oricum, nu cred ca pot concura cu chinezii care vand 4×4 cu 13.000 eur. Nu vad Dacia sa aiba un SUV calitativ superior si mai accesorizat decat cel al lui GreatWall.

  6. dan spune

    GreatWall sunt cam praf la siguranta, nu crezi?? Si plus ca Dacia are deja o imagine bunisoara in Europa, chiar daca o sa fie mai scumpa decat chinezariile, deci eu chiar vad sa aiba sanse in fata chinezilor ( si NU SUNT POSESOR DE LOGAN).

  7. ovidiu spune

    Nu pot concura cu chinezii in china, in rest se pare ca tu esti de pe alta planeta daca nu vezi ca dacia (logan si sandero) se vinde f bine in europa (dar si prin alte parti e drept sub sigla renault) si se pare in curand si in UK, o piata la fel de grea ca cea a germaniei. Ca sa nu mai zic ca suv-ul chinezesc e vai si amar de el la capitolul siguranta.

  8. gigi spune

    “Romania iese din nou in evidenta in lumea sporturilor cu motor”. Unde naiba iese? Abia incepe sa intre in normal. Pana sa iasa in evidenta mai e ceva.

  9. Daniel Popescu spune

    florin, comentariul tau a aparut cu intarziere pentru ca ti-ai exprimat pentru prima oara parerea pe acest blog. Toate comentariile de acest fel intra direct in moderare si trebuie activate manual. De acum inainte comentariile tale vor aparea imediat, daca vei introduce aceeasi adresa de mail.

    Titlul nu are doua sensuri. Ar fi avut doua sensuri numai daca as fi scris “Un Prost intr-o Dacie”.

  10. Daniel Popescu spune

    gigi, pai a iesit in evidenta si cand a venit Renault la Bucuresti. Presa internationala de F1 a relatat pe larg despre demonstratia de F1 din Piata Constitutiei.

  11. florin spune

    ok, scuze