RetroF1

Lista echipelor care doresc sa participe in sezonul viitor se mareste pe zi ce trece. Pana acum numaratoarea a ajuns la 9, dar tind sa cred ca foarte curand va trebui sa apelam si la degetele de la picioare pentru a tine socoteala acestora.

Paradoxal, situatia a devenit amuzanta pentru fanii Formulei 1, care incep sa glumeasca pe tema numelor echipelor care ar putea concura in 2010. Pe Twitter, deja celebrul canal de comunicare in stil SMS, fanii au creat un canal numit #retroF1, intrucat Brabham si March se numara printre echipele care ar putea participa anul viitor in F1.

Este dificil de anticipat ce se va intampla, daca ne gandim ca actualul conflict dintre FOTA si FIA este departe de a se fi incheiat. Insa daca adaugam faptul ca Ross Brawn a intentionat sa-si botezeze propria echipa drept Tyrrell*, titulatura retroF1 nu este prea departe de adevar.

PS: Sectiunea de Formula 1 a site-ului Automarket este prezenta pe Twitter aici. Userii care au cont pe Twitter sunt invitati se ne “urmareasca”, pentru ca acolo vom mentiona uneori si informatii care nu apar pe site. Mai multe informatii despre Twitter puteti afla aici.

*Informatia potrivit careia Brawn GP ar fi trebuit sa se numeasca Tyrrell a fost dezvaluita de Ross Brawn in numarul din luna mai al revistei britanice F1 Racing.

4 comentarii la “RetroF1”

  1. prudentul spune

    Tyrrell. Cu doi de L.

  2. Aur1989 spune

    va fi haos :(

  3. mad79 spune

    nu merhe sa dau pe linkul twitter,de aici!poate ca sunt pe ie si ar trebui sa trec pe mozilla?

  4. mad79 spune

    gata am rezolvat!!!