Sa trecem pe pixeli

Nu mi-a placut aproape niciodata de Max Mosley. Nu mai departe de anul trecut ii ceream chiar demisia, dupa celebrul scandal sexual in care a fost implicat.

Si totusi, individul are si partile lui bune. Si nu pot decat sa il aprob atunci cand spune ca Formula 1 ar trebui sa profite de expansiunea internetului si de facilitatile oferite de mediul online pentru a imbunatati calitatea Marilor Premii.

Cum ar putea Formula 1 sa intre efectiv pe monitoarele calculatoarelor noastre conectate la internet? Din punctul meu de vedere, cam asa:

- transmisii in direct ale Marilor Premii (antrenamente, calificari, cursa). Punct deja atins in Marea Britanie, insa inaccesibil in mod legal fanilor din alte tari.

- posibilitatea de a face transmisii pe mai multe canale simultan: unul cu imagini live de pe circuit, altul cu imagini de la boxe si asa mai departe. In prezent asta se face dupa bunul plac al regizorului transmisiunii.

- posibilitatea de a inchide comentariul si de a privi cursa doar ascultand sunetul motoarelor si discutiile dintre piloti si echipe

- un canal dedicat statisticilor in timp real in timpul curselor. Adica cam ce avem acum pe f1.com in timpul evenimentelor oficiale.

Dupa cum vedeti, nu exista noutati majore. Insa internetul poate integra toate aceste platforme intr-una singura, usurand posibilitatea utilizatorului de a alege tipul de informatie pe care doreste sa il vizualizeze.

Voi ce propuneri ati face pentru a imbunatati experienta fanilor in timpul vizionarii curselor pe internet?

4 comentarii la “Sa trecem pe pixeli”

  1. scuderia spune

    deci chiar imi plac ideile astea…apropo…nici mie nu imi place max moxley

  2. Danao spune

    Bravo Daniel!

    Nu te citesc des dar cu ideile astea ai trecut in topul listei de jurnalisti auto din Romania.

    Esti primul intre colegii tai care arata ca gandeste si traieste in domeniul asta. Ti-ai castigat un cititor in plus; ne doresc sa tii stacheta sus.

    Pana acum urmaream live statisticile avand cont pe fi.com si simteam ca nu e suficient (mai ales cu toate comentariile idioate ale lui Miki…).

    Incearca sa dai un mail la Max sau Bernie… :) . In locul lor te-as angaja sa gestionezi platforma pentru Romania.

  3. radcargt08 spune

    Cine plateste…..costurile Bernie:))!!!! ar fi bune aceste aplicatii pe net sa fie accesibile …BBC no aberatiile unora …..Sarumana ITV :) si f1.com RTL Propunerile tale Dany sunt corecte si aplicabile prepay..O relansae si ar creste numarul privitorilor…adio TV:)) ….

  4. marianescu spune

    Apropos fratilor: are careva vreo idee unde o sa ne putem uita si noi anul asta la F1 (altundeva decat pe TVR sau RTL)?! De preferat la vreun post / site in limba engleza? Ca eu, unul, nuuuu mai am nerv de comentariile celor doi de la TVR (si germana nu stiu)….