Schumacher recidiveaza

Pasiunea lui Schumacher pentru fotbal nu cunoaste limite. Meciurile pe care le sustinea pe vremea cand era pilot de F1 reprezinta deja ceva banal, astfel ca multiplul campion mondial a trecut la donatii inedite.

Preambul

Lukas Podolski este un fotbalist german de origine poloneza care a fost transferat in 2006 de la FC Koln la Bayern Munchen. Din 2007, germanul a fost trecut pe linie moarta de gruparea bavareza, iar campioana Germaniei a anuntat ca este dispusa sa il vanda pentru suma de 10 milioane de euro. FC Koln doreste sa il rascumpere pe Podolski, iinsa nu are suficienti bani.

Solutia: FC Koln a realizat un portret digital al fotbalistului, iar suporterii pot cumpara cate un pixel din acest portret pentru 25 de euro.

Interventia lui Schumacher

Ei bine, unul dintre cei care a cumparat pixeli din portretul digital al lui Podolski este chiar Michael Schumacher, care a donat astfel 875 de euro. Germanul a atasat o fotografie pe sectiunea cumparata impreuna cu urmatorul mesaj: “Asadar, baiete, ai decis sa urmezi alegerea inimii. Acum este randul tau sa demonstrezi de ce esti capabil, iar fanii FC Koln au prilejul sa te sprijine din nou”.

Chiar daca pare o suma modesta, intentia lui Schumacher merita aplaudata, mai ales ca gestul sau va fi preluat cu siguranta si de alti fani ai echipei cand vor vedea ca pot fi colegi virtuali cu cel mai titrat pilot de Formula 1 din istorie.

Etichete:

Comments are closed.