Hakkinen revine în sporturile cu motor

În timp ce Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen vor lupta pentru titlul mondial în WRC, iar Jenson Button şi Fernando Alonso vor încerca să-l învingă pe Sebastian Vettel în cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi, un finlandez pe nume Mika Hakkinen va reveni spectaculos în sporturile cu motor într-o cursă de anduranţă din China care face parte din calendarul Intercontinental Le Mans Cup.

Iar revenirea dublului campion mondial în competiţie va avea loc la volanul unui Mercedes-Benz SLS AMG GT3, motiv pentru care aşteptările fanilor sunt foarte mari.

Ce cred despre asta (foşti) piloţi precum David Coulthard, Nico Rosberg, Ralf Schumacher şi Bernd Schneider aflaţi din clipul de mai jos:

PS: Evident, nu am uitat că şi Mihai Marinescu va concura la finalul săptămânii în Abu Dhabi. Despre asta vom vorbi însă pe larg joi în cadrul unui preview în care vei afla toate detaliile despre cursa demonstrativă de GP2 care îl poate propulsa spre un sezon complet în această competiţie în 2012.

Etichete: /

Un comentariu la “Hakkinen revine în sporturile cu motor”

  1. emerson spune

    Ii urez succes,desi,personal am unele rezerve… In DTM,dupa F1, n-a facut mare branza. E adevarat ca genul de cursa de la Zuhai,pretinde alte abilitati si calitati, totusi…am senzatia ca Hakkinen a cam spus ce avea de spus,pana la plecarea din F1. Totusi…sa aiba bafta!!!