Montoya te ghidează prin GPS

Juan Pablo Montoya a avut numeroşi fani în Formula 1, în ciuda, sau poate chiar datorită stilului sau inedit de pilotaj.

Aceştia se vor bucura însă să afle că pot călători cu maşina personală pe baza indicaţiilor pilotului columbian. Asta pentru ca Tom Tom a lansat un software de navigaţie prin GPS bazat pe vocea lui Montoya. Pachetul respectiv se numeşte “NASCAR şi INDY” pentru că include, pe lângă vocea lui Montoya, şi pe cele ale lui Dario Franchitti şi Scott Dixon, doi piloţi cunoscuţi peste Ocean.

În cazul în care vă veţi lăsa ghidaţi de Montoya, singura noastră recomandare este să nu încercaţi manevre de depăşire precum cea de mai jos:

Via | Le Blog Auto

Etichete: / /

8 comentarii la “Montoya te ghidează prin GPS”

  1. 91Schumi06 spune

    Daniele,scoate filmuletu’ ca ma apuca dracii!Iar mi-am adus aminte ca n-am vazut calificarile de la Nurburgring din 2003…si iar mi-am adus aminte cum am tremurat tot sezonu’ ala,mai ales la Suzuka!

  2. Dpp spune

    Tom Tom sunt intr-o perioada in care scot astfel de update-uri. Pentru 10$ (parca) puteai sa te lasi ghidat de Darth Vader , Homer sau Austin Powers.

  3. blackjack spune

    sau 91schumi06 uitate la clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=OKdtvWBPWRA care mi se pare mai “cuprinzator”

  4. guawar spune

    nu pot sa mai activez contul-am trimis la recuperare parola si nik-si nu primesc raspuns:ppguarino@gmail.com

  5. Dpp spune

    @blackjack : Damn , unde s-au dus vremurile astea??

  6. schumy1969 spune

    @91Schumi06
    cum a fost formula 1 si cum este astazi. de observat comentariul
    http://www.youtube.com/watch?v=OUt8gAeidPU

  7. 91Schumi06 spune

    @balckjack: interesant clipul…spre surprinderea mea Montoya a fost unul intr putinii piloti,daca nu chiar singurul,care avea curaj sa se mai lupte cu Schumi in acele vremuri.Dar era cam bezmetic,drept dovada faptul ca avea cea mai puternica masina dar pleca acasa cu motorul in brate.Au fost multe curse de genul asta,dar in nebunia lui a fost un pilot simpatic pe care l-am urat intre 2001 si 2004,mai ales pt acrosajul de la Sepang,ca mi-am adus aminte din video de el.
    @Schumy1969:
    Formula 1 era cu adevarat regina sporturilor cu motor,dar atunci isi mai permiteau si dueluri d-astea.Masinile erau mai puternici,bani din plin,masini de rezerva,seturile de pneuri nu erau limitate,faceau teste cate doareau,cand doreau…e si asta o cauza pt care F1 era mai spectaculoasa.Insa actualii conducatori nu inteleg ca reducerea bugetelor nu va face decat sa scada spectacolul si sa creasca numarul echipelor de pe grila,ceea ce pe mine,ca telespectator,nu ma incanta deloc.degeaba vad 12-13 echipe pe grila si o cursa in care sa mearga una-n spatele celeilalte.Asa…mai bine 7-8 echipe,dar macar 4 din ele sa ofere spectacol.Oricum…nimic nu va mai fi la fel ca inainte,unii dintre piloti au imbatranit,altii s-au retras,iar astia tineri nu pot sa faca ce faceau Prost,Senna,Mansell,Schumacher,Hakkinen,Villeneuve,etc…

  8. 91Schumi06 spune

    *puternice