Sezonul 2010 în câteva minute superbe

Site-ul oficial al Formulei 1 a publicat joi rezumatul oficial al sezonului 2010.

“Suntem în februarie şi am văzut deja zeci de rezumate”, vor spune unii dintre voi. Ei bine, vă garantez că nu aţi văzut niciun rezumat atât de profesionist realizat că acesta. Oricât de mult îl blamăm pe Bernie, trebuie să recunoaştem că a angajat o echipă de profesionişti care să editeze cursele.

Iar rezumatul este fabulos: începe cu imagini superbe din istoria Formulei 1 şi continuă cu cele mai importante evenimente ale sezonului 2010. Vă las plăcerea să-l descoperiţi singur.

Da, trebuie să vă faceţi cont pentru a-l vedea. Da, merită din plin.

Cu mulţumiri userului McLaren pentru pont.

Etichete:

10 comentarii la “Sezonul 2010 în câteva minute superbe”

  1. scuderia spune

    da..este un clip reusit. dar sa nu uitam ca baietii care l-au realizat au avut la-ndemana tot materialul care si l-au dorit. nu oricine dispune de acesta. in orice caz: jos palaria!

  2. lxu spune

    uite aici versiunea intreaga, aparuta la fia gala
    http://www.youtube.com/watch?v=G_ptaf3PRWs

  3. Cristy spune

    Da lxu varianta respectiva a fost apruta din decembrie e mai completa si mult mai palpitanta mai ales ca sau concentrator pe cursa de la Abu Dhabi in schimb dincoace totul este in 15 secunde de obicei in rezumatele prezentate de f1.com prezinta bucuria echipei care a castigat titlul aici s-a trecut foarte repede dar spre deosebire de celalte editii cursele sunt luate cronologic si momentele mai interesentate din ele in 2008 si 2009 era un mozaic iar la fel cursa care a decis campionatul oricum varianta apruta de fia e mult mai buna ma asteptam de la f1.com la ceva mai diferit

  4. marius spune

    Apropo… Scuderia,te mai doare?127-130(f1 champ) sti tu.Ma mir cum nu l-ai criticat pe Daniel(sau l-ai criticat?).Multa,multa sanatate.

  5. mad79 spune

    pacat ca nu-l pot vedea si in full screen!

  6. razvanis spune

    Cine are un gram de motorsport in sange nu poate sa nu fie miscat de acest montaj, sintetizeaza esenta F1, istorie, faima, spectacol, rivalitate extrema, fete frumoase, si viteza … sublim, ei traiesc viata pe care noi doar o visam.

  7. ionut spune

    cand am nevoie de un strop de motivatie in plus, ma uit la cate un rezumat din asta …. te pune in miscare

  8. serd spune

    ca sa vedeti si voi ce spectacol extraordinar au ucis comentatorii nostri de la tvr in frunte cu ‘amortitul” si depasitul de miki alexandrescu

  9. rel spune

    profesionisti adevarati :)

  10. Jocuri mario spune

    foarte tare :P