De la banana boy la titlu

Pana sa ajunga in lupta pentru titlul mondial la Interlagos, Massa a impartit banane in stanga si in dreapta celor de la Benneton.

Povestea se intampla in 1999, cand brazilianul a vizitat pentru prima oara circuitul de la Interlagos. Pe atunci, el concura in Formula Renault si visa sa ajunga intr-o zi pilot de Formula 1.

El a reusit sa convinga pe cineva sa il lase sa livreve paste si banane pentru angajatii echipei Benneton. “Voi reveni in Formula 1. Nu ma uita”, i-a spus Massa sefului Benneton, Felice Guerini.

9 ani mai tarziu, Massa revine la Interlagos in postura de candidat la titlul mondial. Si totusi, nu depinde numai de el sa treaca de la statutul de banana boy la cel de campion mondial…

Etichete:

12 comentarii la “De la banana boy la titlu”

  1. scuderia spune

    ce tare:))

  2. Senna18 spune

    lol ce rusine pentru un asa zis pretendent la titlu….

  3. crismar56 spune

    Chiar este pretendent la titlu. Ce este rusinos in asta? Bravo lui ca a evoluat atat de mult.

  4. Cyrus spune

    Bravo Felipe. Senna18, tu poti sa te multumesti cu mediocritatea ta in continuare…

  5. Aur spune

    Ce a fost rau trebuie uitat, ce a fost frumos trebuie sa ne aducem aminte.
    Goooo Massa.

  6. scuderia spune

    ce ma dispera asta…Senna18…am mai discutat cu el k nu merita numele ala…un om ca senna nu are atata rautate in el…si nu isi doreste ca celalalt sa abandoneze…dar asta e…pe unii atat ne duc bibilica…pacat…oricum..nu este nici o problema ca a carat banane sau paste…tocmai de aceea imi doresc foarte mult sa ia titlu anul acesta…cu toate k sunt foarte foarte putine sanse…pacat…sa speram ca macar ferrari o sa tiitlul la construcori…goooo MASSA….gooooo FERRARI

  7. TXT spune

    El a reusit sa convinga pe cineva sa il lase sa “livreve” paste

  8. NeoGalaxy spune

    A plecat de jos si acum a ajuns unde doresc multi asa ajunga. Daca este rau sau bine asta evident, doar ei stiu mai bine. Oricum in Formula 1 si in orice alt sport conteaza doar campionul mondial, restul acolo ca el sa aiba cu cine sa concureze. De aia conteaza numai victoria si restul locurilor sunt de forma.

    Referitor la Felipe, imi place ca a plecat de jos si uite cat a crescut. Nu stiu cum era daca incepea la Ferrari dar sigur l-ar fi ajutat foarte mult. Personal raman la parerea ca singura diferenta dintre el si Lewis este ca cel din urma a inceput cu o masina foarte buna.

    Stiu ca Lewis are talent, dar repet nu stiu cum s-ar fi intamplat daca concura pe o alta masina.

    Dar asta nu inseamna ca are mai putin talent sau altceva. Doar ca Ron nu stia pe cine sa aduca in afara de el si Fernando. Nu prea mai erau atat de multe talente pe care sa le aduca.

    Oricum pentru ce masina a concurat Felipe si cat a crescut, bravo lui. A muncit mult si poate a avut si noroc dar bravo lui.

    Prima mea slujba a fost ca agent de paza la un magazin Flanco. Multi au ras de mine, dar eram curios si mi-a prins bine. Dupa care m-am angajat ca Tehnician IT si acum lucrez ca Administrator de retea. Dar sunt mandru pentru ca la fiecare slujba am fost la interviu si m-am angajat pe merit.

    Sa judeci oamenii este foarte usor mai ales din fata televizorului.

    Mie imi plac toti pilotii din Formula 1 si m-as bucura sa cunosc macar pe unul dintre ei. Dar fiecare a inceput de jos si nu toti au talent/bani/noroc. Dar asta este viata, nu a spus nimeni ca este corecta nu?

    P.S. Senna18… este pierdut si pentru rasa umana nu numai pentru Formula 1.

  9. TeamClown spune

    @Senna nu e nimic rusinos sa practici o munca cinstita. Ma rog asta e o meteahna a romanilor. Cand fura isi jignesc semenii pentru faptul ca fura, cand muncesc cinstit rad de faptul ca nu au o slujba importanta.
    @Scuderia cauta pe internet Senna vs Prost, Suzuka, 1990.

  10. horted spune

    @TeamClown ai mare dreptate. Massa a vrut sa intre in lumea F1 si a facut ce a putut pentru asta. Problema unora este ca nu sunt capabili sa aiba un tel pentru care sa fie in stare sa faca orice, atunci nu ar mai vedea ca “rusinoasa” munca.

    Scena asta http://www.youtube.com/watch?v=KLYC1lnVAic si asta http://www.youtube.com/watch?v=gYp443ndAfY&feature=related m-au facut sa nu il mai apreciez pe Ayrton Senna ca pe cel mai mare pilot. De morti numai de bine dar nu asa se castiga campionatele. Iar tanarul Hamilton vrea sa fie recunoscut ca noul Senna, incepand de la casca si continuand cu stilul de pilotaj. Sper sa aiba mai mult noroc si o viata mai lunga.

  11. silviu_craig spune

    iar s-au gasit multi sa il critice pe massa…un adevarat campion se naste de jos,cu greutati pe care ham,ham nu le-a avut….ala e un baiat de bani gata…

  12. TeamClown spune

    Stai linistit ca banii nu te fac talentat, iar in Formula 1 iti trebuie talent. Cauta pe internet informatii despre Andrea de Cesaris.