Massa, “regele” ploii

Pe internet circula de cateva zile o caricatura care ilustreaza perfect prestatia lui Felipe Massa in cursa de la Silverstone de saptamana trecuta.Enjoy!

caricaturamassa.jpg

Etichete:

12 comentarii la “Massa, “regele” ploii”

  1. LM spune

    Genial! Reflecta realitatea despre acest pilot mediocru… un fel de Ralf Schumacher, dar mai norocos… si manageriat de baiatului lui Jean Todt!

  2. alexandra spune

    sunt total de acord cu tine,LM dar mai e de precizat ceva:acest “pilot” are pretentii de campion si se crede mai bun decat campionul mondial en-titre,care e KIMI RAIKKONEN!!!cred ca daca massa ar lua titlul ar fi o rusine pt formula 1…nu se poate asa ceva…

  3. afy spune

    dar de ce nu vedeti si calitatile acestui pilot.
    se pare ca Kimi este ceva mai bun decat Massa, dar mai buni decat Lewis si altii…

  4. Cyrus spune

    Intradevar, Massa greseste des. Dar n-a afirmat niciodata ca este mai bun decit Kimi sau decit alt pilot. Intotdeauna e cumpatat in afirmatii, nu cum o fac alti piloti. El incearca doar sa obtina rezultate cit mai bune, si asta e bine pt campionat. Ferrari are 2 piloti foarte buni care vor face ca echipa sa castige si acest an campionatul constructorilor.

    Si avind in vedere ca avem un campionat destul de lung, cred ca cel care va fi campion acest an va fi pe merit, indiferent de parerea unora sau altora.

  5. Aur spune

    Mnda, la greseli toti se uita, dar la Monaco, ati uitat… La inceputul cursei Massa cistiga foarte mult teren, chiar daca era pe ploaie…

  6. cobra spune

    ma prieteni massa tace si face…voi dati-va cu parerea in continuare ca massa isi vede de treaba si va iesi campion

    @alexandra la cate stii tu despre formula 1 …… :| nu are rost sa mai comentez afirmatia ta jalnica de altfel

  7. alexandra spune

    stii draga,noi nu suntem pe aceeasi lungime de unda…;)si din ce se pare stii mult mai putine decat mine in domeniu.cat despre ‘AFIRMATIA MEA JALNICA”,jalnic e massa si cursa de la silverstone si multe altele;)si u care crezi k massa are stofa de campion;)

  8. Aur spune

    Alexandra Alexandra, lasa-l pe Massa :D
    In F1 toti is buni…

  9. alexandra spune

    toti sunt buni,nimic de zis.dar nu toti stiu intotdeauna sa faca fata situatiei ;)

  10. sharky_raduku spune

    sunt de acord cu alexandra…sa recunoastem ca massa e la o echipa atat de mare precum ferrari pt. ca se intelegea bine cu schumi … si toti cei care zic ca hamilton e arogant… @ toti pilotii au doza lor de aroganta…

  11. Cyrus spune

    Hamilton ii intrece pe toti la capitolul aroganta, altfel n-ar spune toti asta. Iar de faptul ca Massa se intelege bine cu Schumi si ceilalti – si aceasta este o calitate, chiar indispensabila, F1 inseamna lucru in echipa.

  12. Andrei spune

    Eu sper ca Felipe sau Kimi sa castige campionatul. In rest… poza de sus nu arata decat cat de respectat este Felipe. Daca numeni nu dadea 2 bani pe el sigur nu facea acest desen.